Автомобилна администрация вече е с нов директор

Цветелин Цветанов взема поема поста от Димитър Ганев
4
Автомобилна администрация вече е с нов директор
Снимка: Булфото, архив

От днес Цветелин Цветанов е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". Той заменя досегашния директор на Агенцията Димитър Ганев, съобщи БНР.

Цветелин Цветанов е роден в Плевен и завършва механотехникума в града. След това продължава образованието си в Техническия университет в Габрово. Дипломира се в Университета за национално и световно стопанство със специалност "Икономика и управление на индустриалното предприятие".

По време на управлението на ГЕРБ от 2009 година до 2013 година Цветелин Цветанов е бил директор на регионалната автомобилна инспекция в Плевен.

Сред приоритетите на Цветелин Цветанов са по-строг вътрешен контрол, подобряване работата на контролните органи на пътя,  предстоят и срещи с транспортния бранш.

ДАИ ще продължи да работи и по евродирективите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
dap преди 9 години
Няма да се оправи тази държава.От ДАИ Плевен бил.Там аз лично съм дал под натиск над 2000лева за две години.Точният човек на Точното място.Браво!!!Вече тези парички ще идат в ГЕРБ.
3
0
 
2
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Даи ??Името е точно.Като те спрът и казват дай.Пред дай полицаите на пътя пасти да ядът.Почерпката при дай почва от минимум 50 лв.За чужденците е в евро.
2
0
 
3
 
! Отговори
Нещо не е на ред? преди 9 години
Абе какво става в тая ''държава''?! Да не са я купили Цецовци? Всички служби оглавени от Цветановци,Цецовци,Цветелини,Цецки....Да вземем и да прекръстим държавата на Цветария...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И нали знаете. Рушветите първо се сбират, после се отчитат. Такса спокойствие на всички превозвачи,а прегледи, застраховки, тахографите и пожарогасители,се правят само при наши хора. Пара трябва.