Сидеров зове българите да поискат да излезем от НАТО

Според него 2/3 смятат, че страната ни не трябва да е в Алианса
Обновена: 9 фев 2015 14:15 | 9 фев 2015 14:15, Камелия Цветанова
311
Сидеров зове българите да поискат да излезем от НАТО
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова българите да се обединят срещу членството ни в НАТО, създаването на военни поделения на Алианса в страната ни и участието на България във военни действия.

Още по темата
Според него повече от две-трети от българите смятат, че страната ни не трябва да е във военния Алианс и на наша територия не трябва да се изграждат бази и центрове на НАТО.

Хората не искат да участваме във военни действия, каза Сидеров, цитиран от БТА

Той настоя да има обединение на тези хора преди предстоящите избори. В отговор на репортерски въпрос той посочи, че с това ръководство БСП не може да има нищо общо с "Атака" и нейния призив.

Сидеров препоръча на честните хора в социалистическата партия да се освободят от тази "атлантическа пасмина", която е в ръководството й.

Обръщам се към правителството да се събере утре и да реши, че ще се състои референдум за участието на страната ни в НАТО, каза Сидеров. Според него обаче това едва ли ще стане. Днешното държавно управление е изключително опасно, то е много по-опасно даже от тези управления, които допуснаха криминалното ограбване на България, защото позволява страната ни да стане част от бойното поле, коментира Сидеров.

Геополитиката изисква характер, аналитичен ум, непрекъснато съобразяване и адаптиране към новите световни условия, българското национално ръководство не прави това, с което ни "закопава", каза още лидерът на "Атака".

Той заяви, че в деловодството на парламента "по спешност" е внесена промяна в Закона за отбраната, така че български военни да могат да служат под чуждо командване на територията на страната. Цялото това бързане е предизвикано от предстоящото настаняване на натовски командващи, войски и военна техника у нас, каза Сидеров.

Според него въпросната законова промяна се очаква да бъде разгледана от парламента още през тази седмица.

По думите му с такива действия като на днешните ни управляващи страната ни става "мишена".

Сидеров допълни, че "стане ли патакламата, те първи ще го отнесат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: базаНАТОСидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
13
 
1
 
! Отговори
ХЪШОВЕТЕ преди 9 години
Волен-Болен психически като ментора си Жириновски .И всичката комуноидно и атакистко-русофилска *** трябва час по-скоро да бъде унищожена . В ИМЕТО НА МАИКА БЪЛГАРИЯ.ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ НАТО . СМЪРТ НА РУСИЯ.
195
1
 
14
 
! Отговори
днес 17 и 30 преди 9 години
Днес от 17.30 има протест пред президентството против войната срещу Русия. Организира се от БСП но не пречи да го подкрепим
194
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 235Psihopatut si ti - poden ot siflilitik i alkoholichka. Neizlechimo! I ne govori ot imeto na naroda, tupo, prodazjno, uvredeno sushtestvo!
193
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 240BRAVO! Chudesna, mudra misal! Pari, prodazjnitsi-lakei, se harchat samo NA TOJA SVJAT!
192
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаме референдум за напускане на нато!Паси едно време не ни пита.... Сам взе парите
191
3
 
31
 
! Отговори
Мрак преди 9 години
Този път да не броим пилците на пролет! Натовците, махайте се от България! Българите казваме НЕ НА ВОЙНАТА!
190
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВОЛЕН с една торба МЕЧА ТОР на главата и еднопосочен билет за русия ТУК не щем ПРЕДАТЕЛИ
189
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нито една"безпристрастна"телевизия не отрази това събитие,което говори не само за страх,но и за неописуема гламавщина.Ами то е ясно кой финансира БТВ и НОВА и какви заплати вземат там.Страх ги е,че при една радикална смяна на системата ще им спре кранчето.Но при едно участие на България във война ще разберат и друго,а именно,че пари се харчат само на тоя свят.
188
6
 
39
 
! Отговори
seira преди 9 години
РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО!!!
187
2
 
28
 
! Отговори
seira преди 9 години
До Анонимен 235:АЗ НЕ ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВА ЕДНА ДЪРЖАВА С КОГОТО Й ДА БИЛО!ЕС НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ФЕДЕРАЛИЗИРА, А ДА СЕ ПРЕОБРАЗУВА В СЪЮЗ НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ!!!
186
8
 
37
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Давай Волене, ние сме с тебе!
185
32
 
12
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
Тоя , който едвам премина бариерата за влизане в парламента няма право да говори какво искат хората!Потърсете в Google: "Да освободим Альоша от наряд" и вижте какво е писал този руски защитник през 1991.По-голяма фурнаджийска лопата няма!
184
40
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров е болен психопат! Ако излезем от НАТО ще ни прилага Русия и тогава ще стане гражданска война, защото 60% от българите мразят Русия и не искат да имат нищо общо с нея! Аз пък искам да се федерализира ЕС и да станем една държава с Германия!
183
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
До славовпреди малко гледах един клип за взрива в Донбас, е да ти кажа пич същатата реч (само беше на английски) седеше на 10 места в коментарите под видеото. Вие да нямате някакъв шаблон от коментари и просто да попълвате конкретните имена и места на празните места?Май имате щото едни и същи тъпизми чета във всички теми. Видя ли "господари", "сатанисти" или "демони" в поста е атоматичен минус от мен. Дано няма толкова наивни че да ви се връзват на тъпотиите.
182
18
 
4
 
! Отговори
ВОЛЕН НИКОЛОВ СИДЕРО преди 9 години
ИСКАМ РУСКИ БАЗИ СЪС САТАНИ, ТОПОЛ М И ИСКАНДЕРИ , НАСОЧЕНИ СРЕЩУ СОФИЯ И ИСТАНБУЛ.В СОФИЯ СА ВРАГОВЕТЕ НА ЧЕСНИТЕ ХОРА.
181
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пишете на кирилица
180
2
 
6
 
! Отговори
hitman преди 9 години
Поздрав за менчето което модерира тия постове. Забавна работа имаш брат ми. Сигурно те боли корема от смях в края на работния ден.
179
9
 
26
 
! Отговори
славов преди 9 години
В страната на лудите и зомбираните от американска пропаганда,честните и умните и достойните считат за луди.Гледайте тв Алфа,за да разберете истината за това което ни готвят националните предатели и американскоционистките лакеи и слугите на антихриста и новия св. редВярвам единствено на ПП Атака . Долу НАОТО и световната мутра САЩ. Да живее Православието и братска нам Русия. Без Русия човечеството е обречено на страшно световно робство
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До hitmanНие поне сме на някакъв бряг,а ти се явно удавник..:))Ще те правим месия....
177
12
 
6
 
! Отговори
hitman преди 9 години
Ей го и другия "РОСИЯ НИКОГА НЕ Е НАПАДАЛА ДЪРЖАВА ЛИ Е ?!?". Ши ревна. Гънки липсват. Гънкииииии.