ДПС и Местан осъдиха нападенията в Копенхаген

Нужни са политики на толерантност, убеден е лидерът на партията
Обновена: 15 фев 2015 16:44 | 15 фев 2015 15:57,
75
ДПС и Местан осъдиха нападенията в Копенхаген
Снимка: архив, Булфото

ДПС и председателят му Лютви Местан остро осъдиха терористичните нападения в Копенхаген. Това става ясно от позицията на лидера на партията, изпратена до медиите.

Още по темата

„Фактът, че за кратко време ставаме свидетели на поредните терористични актове, показва още веднъж, че тероризмът е най-голямото и най-страшното глобално предизвикателство пред съвременната цивилизация”, подчертава Местан. Според него противодействието срещу тероризма изисква глобални усилия като по-ефективно международно сътрудничество.

По думите на лидера на ДПС е нужно провеждането на последователни политики на толерантност и взаимно уважение между етнорелигиозните различия.

„Противодействието на тероризма е хуманен дълг на всеки гражданин на Земята, независимо от етнически произход, раса и вяра”, завършва в позицията си Местан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 9 години
Лицемер долен Искрено се надяваме най-накрая да бъдете тотално изгребани от власттаТогава ще настане мир и толерантност - просто ще се научите да спазвате законите и да сте наясно, че ако аз не мога да си вея коня в ислямска страна и да искам мюсюлманите да върнат Света София на гърците / справедлив акт, впрочем /, то и вие не можете да искате всички да са толреранстни към вас, а вие да сте нетолерантни към никого.
35
1
 
6
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
До прокурор Няма логика ДС да има участие в терористичния акт на г Буново,защото бяха още властващи и нямаше да разрешат на следствените органи да работят по разкриването на терористите.Неизбухналата бомба я разнасяли по окръжни управления на МВР за да се работи по разкриването на касапите.А ти не си никакъв прокурор,а един от бшайката на ДПС.
34
2
 
6
 
! Отговори
езичник преди 9 години
който стои на два стола накрая пада на земята.
33
13
 
5
 
! Отговори
ГТ преди 9 години
Като гледам пишещите в тоя сайт, те още живеят в 80-те. То е ясно, че в България расизмът и дискриминацията на етносите имат невъобразими размери, но ми е интересно да видя как говорите за европейци при положение, че никой не ви знае в Европа, а знаещите не ви искат в страните си, вас европейците. Нещо повече същите европейци, било то немци, било то англичани имат доста по-голямо уважение към турците, отколкото към българите, братята европейци и християни. Чудно, нали...
32
0
 
7
 
! Отговори
ivo преди 9 години
Кой го интересува какво казва Местан или какво казва Борисов,тия нашите политици се имат за фактор в Европа,смешници.
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дъртият козел отново взе.отношение по въпроса но всички знаем, че ДПС е котило на ислямисти. Нали защитаваха Муса и какво се оказа, същият активно съдействал на ИДИЛ.
30
1
 
15
 
! Отговори
Расисте преди 9 години
Прав е ,нужна е политика на ликвидиране на тая *** и религията й .
29
1
 
17
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Не не Местане, не са нужни политики на толерантност. Точно заради тях се случват тези неща. Нужни са политики на затягане на реда, политика на спазване на законите. Ти Местане ще се съгласиш ли някой да дойде у вас на гости и да си налага правилата в дома ти, а?? Да не говорим че за вас, мусулманите, толерантност означава да си правите каквото искате и да сте безнаказани и на всичко отгоре все онеправдани.
28
1
 
8
 
! Отговори
Т. Томов преди 9 години
Четейки тези клишета , главния касапин на ИДИЛ вече взема размерите на врата му и заточва ритуално специалния нож за агенти мюсюлмани , бивши членове на Комсомола !
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква толерантност бе ***,....нали заради нея ни се качихте на главата?!
26
1
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
До прокурор Това ми е известно,че двамата терористи са били агенти *** комунистическото ДС,както Доган и Местан.Но бонбения атентат е организиран самосиндикално не от ДС ,а от терористите и техните покровители от ДПС,които не са оповестени.А редно ли е да се издига паметник на терористи от Доган и Местан ,избили деца и техните майки?.Бомба бе заложена и на "Златни пясъци" на плажа,която не избухна и чрез нея се стигна до касапите...
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ДПС и председателят му Лютви Местан остро осъдиха терористичните нападения в Копенхаген."---Ха сега, де - ДПС и Местан. Марийче, ами той не е ли от ДПС? Или и тук има култ към личността?Ако беше "ГЕРБ и Борисов", разбирам. Свикнали сме, ББ ни е ясен, ама пък и Местан?
24
14
 
5
 
! Отговори
прости българи преди 9 години
На гара Буново българи убиха българи.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мюсюлманите терминът толерантност има смисъл "да ви се качим на главите, че и да ги отрежем". Някои не е обърнал внимание, че от всички имигранти в ЕС само мюсюлманите занимават постоянно обещствата със себе си, постоянно играят ролята на обидени, засегнати и това само и само за да си намерят повод за борба с неверниците. Те не са дошли в Европа за да стават европейци. Те са дошли за да направят Европа мюсюлманска държава.
22
3
 
25
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Ало,Местан ага.Кога ще се извиниш за терористичния бонбен атентат на гара Буново във вагона за майки с деца?Тоя "демократ" заедно с Доган издигнаха паметник чешма с възпоменателна плоча на терористите.Добре,че патриотите разрушиха тоя позор в съвременната ни история.На Доган и Местан не трябва да се дава трибуна,защото чешмата е доказателство,че са симпатизанти на терористите...
21
0
 
18
 
! Отговори
mihail преди 9 години
дпс и те са извършвали теролистични актове и са склон ни и занапред да го правят.
20
0
 
11
 
! Отговори
Новият век ! преди 9 години
Бийте братя, бог е с нас, вража порода, бой за чест и свобода, за мила рода ! О, майко моя, родино мила , земя си красна , райска градина !
19
2
 
14
 
! Отговори
д-р бай Иван преди 9 години
Е де,каква толерантност искаш още.Вече четвърт век окрадохте българската икономика с комунистите.Апетита идвал с яденето.Грижим се за здравословното състояние на мафията от ДПС и БСП.Време е да не преяждате и да си вземате разхлабителни ,защото запека е лошо нещо...
18
5
 
15
 
! Отговори
.. преди 9 години
Политики на толерантност ???Мюсулмани убиват хора по цял свят !!! Това ли е политиката на толерантност ?Няма по насилствена религия от исляма. Има нещо сбъркано в нея !
17
1
 
20
 
! Отговори
srysry преди 9 години
На този нагъл *** защо му се дава думата ??? Да си заминава там където ще го толерират.