Симеонов оглави проверката на енергетиката в НС

ГЕРБ, РБ и ПФ в общ фронт срещу кандидата на АБВ
Обновена: 19 фев 2015 14:07 | 19 фев 2015 10:13,
14
Симеонов оглави проверката на енергетиката в НС
Снимка: архив, Булфото

Един от лидерите на Патриотичния фронт - Валери Симеонов, оглави комисията за проверка на състоянието на енергетиката в парламента. Кандидатурата му беше прокарана от ГЕРБ и Реформаторския блок.

Двете формации гласуваха срещу кандидата на другия партньор в коалицията АБВ – Лъчезар Никифоров. Комисията за проверка и оценка на състоянието на енергетиката беше идея именно на АБВ, партията на Първанов инициира и създаването й.

Още по темата
АБВ беше формацията в мнозинството, която най-остро разкритикува взимането на новия дълг. Лидерът й Георги Първанов обясни, че депутатите му няма да я подкрепят и няма да размислят от тази позиция.

От „Атака“ обвиниха Патриотите и ГЕРБ, че са направили сметки за подкрепа на дълга и за подкрепа на лидерството в комисията. Националистите предложиха за председател на комисията за проверка на енергетиката Магдалена Ташева.

За членове на комисията бяха избрани Рамадан Аталай от ДПС, Мартин Димитров от РБ, Георги Недев от БДЦ, Магдалена Ташева от „Атака“ и Лъчезар Никифоров от АБВ. Комисията се избира за срок от два месеца.

В мотивите си да поискат създаването й АБВ обясниха, че липсва желание за промяна на актуализираната стратегия в сектора.

„Нужен е и реален консенсус за необходимите оздравителни мерки“, посочи Кирил Цочев. Формацията настоя и за пълен преглед на енергийните проекти в страната. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 9 години
ВРЕМЕ Е ЗА МАСОВИ ПРОТЕСТИ !!! НЕ СЪМ ПЛАТЕН. МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО !!!Тоя *** няма моралното право да оглавява тази комисия!ОСТАВКА
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долу Патриотичен фрон Герб и Кунева
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И повече не ми се появявайте по Скат да говорите врели и некипели вие заробихте България
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
(патриота )Валери Балевски,освен ,че е олигарх е и еврейн по произход ,по тв АЛФА му показаха на тоя индивид снимки от посещението му у Израел как същия се моли като правоверен юдейн с паничката на темето на стената на плача.тоя беше създаден да дръпне от националистическия вот от неудобната за господарите от сащ Партия Атака
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставкааааааааааааааа
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тоя се уреди с ДМС.
7
2
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Боже опази парламенто от настървела тълпа в най-скоро време...парламетно, не тия в него!
6
3
 
10
 
! Отговори
За заема преди 9 години
Симеонов оглави проверката на енергетиката в НС!!!Започнаха подаръците за заема!!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и да фалираме,но по добре лие троината, хунтата да го вземат заема от 16 милиярда и да го съсипят по обръчи от фирми Боико е прав сте отстъпим на други даго вземат,ако сте съгласни.Поне сме сигорни че Борисов няма да допусне разжиставането и кражби на средства.Разберете го за винаги че само ГЕРБ е истинският бетонирън пър на Българя към демокрацята свободата и оправянето на Родината ни няма друг път товае единственият.Начело със Министър Председателят Боико Методиев Борисов жив и по здрав дае амин.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли сте патриотите бее що се не гръмнете
3
2
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 9 години
Червения *** ха-ха-ха всичко знае и всичко може. Той е запознат с всички секретни договори и договорки . Той е извънземен .
2
7
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Това ли е цената за подкрепата на Паричния фронт за рекордния нов заем ? :)Едва ли !Ще има и по-голям процент от подялбата му. Това е да умееш да се пазариш като *** !А, Валери Винкела пишман-патриота го може ! :)
1
5
 
6
 
! Отговори
boko преди 9 години
Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ колекционирАм сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса пръвио серииен номер на евро или долар с номер 0001,също така и последнио номер на най новата банкнота,ама него не го знам.Ваш БоОеико