Светлозар Лазаров: Напускам системата на МВР!

Главният секретар отрече да е бил подложен на натиск за оставката
Обновена: 7 мар 2015 16:17 | 7 мар 2015 16:16,
58
Светлозар Лазаров: Напускам системата на МВР!
Снимка: БТА

След подписването на оставката от премиера Бойко Борисов напускам системата на МВР, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред журналисти във Велико Търново.

По думите му той не е бил подложен на натиск, за да подаде оставка.

Още по темата
Лазаров посочи, че след като е поел ангажимент към премиера да продължи да изпълнява функционалните си задължения, е въпрос на време кога оставката ще бъде подписана.

Той уточни, че в личен план му предстои решаване на "чисто лични и здравословни въпроси".

Лазаров припомни, че е бил главен секретар на МВР в рамките на мандатите на три правителства и отбеляза, че най-трудните моменти са били по време на протестите през зимата на 2014 година и през периода на миграционния натиск през 2013 година.

Той отказа да коментира случая "Лясковец" с мотива, че делото е в съдебна фаза и не е коректно да бъде обсъждан.

"МВР не е арена за решаване на лични отношения, неговата дейност се измерва с конкретни резултати", посочи Лазаров, цитиран от БТА.

Той допълни, че при управлението на министерството от министър Веселин Вучков са налице конкретни резултати, които са в много положителна посока, с възходящ ръст на показателите.

Светлозар Лазаров заяви, че няма да развива политическа кариера и че е длъжник на семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
15
 
! Отговори
Фамилни игри преди 9 години
Е, затова "че е длъжник на семейството си", е най-вярното, което си казва човекът. Добре е, че все пак е признателен на тъста си Камен Пенков, който го курдиса на длъжността "главен секретар на МВР", за да гледа сеира на бездарния си Горнооряховски ЗЕТ!
16
18
 
14
 
! Отговори
жуси преди 9 години
Изглеждаше свестен
15
8
 
15
 
! Отговори
Виждач преди 9 години
До Анонимен 2-Eй, манипулатор! От това че Цецката е престъпник, не следвеа че и този не е!А това в какво вярваш и в какво не - си е изцяло твой проблем :)
14
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лазаров беше отличен професионалист и почтен мъж, но платените герберастки медии го унищожиха. Много жалко.
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами то, самовлюбения *** Боко Кратуня докато беше главен секретар, станаха 156 убийства на значими фигури и той не разкри нито едно от тях. Само ходеше с дебелото си шкембе и черната тужурейка да се снима с труповете и загадъчно мълчеше (като учителят си Царя). За сметка на това пък Бенатова, Лизатова и Крулапатова го следваха неотлъчно по петите и насаждаха на тъпия материал - ето виждате ли - това е мАж, като *** на дАжд. Смешна работа, но типична за българската действителност.
12
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съжалявам за Лазаров, вярвам, че този човек е почтен и не е вършил мръсотии като полицейски шеф. А да го обругава един два пъти осъден престъпник като Цвино е долно и мерзко.
11
6
 
11
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Много закъсня ама по-добре късно отколкото никога. И шаро го чакахме година докато се разкара.
10
13
 
15
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Депесарският австралопитек най- после се омита! Явно държавата тръгва в правилна посока- БСП= ДПС и техните некадърни кадри в изолация!!! ЗАВИНАГИ!!!
9
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баце само се перчи, а какво да става казват реформаторите и господарите от САЩ. Баце не искаше да ги сменя, но го накараха да подскача и пак ги смени.Оставката на Вучков за него била в неподходящ момент, но за тези, които искаха да сменят Лазаров и Писанчев момента бе красиво точен - Идва чорбаджията от ФБР и - Ето го господин ФБР, Той не иска да ги сменя! Изврещя, перчи се, развява шлифера и ... клекна. Къде ще върви на майната си!
8
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка *** от зоопарка има по-високо IQ от това момче.
7
6
 
16
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
МВР е само под-система в системата!Та "напускайки" МВР, ще ти бъде сменено само "работното място", но няма да напуснеш системата! А ти сменят работното място, за да оправдаят чрез видимата ти тъпота грешките на системата... тези които я управляват!Това разбира се ти го знаеш много добре, но ти го казвам, за да не си мислиш, че ние не го знаем :)))А ние знаем не само повече от колкото допускаш че можем да знаем, а даже повече отколкото си изобщо способен да научиш :))))))))))
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V TAZI DARGAVA PRAVO DA BADAT DOBRI IMAT B. B. I ZV. ZV,
5
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момчето работеше и се стараеше искрено в едно тежко време, първо при нестабилно правителство, след това без подкрепа. Със сигурност напуска с облекчение. Дали е ползвал и ден почивка откакто е на поста.
4
21
 
18
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Отива си един достоен и смел служител, професионалист!
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MVR-CASTNA SOBSTVENOST NA GERB,NO NA IZRAGKA NA DANAKOPLATZITE.
2
20
 
25
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Плюха, го плюха го...сега да видим кое ще е следващото комично назначение. Лазаров беше читав човек! И с тези чести смени, ако си мислите, че следващия ще е по-качествен много се лъжете....С тези чести смени ще съсипят сигурността на страна!!
1
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И КАЛИН ГЕОРГИЕВ НАПУСНА СИСТЕМАТА НА МВР. ОТИВАТ СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ САМО. ОСТАВАТ ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА.