ПФ не са се запознали със законите за службите, но са "за"

НСО е държава в държавата, възмути се Симеонов
4
ПФ не са се запознали със законите за службите, но са "за"
Валери Симеонов Снимка: архив, БТА

Депутатите от ПФ все още не са се запознали с проектозаконите за службите, внесени от ГЕРБ вчера, но вероятно ще ги подкрепят. Това стана ясно от думите на съпредседателя на политическата формация Валери Симеонов.

Още по темата
Той отказа да коментира по същество предложенията на мнозинството с мотива, че не е имал време да се запознае с тях, а и не е специалист по темата.

„Трябва да се запознаем, вероятно ще ги подкрепим, но между първо и второ четене може да има и промени“, отбеляза Симеонов.

Според него обаче е безспорно, че трябва да има отделен закон за НСО, защото службата е държава в държавата. „Никой не знае с какви пари разполага, с какъв състав“, каза той.

Симеонов смята, че е необходимо да бъде ограничен и кръгът от лицата, които са охранявани от гардовете на НСО. „Сега пазят и Ахмед Доган и не мога да разбера откъде накъде, в качеството му на какъв“, коментира той.

Според него именно за охраната на почетния председател на ДПС се харчат много държавни пари.

„НСО е и причината за много катастрофи. Карат безобразно, нарушавайки правилата. За тях закони няма, КАТ няма, полиция няма и трябва най-накрая политиците от най-високите етажи да дадат пример как се спазва закон“, заключи той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За6то дасе мръ6тят гн Премиера неможе да прави стабилна политика без дае сигорен във всички сектори на сигорност.Боико не обича турлугувеч работи.Всичко муе подредено.И дасе мръ6тят и да несе мръ6тят трябва да свиквате поне 20 години със Боико Борисов,и избори да има пак 6тее Боико Методиев Борисов.Така чее време да мирясате ако не другият път 6тее със ДПС И БСП няма никакви проблеми тогава Доган 6теви разкаже играта.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валерката е готов да го лапне на Мутрата даже и безплатно.
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валчо Винкела, *** който продаде избирателите си, и голо дупе да му поискат, той пак ще е ЗА!Тоя, заедно с пудела му Касабов, са ми най-противните *** в целия парламент!Ако днес отидат на избори няма да съберат и 1%, затова ще крепят ГЕРБ - а до последно!Жалки са
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валерка, на прав път си пич! Давайте, че останалите са *** в сганта.