Жената до Бареков: ББЦ не се предава и продава

Николай бил предаден от безименни хора
14 мар 2015 11:16, Александър Попов
56
Жената до Бареков: ББЦ не се предава и продава
Снимка: Булфото, архив

Жената до Николай Бареков и част от ръководството на България без цензура - Мария Календерска, бе категорична, че партията не се предава и продава. Независимо, че в парламента остана само с един депутат.

Николай бе предаден от безименни хора, отритнати от ГЕРБ, НДСВ и други партии. Те дойдоха наготово, но когато трябваше да защитават политиката на партията в парламента те избягаха", заяви Календерова.

Според нея всеки носи кръста си, но припомни, че те не са влезли като независими депутати.

"Такова нещо като БДЦ не съществува, те влязоха с гласовете на ББЦ", посочи тя.

За катарзиса на отцепниците тя даде примери, в които те са гласували в разрез с платформата, за която хората са гласували за България без цензура.

"Те подкрепиха избора на премиер, с гласовете им бе приет закона за МВР, гласуваха за преминаването на пенсионните фондове към НОИ, за 16-те милиарда нов дълг. След тези гласувания някои от тях заеха постове в комисии. Нека хората сами преценят дали са се продали", заяви още Календерска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
велко преди 9 години
Как да купиш нещо което не съществува ,станахте по ниски от тревата и пак се ежат !
32
0
 
7
 
! Отговори
smeshko преди 9 години
po goliam vic ne biah chuval!!!
31
0
 
8
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
МИЛО МОМИЧЕ, ТОВА Е ВЯРНО, НО ТИ ВЗЕ , ЧЕ СЕ ПРОДАДЕ. СЕГА ВЕЧЕ ЦЕНАТА ВИ ПАДНА МНОГО И НЕ ЩЕ СЕ КОТИРАТЕ НА БОРСАТА.
30
0
 
12
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 9 години
Жената на Бареков трябва да е спокойна,аз като си купя смрадливо сирене повече не повтарям,та така и той ,няма кой да го купи.
29
0
 
11
 
! Отговори
Бареков фен преди 9 години
Кога ще дава таблетите, нищо не се чува по въпроса?!!11!Мерси!
28
0
 
20
 
! Отговори
байо преди 9 години
Тъпия българин гласува за такива и после - олелеееее *** ни в ***!!!!!!!!!!!!!!!!
27
1
 
13
 
! Отговори
anon преди 9 години
Аз не виждам кой ще я купи,.Бареков съвсем е изперкал.и преди гледашекато напушен ама сега много му личи.
26
1
 
21
 
! Отговори
просто една преди 9 години
Трябва да има някакви рестрикции... Който не се справя в Парламента или в Брюксел - вън. Който само дреме и не се изказва - вън. И така - в този дух, може и да останат качествени хора във властта. Всичко това, ако е регламентирано законово, нещата ще са различни. Така някои може и 100 дни да не престоят в топлите си кресла. А сега - такива като Бареков и Баракова са срам за целия ни народ. Нооо, те са се уредили, ще си изкарат мандатите с тлъстите заплати. ние сме си за бой.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББЦ не се предава и продава, защото няма кой да я купи! пък и партия само от един дудук, дето и единствения член който е останал, всъщност не е член, а наобратното, каква партия е?!
24
1
 
21
 
! Отговори
ДУДУК преди 9 години
още малко и стават семейна партия с членове *** и жена му
23
2
 
22
 
! Отговори
Е преди 9 години
Момиче,което е работило в офиса на ББЦ ми разказа,че в началото и тя е повярвала на приказките на тоя,но като е видяла какви работи се вършат е напуснала.Според нея купуването на гласове е ставало като са се давали по 50 лева за да станеш "поддръжник" на партията,като по този начин е привлякъл 50 хил, "поддръжника",което прави 2.5 милиона лева,за купуване на Власт!Срам ме е че ме управляват ***,които са си купили това право,а не са го заслужили!
22
2
 
11
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Бареков свърши такава услуга на Борисов, каквато никой друг не може да свърши в близките години-малко ще бъдат тези, които ще се хванат вече на такава въдица и по този начин се осигурява слабата опозиция.Мирище ми на някакъв вид договореност!
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срамувам се, че България е изпратила такъв *** в Брюксел. Това ще му бъде, друг мандат няма да има, но нали посрами мислещите българи. А и 5 години ще си взима тлъстата заплата, освен това измъкна много пари от господарите си. Върви го стигай. Ще ви кажа под секрет, че щом го видя да говори, превключвам канала, защото се притеснявам от глупостите, които говори. как можаха да му повярват толково хора. То беше ясно, че лъже.
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сомтайм люн, сомтайм люз! Фифти- фифти, фърст парт гуд, секънд патрт нот гуд!
19
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
кой гласува за бареков аз не съм тогава не подскачайте сега той в брюкселпо 20 000 евро на месец а останалите ще лаят в интернет не се занимавайте с тозиселски хитрец той е приключил вече
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИМАМЕ НОВИНА
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Търсете в Гугъл: "новата прическа на бареков". Гарантиран смях до сълзи :) Приликата с героя от филма "От глупав, по-глупав" е напълно "случайна".
16
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Jenata na barekov e hubava inteligentni i 4esna Jena ne se prebojadisva ot bkp v gerb mnogo jeni babi ot gerb imat sa kakvo da savijdat na barekov s taka mlada i hubava Jena babite v gerb kato zeza menda rumania Mogat da i savijdat ima sa kakvo a i barekov e Po hubav ot zz i bB
15
1
 
24
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Като гледам снимката, май Ники е започнал серизоно да подпива?
14
1
 
27
 
! Отговори
Миро преди 9 години
И да се продава кой ще я купи. Този проект свърши. Николай си оплете кошницата и напазари каквото бе наумил. А електоралните шарани гласували за ББЦ да си търсят гьола.