Комуникационният център на НАТО ще е в Горна Малина

Там ще работят двама офицери и 55 сержанти и войници
Обновена: 14 мар 2015 20:10 | 14 мар 2015 18:48, Елка Василева
217
Комуникационният център на НАТО ще е в Горна Малина
Николай Ненчев. Снимка: архив, БТА

Комуникационно-информационната система или т.нар. модул на НАТО ще бъде разположен в Горна Малина край София, заяви на пресконференция в Смолян министърът на отбраната Николай Ненчев.

Той коментира, че около казуса с модула на НАТО няма нищо обезпокоително, а решението за неговото изграждане е взето през май 2011 г.

Целта на този комуникационен център е да осъществи връзка и да даде възможност за по-добра комуникация между различните модули на страните - членки на НАТО, допълни министър Ненчев.

В центъра ще работят двама офицери и 55 сержанти и войници.

Извършени са няколко обучения на наши специалисти, които са посетили Италия, Румъния и Турция, имаме необходимата подготовка и бихме могли да стартираме проекта, информира военният министър.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ КОЙ ЩЕ СЕ ПАЗИМЕ ? ДО СЕГА НЯМАШЕ НАТО, НЯМАШЕ ВОЙНИ, УТРЕ НАТО ЩЕ ПРЕВЪРНАТ БГ В БОЙНО ПОЛЕ, ЩЕ НИ ИЗБИЯТ И РАЗРУШАТ, ЕС ЩЕ НИ ХВЪРЛИ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ ? ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА БГ? ТОВА ЛИ СА МЕЧТИТЕ НА НАРОДА? КАКВИ СА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ: НИЕ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ БГ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ И АКО ИСКАТЕ ТАКАВА, ТЪРСЕТЕ СИ ДРУГИ ПОЛИГОНИ ? ЩЕ ВИ ДЪРЖА В НАВОДНЕНИЯ И ЗЕМЕТРЪСИ, ТАКА ПЕЙЗАЖА ЩЕ ПАСНЕ С ВОЙНАТА ! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ МЪЛЧИ, СТРАДАЙТЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО !
114
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скоро ще дойдат 55 000 покрай 55-те сержанта, тогава ще пращаме ушанките на почивка в Гуантанамо.
113
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е да се разбере че Владолф *** трябва да си ходи, даже Б. Борисов щеше да е много по-успешен президент от него...
112
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога, кога най сетне българите ще са достатъчно пораснали за да разберат, че Владимир Путин трябва да е президент на България и че България трябва да намери своето значимо място в Руската федерация?Тук някой плюят "10 дена Путин бил в неизвестност" и др. глупости... Не е така. Путин е господарят и той решава кога ще бъде в медийното полезрение и кога в покоите си сред своето домашно обкръжение. Безропотното подчинение пред този властелин е отлична предпоставка за едно добро развитие на народите.
111
0
 
4
 
! Отговори
xxx преди 9 години
До tikoТя тая бомба одавна е паднала в зелената ти тиква!!!
110
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
двама офицери и 55 сержанта явно представляват голяма заплаха за ушанките. иначе по первьй канал ги описват като безстрашни...
109
2
 
7
 
! Отговори
tiko преди 9 години
Sega edna ruska bomba da padne i shopite 6te izbqgat v Popovo kakto prez 1944
108
9
 
7
 
! Отговори
притеснена ушанка преди 9 години
Жужин го няма от 10 дена,на кой ни остава..сирачета без доходи и надежди за зелени човечета в БГ ?
107
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ушанките изчнаха тея дни, не е лесно да работиш към пропагандата и началника да е болен...
106
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
увеличавам бюджети всякакви.фюрера ***
105
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА,БДЕТЕ! Управляващите ни *** ще вкарат БГ във война!Цитат:"Ведутся разговоры о возможном размещении американских контингентов в Болгарии и Румынии."...От през гугъла: Военная тревога
104
22
 
4
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
При следващия грешен ход на Путин отново немски Пантери и Леопарди подкрепени от американски Абрамси ще орат руските степи неудържимо. Цели руски дивизии ще дезертират ако американците им обещаят зелени карти.
103
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Там ще работят двама офицери и 55 сержанти и войници"...Е те тия специалисти во главе с "баш майстора " им пишман "министърът на отбраната Николай Ненчев" ще решат проблемите на БГ и НАТО!*** си е тъпо-слонската задница е "остра игла" в сравнение с мозъците на управляващите ни!През гугъла: Сценарии развития вооруженного конфликта на Украине
102
10
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Анонимен 154 Не само няма да ви пратят да воювате, но няма да ви дадат и достъп до хладно оръжие. Ще си вегетирате в панелките и ще си джвакате баничките, купени с обезценени рубли.
101
6
 
16
 
! Отговори
бг преди 9 години
Беше миналия месец,някъде около Свети Валентин (14-ти Февруари) когато Русия удари американците с 140 милиарда долари.
100
15
 
3
 
! Отговори
бг преди 9 години
НАТО-ОТАН настоява паметника на Шипка да бъде разрушен.
99
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само една гербоседерастка калинка може да си помисли, че ние българите ще воюваме срещу братушките. Янките много се лъжат като ни назначават *** за управници и смятат, че ще тръгнем да мрем заради техните интереси.
98
14
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
В России в 2013 году было 110 миллиардеров, в следующем году цифра упала порядка до 20. Тем не менее эта группа контролирует 40 процентов всего денежного продукта в стране, в то время как средняя цифра по миру миллиардеров контролируют порядка 1 процента. Степень неравенства, степень того, что есть сверхбогатые люди и очень бедные, это очень важный фактор и не всегда учитывается, когда говорят о России.------------------------- Разбирате ли руски или да ви превеждам, ***?
97
8
 
18
 
! Отговори
искаме мир преди 9 години
Искаме мир, а не Нато!
96
5
 
13
 
! Отговори
като на бандеровец преди 9 години
На Ненчев и подстрижката му е като на бандеровец!