Комуникационният център на НАТО ще е в Горна Малина

Там ще работят двама офицери и 55 сержанти и войници
Обновена: 14 мар 2015 20:10 | 14 мар 2015 18:48, Елка Василева
217
Комуникационният център на НАТО ще е в Горна Малина
Николай Ненчев. Снимка: архив, БТА

Комуникационно-информационната система или т.нар. модул на НАТО ще бъде разположен в Горна Малина край София, заяви на пресконференция в Смолян министърът на отбраната Николай Ненчев.

Той коментира, че около казуса с модула на НАТО няма нищо обезпокоително, а решението за неговото изграждане е взето през май 2011 г.

Целта на този комуникационен център е да осъществи връзка и да даде възможност за по-добра комуникация между различните модули на страните - членки на НАТО, допълни министър Ненчев.

В центъра ще работят двама офицери и 55 сержанти и войници.

Извършени са няколко обучения на наши специалисти, които са посетили Италия, Румъния и Турция, имаме необходимата подготовка и бихме могли да стартираме проекта, информира военният министър.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
9
 
19
 
! Отговори
срещу Русия преди 9 години
Американският патриот, Ненчев, ни готви за война с Русия. До последния българин!
94
7
 
13
 
! Отговори
бг преди 9 години
Когато американците изреват само един път означава че много ги боли.
93
3
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
До 141-Куриозно,вие сте 141,и доколкото си спомням американците изреваха само един път,като споменаха миналия месец,че Путин само за един ден ги ударил под кръста с 140 милиярда долара (може да са били 141 милиярда долара).
92
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 141 и 143Пропагандата ти е почти като филмът на *** за Янукович и Крим :)
91
10
 
5
 
! Отговори
Нещастна мурзилка преди 9 години
До Bulgatani Руски ***, първо научи български език и тогава пробвай да се представяш за българин в нашите сайтове!
90
8
 
3
 
! Отговори
до 134 преди 9 години
За ЕС не се притеснявай, слабото евро може да се окаже силен коз ! Ти виж слабата рубла, изолацията на русия, обедняването на обикновенният руснак и кадировските номерца на Грозни, там трябва да ти е притеснението за разпада.
89
6
 
7
 
! Отговори
бг преди 9 години
Гнусната еврейска сатанинска *** Франсоа Оланд: Трябва да се използват всички възможности за свалянето на диктатора Асад.
88
2
 
9
 
! Отговори
бг преди 9 години
ЕС произвежда млади животни джихадисти-убийци.
87
2
 
11
 
! Отговори
бг преди 9 години
Колкото *** в Африка през 17-ти и 18-век са имали право на референдуми,толкова и ние българите имаме право на референдуми.
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 EUR = 1 USD. Според прогнози на Дойче Банк в края на 2015 година 1 евро ще се разменя за 0.85 долара. ЕС е пред тотален срив. Гърция, после Испания и Италия. Исландия оттегли кандидатурата си за ЕС. В Испания фермери масово фалират заради ембаргото наложено от Русия. Безработицата сред младите в ЕС достига на места 50%. ЕС е обречен.
85
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 110Като ти прочетох коментатора се замислих дали наистина е имало референдум или не нека някой с по желязна памет да каже че сега не ми се рови в архивите :D
84
1
 
14
 
! Отговори
бг преди 9 години
Значи неколкото американски учителки в Горна Малина са били агенти на ЦРУ,проучвали са терена.
83
16
 
7
 
! Отговори
до 123 преди 9 години
ЕС е пазар с 500млн. потребители и създава 25% от номиналният световен брутен продукт на годишна база !Тавариша ви с тръбите е пълен мишок , спряха му кранчето и взе да прави отчаяни опити да стабилизира тоалетната хартия "рубла"..айде лягайте си, пиийте по един руско чай и редете сълзи и сополи за младините си
82
2
 
10
 
! Отговори
прост инженер преди 9 години
Не мога да повярвам, че човек дето си няма понятия от комуникации и компютър е станал Министър на МО!!! Възмутен съм от тия, които са поставили тая пионка! Между впрочем както от ония дето поставиха и Георги Ананиев - един електроинженер от селското стопанство, от където го изгониха и направиха инженер в театъра в Перник?! Докога истинските мъже-кукловоди не се изтипосат ами си бутат протежетата??? Явно сте некви *** с комплекси!
81
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Договорът от Ница влиза в сила на 1 февруари 2003г. , а е подписан през 2001 г.Невежи *** руската ви пропаганда не минава , идва и вашето време на площада !!!
80
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия няма да нападне никоя държава, защото не може - армията и се състои предимно от отбранителни системи. Целта на армията е да опази богатствате на русия от запада, който има тхнологии, но е беден на ресурси и са наобиколили Русия като чакали и точат лиги. Русия няма какво да вземе от никоя държава, Русия си има всичко и то в излишък.
79
7
 
4
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Не трябва да надценяват си стойност за света, скъпи българи! Русия не иска България, наистина! Можете да спите спокойно, (ако НАТО няма да се намесва).
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
едно време стамболовистите и стамбулииците пък и после бкп-еиците са избили много българи несъгласни с тяхната политика а ся да избиват като няма българи и още ще пада демографски говоря за българите не за *** и турците ха.ха.ха
77
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕС е пред разпад. САЩ са затънали в дългове 70 трилиона и скоро няма да могат да обслужват дори външния си дълг които е 19 трилиона. Крепят се на долара който е световна валута, но Русия и Китай вече го елиминираха в отношенията си, присъедини се Египет и скоро и други ще се присъединят. Благодарение на Путин Русия скочи от 36-тото място в света по отношение на БВП на пето място. Постигна повишение на средните заплати в публичния сектор със 18, 5 пъти! Повишение на пенсиите-14, 5 пъти!
76
2
 
3
 
! Отговори
yan преди 9 години
Я, слугата на предна позиция колко е чевръст и натеглив.