Сидеров разшифрова: Плевнелиев ни каза ЧНГ

Президентът не засегна ни един важен проблем, смята лидерът на "Атака"
19 мар 2015 12:12,
79
Сидеров разшифрова: Плевнелиев ни каза ЧНГ
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров нарече изявлението на президента поредица от клишета. „Това са коледно новогодишни пожелания“, разчете националистът.

Още по темата
Той нарече загубен половин час речта на държавния глава.

„Това е една от най-големите подигравки. Този смешен човек се подигра с политиката и проблемите на народа“, каза Сидеров. Той обвини Плевнелиев, че не е засегнал нито един реален проблем - безработица, ниски доходи, липса на перспектива, демографски срив.

„Съжалявам, че този човек е президент на България“, каза още лидерът на „Атака“.

Словото на Плевнелиев разкритикува и Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт. Той го обвини, че не е засегнал темата за битовата престъпност. Според лидера на ВМРО било грешно да се смята, че със саниране ще се решат проблемите в енергетиката.

Радан Кънев от РБ пък се възмути от изявленията на БСП и ДПС след речта на президента, защото намалили резултата от словото на Плевнелиев. „Тези нездрави политически страсти бяха проявени веднага след призива да не бъдат проявявани“, каза лидерът на ДСБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
А-така преди 5 години
По-беда! По-беда!
46
0
 
0
 
! Отговори
кали преди 9 години
Докога ще правят българите на ,,прости и *** " !!!! Всеки си прави каквото си поиска !!! И докога така !!! Ограбиха и измамиха българският народ !!! Най-бедният народ сме в света !!! Позор !!!
45
0
 
5
 
! Отговори
sss преди 9 години
Kakavto i da e kakvoto i da e pravil do sega zaradi tova che kazva istinata 1 kam 1 Volen pochva da mi stava simpatichen.vsichki osukvat...toi govori direktno
44
0
 
6
 
! Отговори
нaйс a?? преди 9 години
Дрaстично и безпaрдонно рaционaлен, десеткa!!!
43
0
 
10
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
Добре че има един дето го наричате луд ама той поне не е страхливец и може да казва истината! Незнам защо нормалните президент и премиер ми се струват доста по-долнопробни и неприветливи чак ме е гнус от Тях, а този така наречен луд клоун ме кара да се чувствам загриженост за България. Боко грамотния може и маршал-академик да го направите това само ще покаже колко жалък е българския народ и как превъзнася едно фекално образование. Тогава вервайте ми ще имате вечна дружба с Терористични АЩ(ТАЩ)
42
4
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
САМО АТАКА ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!!!АТАКА ПОБЕДА!!!
41
10
 
2
 
! Отговори
До 65 преди 9 години
Така де така се истината говори! *** коя истина, тая от вестник демокрация дето казва, че братята Американци са НАЙ-ДОБРИТЕ, или може би оня истина дето той собственоръчно ПОМОГНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДПС ДА СФОРМИРА КАБИНЕТ, или може би оная истина, че той сега подкрепя русия сега, или може би оная истина, че е националист! Не ме разбирай погрешно, чисто и просто много истина станаха ине ми е ясно ТОЧНО КОЯ ИСТИНА КАЗВА тоя мискин!
40
0
 
15
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ДА БЛАГОДАРИМ НА ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО АКО ТОЙ САМ ТРЯБВА ДА СИ ПИШЕ РЕЧТА И ТОЛКОВА НЯМА ДА МОЖЕ. ОТ ДРУГА СТРАНА МНОГО ДОБРЕ ГО НАСАЖДАТ НА ПАЧИ ЯЙЦА И ПОКАЗВАТ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НЕГОВОТО АМПЛОА. ТОЙ НЕ Е ЗА ТОЗИ ПОСТ, НО БЕ ПОСТАВЕН, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПОСТАВЕН ОТ БОЙКО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО МАНИПУЛИРА И ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШЕН. КОГА ЩЕ ГО СМЕНЯМЕ. ТЪРПЕНИЕТО ВЕЧЕ СЕ ИЗЧЕРПВА.
39
10
 
4
 
! Отговори
аааа преди 9 години
Болен е велик!
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ВИ ГОВОРИ ИСТИНАТА В ПРАВ ТЕКСТ....БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЛУГИТЕ ПОЛИТИЦИ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ....НА АГРЕСОРИТЕ...
37
1
 
10
 
! Отговори
Програмист преди 9 години
Алгоритъм за работа на програмата за преброяване - ако гласуваш за ГЕРБ, добавяме един глас, ако не гласуваш за ГЕРБ, пак добавяме един глас.
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То президента е много деен чак не сме на себе си от неговите празнословия и монотонни брътвежи.Гаф след гаф прави за посмешище сме пред е света вече.Това е най безличния човек във политиката за последните 25 години ,даже 50 или 100.
35
1
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
И двамата са протегнали ръка с празно канче,единия на запад,другия на изток,като и двете ръце са достатъчно мръсни.
34
5
 
11
 
! Отговори
българин преди 9 години
Волен - президентВелизар - премиерВеселин- вицепремиер и министър на вътрешните работи
33
13
 
14
 
! Отговори
Перхидролено джудже преди 9 години
Хайде, платените рубладжийски кречетала от Петата колона подхванаха изтърканата грамофонна песен: БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е НИЩОЖЕСТВО ! ПРЕЗИДЕНТЪТ ПУТИН Е БАЩИЦА НА НАРОДИТЕ И СЛЪНЦЕ И ВЪЗДУХ ЗА НАШИЯ НАРОД ! МИКОВ Е ВЕЛИК ! ВОЛЕН Е ГЕНИАЛЕН ! МОЯ СТРАНА, МОЯ ЕВРАЗИЯ......
32
11
 
30
 
! Отговори
една преди 9 години
До всички платени писачи:За пореден път Волен Сидеров показва, че е най-адекватен.Президента винаги казва заучени думи, написани от някой друг и никога няма своя собствена позиция.
31
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Открийте 10 разлики между волен и велислава дърева? Айде , може би тя е по-висока, но освен това.
30
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
перхидроленото джудже :) от ЯМБОООЛ! :)
29
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Болене, аз съжалявам че си в Парламента. Мястото ти е в лудницата.
28
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що му дават думата на руско-турския чуждопоклонник. Като става дума за тия държави тогава да се изказва, какво се меси в България?