Признанията на Бареков: Слаб политик съм!

Нямал спонсори, отрече да е взимал пари от Ковачки и Цветан Василев
Обновена: 21 мар 2015 12:07 | 21 мар 2015 12:00,
105
Признанията на Бареков: Слаб политик съм!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков призна, че в кадрово отношение се е оказал слаб политик.

Той остана само с един депутат в парламента – Мартин Иванов, известен с прозвището си Данона, след като всички останали седмина членове напуснаха партията му.

"Въпросът не е в количеството, а в качеството. Когато влязох в политиката, един-единствен депутат се престраши да дойде при нас – Румен Йончев от БСП, още сме приятели с него", посочи Бареков пред bTV.

По думите му "България без цензура" сега била по-жива отвсякога.

"Аз без проблем гледам нашите симпатизанти в очите. Да си кажем кривиците в очите и да чуем какво мислят за нас хората. Аз се отказах от парламентарната група, но тези хора бяха избрани с нашата кауза, с моя лик на фланелките си. Защо гласуваха за дълга от 16 млрд. лв., а не поискаха безплатни таблети или безплатни лекарства за децата и възрастните хора?", попита Бареков с критика към напусналите го депутати.

"Тези хора гласуваха щест месеца в подкрепа на ГЕРБ, като безмислена патерица на ГЕРБ", каза той и отрече Светлин Танчев и Георги Ковачев да са били на хранилка при него.

Още по темата
"Не съм имал спонсори", настоя Бареков и отрече да е взимал пари от Христо Ковачки и Цветан Василев.

"Ковачки си плати за неговите депутати, а за г-н Василев ще отговоря с едно изречение: Той не ми е плащал за предаването "България без цензура", а ми дължи 700 хиляди лева. Така че г-н Василев, знам, че сте в затруднено положение, но просто си платете парите на моята фирма – Ноу фрейм, които дължите, и спрете да тиражирате глупости и лъжи", каза евродепутатът.

Николай Бареков сподели, че не е търсил символика с купеното от него лимоново дръвче за 80 лева от кварталния му магазин.

"Дядо ми гледаше навремето лимоново дръвче и аз си взех, за да продължа традицията. Имам 8 лимона на това дръвче. Символика е ясна, имах осем депутати, седем се махнаха, един остана", сподели той с усмивка на лице.

Лидерът на "България без цензура" отсече, че е трън в очите на управляващите, даже сега му проверявали фирмите, семейството му – жена му и двете му деца.

"Много ми е тежко и сега. От 2 години водя най-тежката част от живота си, да се занимаваш с политика, да се разправяш с опоненти като тези от ГЕРБ, ДПС и останалите партии, е най-мръсното, най-гадното нещо. Съжалявам, че политиката в България е такава мръсотия. Нямам път назад. Ще остана в тази политика, дори само за да ги дразня", обяви още Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
6
 
! Отговори
нешка преди 9 години
Аз съм дърта гимнастичка. НА *** аз се повъртях и сега ще го поема в панделата .
71
1
 
5
 
! Отговори
дудук скапан преди 9 години
Дудук си ти крадлив. Пари от КТБ си краднал с милиони. Даде и на ДЪРТАТА ГИМНАСТИЧКА- ПСЕВДО ТРЕНЬОР С ПИЛЕШКИ МОЗЪК.Питай жена си, от кого е детето? Макар с говорни дефекти Мустака пръсна и халката.
70
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Признанията на Бареков: Слаб политик съм!"---Ти изобщо НЕ СИ ПОЛИТИК, какво се изтъкваш! Ти си ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, бе, майна! Като деца казвахме за такива като теб: "Колкото си дълъг, толкова си и ***".
69
3
 
11
 
! Отговори
Борисов, ... преди 9 години
... осъденият престъпник Цветанов и Бареков са Цветът на Нацията! С тях сме точно за Евразийския Съюз.
68
2
 
6
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
А даваш ли си сметка каква огромна услуга на Борисов направи?
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да е слаб политик, но за сметка на това лингвистиката му е втора природа. Английският го владее като майчин език. Все едно слушам дългогодишен учител по английски, роден в Англия и комуникиращ само на този език, да се опитва да разговаря на западния диалект на едно от бушменските племена, преселили се от Африка на Антарктида, за да им е по- топло.
66
0
 
13
 
! Отговори
Край преди 9 години
Като политик си екстра - сума пари изкара и си евродепутат. Като човек обаче не съществуваш. Барека може да сводничи на майка си на околовръстното. Заченат е от греховно общение между Ирена Кръстева Пеевски Цветан Василив и при воайорството на Борисови Доган.
65
0
 
19
 
! Отговори
тих великан 681 преди 9 години
Бюрек мазен.Няма ли кой да ти каже,че си направо ***! Как може да се правиш с неграмотният си английски на много разбиращ лисунгер!??? Изложи ни пред целият свят с твоят *** английски! Кажи не го знам и си извикай преводач и се изкажи,но не се излагай бюрек с бюрек!! Ние плащаме да имаш и преводач,а не да ни излагаш като кифладжия! само заради това заслужаваш една торба с шамари!
64
0
 
15
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Тези които напуснаха Бареков разбраха че не става и за ,,дудук"Той ги предаде като остане в европарламента парите са първо за него. Народа трябва да ги разбира такива продажници и да не гласуват.
63
0
 
16
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
"Признанията на Бареков: Слаб политик съм!"За съжаление, колко много *** му повярваха
62
0
 
7
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Тоя сигурно си търси други.който да излъже.
61
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много сте щедри на плювните си овни такива, ама търчахте да му галсувате и евродепутат го направихте. Сега устите ви запушване нямат. Зейнали като...
60
0
 
15
 
! Отговори
veni vidi vici преди 9 години
Жалък измамник!Продаваше си проекта на местните мутри за да краде отпуснатите му пари от банкера с мустаците.Мутрите по места подмениха хората в партията му както стана с Данона и почти навсякъде.Тези които я създадоха се махнаха и логично ББЦ се провали.Некадърен ***!
59
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОБРЕ ЧЕ ПОНЕ СИ ПРИЗНАВА. ДОКАТО ТИКВАТА И ОСТАНАЛИТЕ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО НЯМАТ ДОБЛЕСТА ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СА КУХИ ТИКВИ.
58
1
 
10
 
! Отговори
az преди 9 години
ot kade e vzel tezi 700,000,koito cvetan vasilev mu dalzi. i malkite deca znaqt,4e toi mu sponsurira6e kampaniqta. *** mrasen. ***-sega ot nas mu pla6tame zaplatata v e. parlamenta
57
1
 
9
 
! Отговори
фефо преди 9 години
няма смисъл да критикувате *** които си помисли чее кавал абсолютно същите са куневизаторите и паричниат фронт абе вас и папуаси ако ви агитират ще ги изберете
56
1
 
10
 
! Отговори
художника преди 9 години
Ако спечеля от ТОТО-то, ще построя градска тоалетна и алеята към нея ще я кръстя на твое име.Нали искаше да кръстят някаква уличка на тебе БАРЕКОВ ? Е , ако имаш късмет ще ти осъществя мечтата.
55
1
 
9
 
! Отговори
Стайко Стоев преди 9 години
Браво на Бареков. Де всички депутати да са като него,навреме да се усетят и признаят некадърността си- досега нямаше да ни въргалят 26 години без ефект и развитие/някои парламента го имат за бащин дом 25 г/.Може би народа щеше да намери достойни поне 120 депутата, незаслужаващи долу написаните епитети. Питам си кой е по-различен от Бареков. Разликата е в това, че той забогатя още по време на предизборната кампания. Останалите в последствие. Вчера ми стана ясно,че Зоросъщо е в играта на коруп
54
1
 
11
 
! Отговори
of преди 9 години
За сметка на това пък заема само едно място в самолета защото знае английски!
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пък като се пънеше по градинките и вечеринките , голям го даваше.-"Мили, българи, налапах по нещо от милиардите, ама не ставам, но пък си ви нае*ах как си трябва. Много поздрави имате и от Нешка Робева, любимката и Ванга Гущерова и нашепвала нощем, че голям политик ще излезе от мен." с обич от Бареков