Станишев пуска БСП на битка с бетонирането на ГЕРБ

Лидерът на ПЕС поиска подписка срещу новия дълг
21 мар 2015 16:51,
57
Станишев пуска БСП на битка с бетонирането на ГЕРБ
Снимка: БСП

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев призова БСП да превърне местните избори в национална битка срещу бетонирането на ГЕРБ.

„Местните избори са последната преграда пред ГЕРБ за пълното овладяване на властта и бетониране на статуквото“, заяви бившият лидер на социалистите във Варна на семинар, организиран от ПЕС и БСП.

Още по темата
Той предупреди съпартийците си, че опонентите им ще се опитат да сведат предстоящия вот до локални проблеми. Според него обаче битката трябва да е национална, а БСП трябва да спре ГЕРБ да наложи монопол на всички нива в управлението.

„ГЕРБ ще демонстрира, че е добре смазана изборна машина, разполагаща с цялата администрация и финансов ресурс, която упражнява натиск върху хората и цели корпоративен вот, за да си гарантира победа”, обясни още Станишев.

Според него БСП може да се представи достойно на вота.

Лидерът на ПЕС предложи още БСП да инициира национална подписка срещу решението за заем от 16 млрд. лв.
„Всички бяхме свидетели на цирка в парламента, когато се взе това решение. „За“ гласуваха 159 депутати. Интересно кого представляват те? Избирателите на Реформаторския блок, които очакваха реформи и орязване на разходи? Или пък тези на АБВ, които до последно не разбраха за какво гласуват всъщност?”, попита Станишев.

Той нарече тегленето на заема сделката за купуване на политическо време за оставане във властта, която извадила наяве петорната коалиция в управлението.

„Сега е наш ред да зададем въпрос. И той е не „Кой?“, а „Защо?“ И „За колко?“, обясни още лидерът на ПЕС. Той нарече безобразие на управлението и санирането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: БСПСтанишевГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
23
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Тоя пак ли изпълзя от дупката.Развали ми настроението за първа пролет.Явно има още за крадене в обрания от комунистите бостан ,щом се пънат за власт,въпреки че са бита карта...
29
1
 
22
 
! Отговори
бб преди 9 години
До гочкатаи за какво ти е тази революция бе червен бетон ? или мислиш,че някой ще се върне в ерата на трабанта и ще остави големите си къщи и коли ???...или мислиш,че някой ще върне комунизма назад !! *** си ти *** !! само дърпате вече 25 години милата ни родина назад без да мислите за избягалите млади хора навън !!!...та нали те са вашите внуци,които ви изпращат някой лев към мизерните ви заплати и пенсии !! и никога няма да се върнат при вас бетонните глави !
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешници!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гочка, хващай гората.
26
4
 
38
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Станишка, най големият ви успех преди 8 години беше Полски Трамбеш. Сега се очаква да спечелите 10-15 села.
25
3
 
37
 
! Отговори
Kuncho преди 9 години
Тея от БСП сая закъсали,щом самотакива екземпляри управляват тази партия!Станишев- крепил предходното правителство съ златния пръст на Сидеров и един от тези издигнали пеевски за шеф на ДАНС,Орешарски-първият премиер научил всички задни изходи на обществените сгради в София.Гечев-финансовия министър по времето на Жан Виденов, когато отново изпофалираха един куп банки.Нямаш ли срам Сер Геи!
24
26
 
18
 
! Отговори
гочката преди 9 години
Много се уплашихте бре герберска ***. Ако не стане с избори с революция ще ви изчистим , без Станишев. Той се опитва да ви спаси. Ама сте глупави. А за крадливите и лъжльовците ще има народен съд.
23
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя съсел от коя дупка изпълзя
22
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев, никакъв цирк е да завлечеш 3 милиарда и да не направиш нещо.Задаи си този въпрос: КОЙ ФАЛИРА КТБ?!?!Жалък тарикат не може да управлява държава.
21
4
 
44
 
! Отговори
Каква "битка &q преди 9 години
СърГея , пак пуска БСП , по пързалката преди изборите...ха,ха,хааааааааааа... На Позитано са останали вече ...един файтон хора...
20
6
 
41
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
то има ли някаква разлика между ДПС и БСП! ръководствата на двете партии са все бивши номенклатурчици на БСП и агенти на Държавна сигурност! Разлъката мужду тях беше един цирк, който двете партии си спретнаха за да заблудят овчия си електорат и да избягат от властта, защото нямаше вече какво да се краде: изтеглиха заеми и ги присвоиха, откраднаха европари и пак им спряха парите от ЕС по всички програми, фалираха КТБ за да си присвоят 4-те милиарда и така - откраднаха каквото имаше и си тръгнаха
19
3
 
42
 
! Отговори
АЙДЕЕЕЕЕЕЕ... преди 9 години
....ХОМОСОЦИАЛИСТА ОТ БРЮКСЕЛ......ПАК ЗАПОЧНА ДА КОВЕ ИНТРИГИ И РАЗПРАВИЙ...!Много бързо профука парите от австрийския рушвет ,бе.....Здравата си огладнял!
18
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаеми съфорумци,сега истинския враг на България е ДПС
17
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3-то поколение комунист! Баща му е баш инициатора за концлагерите през 50-те години на миналия век! Но ако не по жестокост, то по наглост и безочие сина му го надмина!Браво о партио любима, какви герои си раждала, раждаш и сега макар, че си 100-годишна девственица!
16
2
 
36
 
! Отговори
байСтоян преди 9 години
Мързелив, Лъжлив,Крадлив.Ха познай какво е това животно? КОМУНИСТ това е бе.Нали това го беше казал и Тато на онзи неговия съшумкар, който го беше попитал как така е забогатял а той му казал,че трябва да става по рано т.е. през ноща когато другите спят.
15
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей тъкмо бях отвикнал до го гледам тоя гад и пак взе да философства.А бе трай си бе мижитурко такава.
14
2
 
37
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Хората в Европа не разбраха ли с какво си имат работа?Даже не съм сигурен дали се лекува
13
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от статията и от фактите от управленията на комунистите става ясно че комунист не може да мисли градивно ... цялото му същество мисли как да омаскари противниците си
12
2
 
38
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
АБЕ ЕЙ СКАПАН И КРАДЛИВ СУЕК ,КОГА ЩЕ ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сергей, ти кога изпълзя от мишата дупка, че взе да църкаш?