Пак крошета за Сърница в НС: Секундарникът цъка...

Партии се плашат със съд, други възпяха армагана
Обновена: 25 мар 2015 14:08 | 25 мар 2015 10:36,
33
Пак крошета за Сърница в НС: Секундарникът цъка...
Снимка: архив, Булфото

Партиите започнаха деня си в парламента с лют скандал за вота в Сърница. По време на него ДПС заплаши Цветан Цветанов със съд у нас и в Европа заради лъжа по време на кампанията. ГЕРБ обявиха, че агитацията за вота в Сърница не е била нормална, а ПФ възпяха магията на армаганите и показаха часовник, подарен от ДПС на сърничани, секундарникът на който върви на обратно.

ДПС отново поискаха Цветанов да се извини, че им е приписал думата "гяурин". "В противен случай ще се наложи да докажете клеветническото си твърдение пред българския съд, а може и пред европейския съд", каза му Мустафа Карадъйъ. "ГЕРБ и РБ се оказаха в свой паралелен свят, в който политиката е сведена до аритметичен сбор", каза той.

ДПС предупреди управляващите да не прибягнат до репресии и натиск преди изборите за кмет наесен.

"Отговорното отношение на ДПС след евроизборите ви доведе на власт, за да я използвате срещу нас така брутално", обърна се Карадъйъ към ГЕРБ. Депутатите на Борисов излязоха от залата в знак на протест срещу декларацията му.

Цветан Цветанов обаче излезе на трибуната, за да стане ясно, че няма да се извини за думите си. Той отново потвърди, че е чул от симпатизанти на ГЕРБ, че тези на ДПС ги наричали "гяури".

В разправията се включи и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който иронизира ДПС, че обяснява успеха си с "магията на идеите". "Каква магия, какви идеи? Вие, които печелите изборите с купуване, печелихте с магията на армаганите", обърна се той към ДПС.

Той ги обвини и че издигат като свой приоритет европейските ценности. "Вие ли ще говорите за прогрес и евроценности? Защо след приключване на изборите, под зарята, виеше ходжата от минерето? И какво виеше тоя от минерето - поздравления на неразбираем език ли?", попита той.

Зам.-председателят на парламента Алиосман Имамов обаче не издържа и го репликира за думите му, че ходжата виел от минарето."Вие виете, защото не сте част от цивилизацията", каза му той.

Симеонов обаче запита ДПС дали има разделение между политиката и религията при тях.

От трибуната на парламента той показа и един от армаганите, с които ДПС печелили изборите – часовник с името на партията, стрелката за секундите на който обаче върви назад. "Откак спечелихте изборите, времето в Сърница върви назад", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
FBI преди 9 години
В България който печели на Избори трябва да бъде отстранен , Закона на Мафията
23
2
 
2
 
! Отговори
БГ гражданин преди 9 години
Кой сте вие да се заигравате с етническото спокойствие в страната. Не правете изказвания който имат за цел да си вдигнете рейтинга. Вие нямате никакъв шанс в политиката това изказване показва че не ставате за политик.Когато спрът вашите попове да бият камбаните тогава и ние ще спрем нашите звуци от минарето. Нали жовеем в демократична страна за какво лаете. Престанете да създавате напрежение между етносите оставете всеки да си извършва религията спокойно защото ще стане страшно.
22
1
 
3
 
! Отговори
Три предложения преди 9 години
1. България е една от малкото страни, непризнали ГЕНОЦИДА на турците над АРМЕНЦИТЕ от 1915 год. На 24.04.2015 се навършват 100 ГОДИНИ ! Да ПОДКРЕПИМ АРМЕНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ на техните тържества ! В Гърция се наказва за отричането на този геноцид.2. Какво търсят българите-ЕНИЧАРИ в ДПС ? Естествено само облаги. Да ИЗОЛИРАМЕ ЕНИЧАРИТЕ ! Строги проверки на имущество и фирми-обръчи ! 3. Да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ на парламентарни и местни избори.
21
1
 
1
 
! Отговори
REZAK преди 9 години
AZ SAM ANADOLSKI A........ RAZGLEZEN TIP OH MAJA SI KAFEVZTA TOCHKA S SLANINA OH AH TAKA E TU SE POTIM VZAIMNO DAJE I JIVOTNITE SI E... MAGARETA KOZI VSICHKO OH AH
20
1
 
2
 
! Отговори
DO IZUMEN преди 9 години
A WE LIOHMAN KAMBANIA ZVUK E MALKO A VASHTE ODJI KAT POCHNAT DA VIQT SUTRINT NEMAT SPIRANE I ME BUDAT VSQKZ SUTRIN KAMBANIQ ZVAN BUDILI TE VZRVETE SI REZACI QJTE SLANINA
19
0
 
2
 
! Отговори
ALI BABA преди 9 години
MESTANE QJ SLANINA I CQLATA TI TAPA AMA TAPA PARTIA I ONIA VATRE BALGARITE V NEQ KADETO SE PRAAT NA TURCI SJTE SLANINA I ONIS S OCJILCATA CONEV BAHT SMOTANQKA E TOQ PALEN QJTE SLANINA GADOVE
18
5
 
0
 
! Отговори
изумен преди 9 години
До до изуменТова виене, както го наричаш е традиционен символ на ислямската религия, на тебе както не ти харесва виенето на ходжата, по твоята логика има хора които ги дразни и камбанения звън. Не им ли нарушава личното пространство? Затова всеки трябва да уважава и зачита религията на другия с нейните традиции, символи и обреди!
17
2
 
8
 
! Отговори
chast4 преди 9 години
нахално в деколтето на водещата Цолова и казваше в прав текст, че тя трябва да Е в ДПС. След като лошото ченге Мустафа се изходи по въпроса сега се очаква доброто мазния Л. Местан отново да излезне на трибуната целият в бяло и да каканиже екзактно как идеите на ДПСто са победили в Сърница. Жалкото в случая е че не луд, този който яде зелника, а този които му го дава. Абдикирането на БГ полит. партии и особено на БСП ( в Сърница, тя дори нямаше кандидат) е нац. Безотговорна политика.
16
2
 
7
 
! Отговори
chast3 преди 9 години
откровени турски националисти и криминални елементи, с които е пълно движението не от вчера обиждат българите с ***. Въпреки че те самите би трябвало да се извинят, те призовават в типичния си нахален стил, в случая жертвата ГЕРБ и лидера на парламентарната група Ц.Цветанов да се извини. Карадайъ отдавна е известен с лъжите си, наглостта, арогантността, неприязаността си към българите. Това той го демонстрира и в сутрешния блок на НОВА като със силен акцент и иронична усмивка, гледайки
15
2
 
5
 
! Отговори
chast2 преди 9 години
неприкрита омраза и иронична усмивка спрямо българския етнос и българите. Турският депутат Мустафа отдавна лъже нагло и вика крадеца дръжте крадеца. НОво доказателство е разразилия се скандал в БГ парламент, в който ДПС обвини ГЕРБ и призова пред. На парламентарната група на ГЕРБ Ц.Цветанов да се извини за, това че хората на ДПС в Сърница са обиждали кандидата на ГЕРБ на ***. Хората от смесените региони, които се занимават с избори не от вчера, знаят че активисти на Движението по места
14
1
 
5
 
! Отговори
chast1 преди 9 години
Разразилият се скандал днес в парламента във връзка с изборите в Сърница показа за пореден път, че управляващите и по точно герб нямат абсолютно никаква стратегия срещу арогантността и наглостта на ДПС. Отново в употреба на Движението както в последните седмици беше вкаран депутатът от село Борино вземащ високо гласните в българския език Мустафа Карадайъ. За всички полит. наблюдатели и анализатори е ясно, че Карадайъ го играе в ДПС лошото ченге, наглецът отдавна е известен със своята
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сега вече в сърнишката община и горското ще питат човека, дето е отишъл при тях за услуга, колко е часът и по часовника ще определят дали да му правят услугата, или да го мотаят до следващите избори! това е новия вид стимулиране на дпс!
12
1
 
1
 
! Отговори
Хсан стана Асен преди 9 години
Какъв цирк само. ЛМ и ЦЦ си прават ф**** един на друг зад коларите, а пред хората са върли врагове :)
11
1
 
11
 
! Отговори
акуд преди 9 години
това малцинства карадъйла или както се казва не подкрепяше ли джихадиските имами от пазарджик. какво прави този терорист в парламента. защо заплашва Българите ????
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва дасе гласува в парламента за закриване на Об6тината във Сърница.Товае гре6ка и може дасе поправи сега.Неможе за едно селце и две махали със по 4//5 къ6ти и дае об6тина.За кого няма хора.Гн Цветанов внесете го предложението в парламента нее късно.Местан Павел трябва да знае кои кара влака.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЧНО В МАЛКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ ДПС СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И ТОЧНО ЗАЩОТО СЕ ПОЗНАВАТ ХОРАТА НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ. ДПС ТАКА ГИ МАНИПУЛИРА ТЕЗИ НЕОБРАЗОВАНИТЕ С ШАРВАРИТЕ ,ДЕТО НЕ ЗНАЯТ И БЪЛГАРСКИ СЛУШАТ КАТО ЗАМАЯНИ КАКВО ИМ ГОВОРИ ОНЗИ ПРАТЕНИКА НА дпс С ОТВОРЕНА УСТА.АМИ ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ТАМ ТУРЦИТЕ СИ ГОВОРЯТ ,ЧЕ ТАМ ТЕ СА СИ В ТЯХНИ ЗЕМИ И БЪЛГАРИТЕ СА НАТРАПНИЦИТЕ.....ТОВА ДАЛИ СА ГО ПРОЧЕЛИ КАТО НЕ ЗНАЯТ НИ ДА ЧЕТАТ ,НИ ДА ПИШАТ ИЛИ ИМ Е НАТРАПЕНО ОТ "УЧЕНИТЕ" ГЛАВИ НА дпс
8
5
 
27
 
! Отговори
до изумен преди 9 години
Виенето от минарето е дразнещо и натрапващо разбираш ли? Изповядвайте си религията но не дразнете и не тормозете нормалните хора. Виенето от минарето е навлизане в личното пространство на всеки нормален човек! Гъзенето на публични места също е дразнещо! Не искаме демонстрация на виене и гъзене. Това разбираш ли го? И ислямизация не искаме за това недейте да дразните хората!!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един съвет към Герб и Р Б: В малките населени места хората се познават и никакви партии и аритметични сборове не могат да определят кмета. Само в големите градове партийния вот има значение и това за Герб е определящо от 2007 година насам. В малкото село може да се явиш като независим и да спечелиш, а кандидата на Герб да получи 30 гласа . В големия град това не може да стане.
6
23
 
6
 
! Отговори
изумен преди 9 години
Не, това прелива чашата не може Симеонов да се изказва, че "ходжата виел". Все едно да кажа, че попа пищи. Да атакува и обижда ДПС го разбирам, но да обижда религията на мюсюлманите е недопустимо от народен представител.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До безобразно... Безобразно е било и управлението на кмета от ГЕРБ,Аликанов и именно за това,хората са отхвърлили,,модела на управление -ГЕРБ,,Явно този модел- ГЕРБ(надменност, далавери ,корупция ) е отвратителен за местните,разсъдливи люде и те са предпочели, бившите от ДПС.Кой са невежите ?Лектората на ГЕРБ,който гласува СРЕЩУ КОМУНСТИТЕ ,ГЛАСУВАИКИ ЗА КОМУНИСТИ какъв е ?Умен или *** и невеж. Нали и Джуджето ***,и Червената Тиква и Цецо и Цецка са комунисти ? Е ,кой и невеж и ***