На места БСП ще играе с АБВ и Татяна Дончева за кметове

Отворена врата към всички леви партии видя Илияна Йотова
40
На места БСП ще играе с АБВ и Татяна Дончева за кметове
Снимка: Булфото, архив

Според евродепутата от БСП Илияна Йотова на много места в страната Столетницата ще издига заедно с АБВ и „Движение 21” на Татяна Дончева кандидати за кметове и общински съветници на изборите.

Още по темата
На конгреса вчера отворихме вратата към всички леви партии, заяви тя по bTV тази сутрин.

Йотова даде заявка, че ръководството на БСП ще даде пълната свобода на всички местни структури да определят начина, по който ще се явят на предстоящите през есента избори.

„Хората ни по места понякога са много по-мъдри от тези в София“, призна тя.

Евродепутатът изрази съмнение, че там където няма ляво обединение, АБВ ще открадне кметски постове от БСП.

Според нея една от причините за това е гласуването за дълга от 16 млрд. лв., който изненадващо бил подкрепен и от партията на Първанов и от голяма част от Патриотичния фронт.

„Когато има сделка, интересите са над всичко”, допълни тя и отбеляза, че по тази причина не очаква настоящото управление да се разпадне лесно.

Илияна Йотова каза, че не очаква загуба на БСП на предстоящите местни избори, защото никой не тръгва на избори, за да губи.

Ние си знаем всичките недъзи, а вчера започна доста сериозна мащабна организационна реформа в БСП, нещо което отдавна трябваше да бъде направено.

Тя изрази и своята вяра в настоящото ръководство на партията, което си е „заложило главата”, за да реформира БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: БСПизбориАБВЙотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей 45+25години не се ли наиграхте?
28
0
 
2
 
! Отговори
ченге от миналото преди 9 години
Ама "АБВ" и "Д21" дали са съгласни да играят заедно с тази партия "със затихващи функции". Не мога да разбера, защо все още се имат за фактор в политиката, след като от избор на избор губят позиции и вече останаха с един файтон (все още живи) членове
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво хоро и на кои места
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До изборите има още шест месеца.В момента *** само демонстрират "мускули", които нямат.Това личи от изказването на Миков да "търсят хора",които да гласуват за тях.Това означава,че знаят,че нямат хора и затова сега просто приказват празни приказки.Тяхната,както и тази на техния идол Путин е изпята,колкото и техните драскачи да твърдят обратното.
25
1
 
5
 
! Отговори
червен преди 9 години
крадливата дясно лява котерия пак се гласи да се коалира с които успее да излъже нищо политическо няма в тях само приказки и гигантски кражби не се ли уверихте
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАК ТАКА ПОД ТАЗИ НАГЛА И АЛЧНА КОМУНИСТКА МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ ? ОБИКНОВЕНО ПО НЕЙНО НАРЕЖДАНЕ НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ КОМЕНТАРИ. ТЯ НЕ ОБИЧА ДА БЪДЕ ОБСЪЖДАНА ,ЗАЩОТО СИ ЗНАЕ НАСРАНИЯТ И АЛЧЕН *** !
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SAS STARI *** NOV BARDAK NE SE PRAVI.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами след като общото мнение е, че БСП вече е за скрап, създайте нова и енергична левица, съставена от хора, които нямат нищо общо с църквата, мандрите, Белене и ДС! Нищо не можете да направите. Мафията ще си накупи толкова ромска любов, колкото да и докара нобходимия % на избори. Видя се, че 30% са достатъчни да пасеш бюджета и да чукаш на воля!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една жена която е минала през коча Първаноглу не става за нищо.Далеч от такива зарази! Мястото и е в Герб!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно тази партия лакомията и самозабравата ще я изтрие от политическия живот. А имаше умни хора но парите и властта правят политиците еднакво лоши.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази лъвица носи вината за упадъка на БСП заедно със Станишев. Толкова пъти във властта и само лъжи и крадене. И си мислят, че всичко ще продължи както преди. На следващите избори ще загубят още но не искат да го разберат. На хората им омръзна да слушат лъжи. Не, че ГЕРБ не лъжат, лъжат повече но Тиквока краде здраво през първия мандат и купува партии, избори, комисии и броячите на бюлетините. БСП се топи бързо но ината да не преставаш да крадеш и нищо не правиш ще ги убие окончателно.
18
0
 
12
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Боже господи. Голямата коса се надява че ще има кметове на БСП. След като загубихте Полски Тръмбеш, на какво се надявате.
17
1
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
Скоро даваха как митничар от Руанда коленичи пред англичанин който внася в страната подаръци за някакво училище. А ние станахме бетер от диваците . Българските комунисти създадоха бандити и мутрафонки. Честност няма, правдата им е в крарата. За едно обаче може да са спокойни,ще има и за тях гласове.Родителите на бандитите ще гласуват за комунизъма,че без него отрочетата им ще погинат.
16
2
 
8
 
! Отговори
ОТЕЦ РАЛФ преди 9 години
КАКТО И ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ- БСП,АБВ - СИ ОСТАВАТ *** . ЗАЩОТО . БИВШИ КУ..И ,БИВШИ ПРОСТИТ..КИ ,БИВШИ КРАДЦИ И ДР. НЯМА . ТЕ ВИНАГИ СА .ПРОЛИЧА СИ , ЧЕ ГОЦЕ , Т.Е. ПЪРВАНОВ СИ Е БАШ *** И ЛАМТУРНИК ЗА ВЛАСТ , ЧЕ СТАНИШЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ И БСП СИ Е СТАРАТА ПРЕСТЪПНА СТОЛЕТНИЦА С КУКЛИ НА КОНЦИ И СТАРИ ПИЯНИЦИ -МИКОВ , СТОИЛОВ , АБЕ ЗДРАВО СПЛОТЕНИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми? Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако трябва, и хоро ще играе...
13
4
 
9
 
! Отговори
titoti преди 9 години
До boИ колко и е тарифата? Че то честен комунист няма бе таварищ!
12
2
 
11
 
! Отговори
Тъй, тъй преди 9 години
Едно време царските офицери режеха главите на хората, ама БСП се съюзи със Симеончо...келепир изтърва ли се.БСП ще мимикрира всячески само и само да дере кожите на глупаците.Давайте ПРАВОИМАЩИ другари. Смучете кръвчицата народна. Вие сте СОЦИАЛИСТИ.
11
8
 
4
 
! Отговори
bo преди 9 години
Номер 1, точно тази "другата", която не познаваш, рано или късно ще управлява България и аз вярвам, че тя ще направи всичко възможно, за да измъкне България от блатото.Тя е истинска балканджийка и не е *** пожарникарка, а образован юрист.
10
1
 
7
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Мис Пиги!