НАП проверява имението на кмета на Пазарджик

Горанов обеща: Нулева толерантност за злоупотреби с пари
Обновена: 22 апр 2015 14:15 | 22 апр 2015 13:46, Веселина Йорданова
41
НАП проверява имението на кмета на Пазарджик
Снимка: архив, Булфото

Данъчните ще проверяват имущественото състояние на пазарджишкия кмет Тодор Попов.

"Националната агенция за приходите ще провери кмета на Пазарджик по надлежна методика, през която са минавали много публични личности, ще се установи дали имат основание упреците, които бяха отправени", разясни финансовият министър Владислав Горанов.

Още по темата
От репортаж на bTV стана ясно, че кметът има имение с басейн, фитнес, джакузи, изкуствена река, къща за гости и много екстри в село Паталеница, а според общински съветници този начин на живот не съответства на доходите му.
 
Горанов обеща нулева толерантност към всеки опит да бъде нарушаван държавният интерес чрез злоупотреби с публични средства – чрез неплащане на данъци или неефективно разходване на целеви разходи.
 
Министърът заяви, че резултатите на НАП и митниците за първите месеци на годината са окуражителни.

"Неслучайно по окончателни данни към 31 март 218 млн. лв. имаме излишък с натрупване, което не е постигано от предкризисните времена. Доста повече средства са постъпили в бюджета", заяви Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
всички се натискат да ходят при секретарката
26
1
 
2
 
! Отговори
Това е България преди 9 години
Това е подобрено копие на Ценко Чоков.Нагъл местен дерибей на държавна служба грабещ с пълни шепи.Беше спряган за служебен премиер,председател на сдружение на кметовете или нещо подобно.Но без протекция от най-високо ниво в БГ никой нищо не може да направи,разберете.Едва ли нещо ще излезе от тая проверка.Нали помните НАП как обикаляха с хеликоптер имотите на мафиозите,щяха да ги бутат.Бутнаха пет бараки на морето.И барбекюто на Доган.Тоя ще извади от 9 кладенеца вода и ще излезе чист.
25
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Нищо няма да намерят. Човека е невинен. Пестил е от закуски.Освен това е неправомерно натопен от завистливи хора които не могат да пестят от закуски !
24
2
 
7
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ИСТОРИЯТА С ЦВЕТАНОВ СЕ ПОВТАРЯ. МНОГО БОГАТИ ПРЕДЦИ ИМАТ ТИЯ ХОРА. И ЗАЩО ЧАК СЕГА ВКАРВАТ В ХОД БОГАТСТВОТО СИ. ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА АМИ ЧАК СЕГА. И СЛЕД ПРОВЕРКАТА РЕЗУЛТАТ ВСИЧКО Е ИЗРЯДНО. НЯМА ЗЛОУПОТРЕБИ. ЕДИН 25 ГОДИШЕН СЦЕЕНАРИЙ. ИЗЛИШНО Е ДА ГИ КОМЕНТИРАМЕ.
23
1
 
1
 
! Отговори
Bb преди 9 години
Priberete vs novobogataschi i gi pro Werte ne samo kmets na pasardjik taka i sa dogan golemi korfischezi i nischto ne mu vsehme taka i s imotite na mutrite i mutresite milionerite sa ok da mu Mislat pensionerite i mladite nama Rabota nama pari
22
2
 
6
 
! Отговори
Кмет преди 9 години
Не могат да му направят нищо.Отървал се е от свидетелката .Сега чиста душичка,получил наследство от баба,тъща,тейко мейко и хиляди такива.Ще си се къпе в изкуствената си река и ще си пие уискито на шезлонга,а мъртвите ...е такъв е живота.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Вчера вечерта (13.01.2015г.) бе застреляна със 6 куршума Татяна Стоянова - началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Убиецът е успял да избяга."Интересно дали няма връзка със сегашния случай.
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в Банкя има доста по луксозни имоти, ама там данъчни не стАпЯт
19
2
 
8
 
! Отговори
4epa преди 9 години
KADIEV I NEGO DA GO PROVERI NAP !!!!
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това не е ли същия тарикат дето убиха секретарката му заради него и дето после плачеше от страх ...
17
1
 
18
 
! Отговори
ени преди 9 години
А като си помисли човек - ковчег джобове няма. Или г.з - глава затрива. Някои хора просто не се наядоха - опънали са гуши пеликански.
16
1
 
22
 
! Отговори
ени преди 9 години
Шефката на кабинета му я разстреляха с 6 патрона. Май случайности няма....
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така, както НАП провери и оня, който на 26 години, безработен, който извади и удари 300млн. за Кремиковци ли????
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я моем ви кажем още *** ся чи тоа си е невинен от всейде, няма кво а се гламосвати си тиа пруверки
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НАМИРА. СПЕСТИЛ Е ОТ ЗАКУСКИТЕ ОБЕДИТЕ И ВЕЧЕРИТЕ. ЖИВЯЛ Е НА ФОТОСИНТЕЗА. ДАЖЕ И ТОАЛЕТНАТА НЕ Е ПОЛЗВАЛ ЧОВЕКО.
12
2
 
14
 
! Отговори
Dda преди 9 години
То сичкото е на добрите приятели , ко да праи чуляка като има златни приятели
11
5
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
Зад бюрото му има масонски знак-поне така изглежда и това навежда а мисълта,че има нещо общо с "тайното общество" на богатите и олигарсите,които се подкрепят,защото там членуват и съдии и прокурори,както се говори и за Цацаров!Така,че как може да има развитие случая?! Нали беше уита неговата пиарка или бъркам та и какво се разкри?!Масоните се мислят за недосегаеми!
10
2
 
28
 
! Отговори
заплахата преди 9 години
Едно малко градче показва какво представлява корупцията в цяла България - отгоре типове като този живеят във виртуалния си свят, отдолу враждебни чужди елементи като ИД се просмукват бързо към върха.
9
1
 
19
 
! Отговори
Не че ни е Страх преди 9 години
То да е само той!!! Кой е с власт краде та пушек се вдига!!! По лошото е, че ги търпиме тия крадци !!! Но е разбираемо всеки от нас има семейство деца жени... имоти... има какво да губим и се примиряваме кво да се прави. Като няма какво да губиш не ти пука!!!
8
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
prizovavam g-n Goranov po sashtia nachin da proveri s kakvi dohodi sa postroeni palatite na "alo-izmamnicite".shtom policiata e bezsilna da gi osadi,zashtoto ne moje da dokaje prestapleniata im,topo tozi nachin da gi osadiat,poneje ne mogat da si dokajat dohoda.