Някой е прекалил с мерките за ТВ7 и е създал напрежение

Част от служителите на реда вече са изтеглени
Обновена: 29 апр 2015 22:37 | 29 апр 2015 18:14, Камелия Цветанова
33
Някой е прекалил с мерките за ТВ7 и е създал напрежение
Снимка: Булфото

Не ми харесва ситуацията в ТВ7, мисля, че има някои прекалени мерки, които са създали напрежение. Това заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, която дойде в сградата на телевизията, след като по-рано там нахлу съдия изпълнител, а журналистите направиха кордон около сградата.

Още по темата
Говорих с журналистите и с частните съдебни изпълнители, запознах се със случващото се, посочи Бъчварова и добави, че ще говори с главния секретар на МВР, за да обсъдят къде и дали е имало грешки.

Ако има такива, ще вземем мерки, каза Бъчварова, но отказа да конкретизира.

Тя изрази съжаление за преживяното от журналистите и ги поздрави, че са продължили да работят.

Нашето желание е да защитим интересите на държавата по отношение на скандалния случай с КТБ, но, от друга страна, и правата на журналистите и гражданите, заяви министърът на вътрешните работи.

Според нея МВР е изпълнило задълженията си по закон и увеличаването на полицейското присъствие е било единствено да се предотвратят по-големи усложнения.

Част от служителите на реда вече са изтеглени.

За това пък се разпореди лично премиерът Бойко Борисов малко по-рано днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Жан Валжан преди 9 години
Какви усложнения ***, Руме? Пращаш двечки полицайчета, канят шефа на ТВ7 на разговор с ЧСИ и ако не се разберат, се задейства законовата процедура. Другия път съберете цялата полиция от държавата и изведете от "незаконно" придобития апартамент някоя 100 годишна старица, но предварително обявете, че представлява опасност за националната сигурност. Хубава жена си и без да се замислям бих споделил леглото си с теб, но спри да се вързваш на селските номера на почитателя на Винету.
21
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 9 години
До АнонименНе се връзвай.Спонги е от тези дето освен да псуват друго не им идва на акъла. Къде прочете, кой не дава, ама кредити, тоя казал, оня говорил. Как да им обясниш на тия , че проблема се решава с двама полицая. Завеждат при прокурор шефа на телевизията и нататък процедурата е ясна. Но да спираш предаване на лицензирана национална телевизия с 80-100 полицая и човечето съдия изпълнител да го няма, и вътрешния министър да не знае, и дори ни чул, ни видял и той да не знае?
20
2
 
0
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До Анонимен 26нали в пакет купиха няколко дружества от Цв. Василев за едно евро в т.ч. и тази телевизия. И къде прочете, че не дават да се плати кредита,? Ама можело да се намери кой да го плати. защо не се намери до днес. За затваряне на телевизията се говори от 3 месеца. Стига с опорните точки от Брюксел(НБ) и Позитано.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Спонги Явно ти си копърката.Интересно защо квесторите не искат да се погаси кредита ?Кой даваше инструкции на госпожата по телефона ? Интересно защо бяха нужни близо 100 полиции , и кой е наредил да отидат Бъчварова или премиера ? Толкова полицаи без санкцията на министъра или премиера няма как да се разкарват из София. Кредита е за близо 2милиона евро - дали няма да се намери някой да я купи телевизията и защо квесторите не разрешават ? Та кой е копърката ?
18
0
 
1
 
! Отговори
Дон Бъзикио преди 9 години
До Анонимен#24 знае.
17
0
 
10
 
! Отговори
ъ преди 9 години
таа па не била знаяла ? она и боце те тиа !
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой ....?!?Койййййййй .....?!!?!Кой е този ....Някой ?!?
15
1
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Защо са толкова много полицаи и демонстрация на сила? Не могат ли просто да й отнемат лиценза и след това да вземат каквото искат. В Турция това се случи с няколко телевизии и държавата ги пое и после ги продаде на други. Например Фокс Турция е наследник на друг фалирал канал. Все пак Те 7 е национален канал а не някаква кабеларка.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички в тая държавица са фалирали отдавна и не могат да си изплатят кредитите. Само такива неща ще гледаме тия години. То не може само кредити да се теглят и да се вземат едни заплати от 5000-100000 лв, аникой нищо да не произвежда.
13
8
 
2
 
! Отговори
карадахлъ преди 9 години
ние от дпс и атака си искаме анадол тв или както е позната у вас тв7само дпс и атака победа да живее корана и бсп победаааа
12
10
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До Анонимен 13ТВ7 фалира и знаеш заради кого. Същият този, сега е депутат в Брюксел. Не ГЕРБ затваря телевизията. Всички знаеха , че ще бъде затворена, журналистите също. Защо се правят на копърки?
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, как му се иска на Боцко да сме като Северна Корея. Стане сутрин и затвори някоя медия, след обяд разпише някоя екзекуция и отиде лично да изпълни за назидание на непослушните. Привечер приема целувачите и доносниците които да докладват кой не е слушал и кой да се арестува.Проверява ги във вярност с въпроси, ако трябва да убият мен или детето ти, ти кого ще посочиш? И започва целуването на шлифера до полунощ докато му писне и ги разкара.И като си легне вади жълтиците под леглото и им се радва
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държава в която никой нищо не знае!!!Само има УКАЗАНИЯ!!!Кой е дал указанията
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ми с*а в гащите...
8
2
 
15
 
! Отговори
Румяна Бъчварова преди 9 години
Румяна Бъчварова:Справихме се блестящо,Вдигнахме самолети на НАТО,танкове от базите на САЩ ,7-ми Американски флот.Лично Путин е вдигнал Руската армия и стратегическите ядрени ракети насочени към централата на Извънземните терористи ТВ7,ЦРУ,Мосад,МИ6,КГБ,МИТ и други партньорски служби оказаха съдействие ,но удържахме позициите срещу Извънземните.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази за какво изобщо е в министерството?Оказа се, че тя нищо не знае. Тя е само една брънка на БОЙКОТУРАТ
6
5
 
19
 
! Отговори
боц преди 9 години
Какво се правиш на "ощипана мома", ***!?Не знаела, че са се изсипали 100 полицая в центъра на София!Че какъв министър си тогава?!И Оня Борисов се прави на много добър и разбиращ, но това което чух, че е написал във Фейса, е ясно, че не го е измислил Той, защото неговия речник е просташки.Е на това му се вика ПОЛИЦЕЙСКА държава!
5
4
 
16
 
! Отговори
иван методиев преди 9 години
Точно това е въпросът на който никога не се отговаря в България> КОЙ ?
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днешният случай е показателен за вашето управление! Престанете да се правите на паднали от Марс и си поемете отговорността! Първият човек който бива незабавно уволнен е главния секретар на МВР!!!Сега ще правите "проверки" докато случаят отшуми и хората забравят, и както винаги никой няма да понесе отговорност за случилото се. В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОГА НЕ СЕ РАЗБИРА КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ.Сега разбирам защо отстранихте от МВР Светлозар Лазаров. Прекалено почтен и коректен за вашите кръгове!!!!!
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Познайте от един път кой, КОЙ, КОЙ......БиБитко май ще е. Кво става у държавата без той да се произнесе. Да се не прави на мома ощипана.