Сидеров с московска атака по Плевнелиев

Било позорно президент и премиер да отсъстват на парада
172
Сидеров с московска атака по Плевнелиев
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров нападна българския президент Росен Плевнелиев и го обвини, че не е отишъл на парада в Москва. Лидерът на "Атака" бе на Червения площад.

Още по темата

"Аз съм в Москва, за да уважа това историческо събитие, поне един български политик да го уважи. Това е невероятно тържествено събитие и е позорно, че българските президент и премиер отказаха да го уважат - жалко поведение от тяхна страна. Чешкият президент например е тук и показва как една страна като Чехия може да прояви самостоятелност", каза Сидеров пред Дарик.

Според него, поуките от Втората световна война са, че който е тръгнал срещу Русия, свършва като Наполеон и Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
кали станкова преди 8 години
Проявете уважение и преклонение пред Русия. На Русия дължим живота и свободата си . Тя е помогнала на българите в онези тежки времена на робство и смърт . Русия е наша съседска държава . Трябва да уважаваме Русия.
97
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 години
Браво на Волен!Той присъства и на честването в Армения на геноцида извършен от Османската империя над арменския народ, а продажните протурски партии в България се чудеха по същото време каква по-мека дума да измислят, за да угодят на господарите си от САЩ и Турция.Русия обърна изхода на Втората световна война с цената на 27 милиона жертви и показа на другите поробени държави, че може да бъде победен фашизма.Когато започват да губят битките германците се включиха "смелите американски войници".
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Атакист. Какво'да мачка Волен:-) :-) :-)
95
0
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Ирина Бокова беше в Москва като представител на Юнеско. Путин я посрещна в Кремъл заедно с президентите на доста други държави, та покрай нея споменаха и България.
94
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Волене, ти отсрами българския народ пред братушките.
93
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са ви 33 коментара бе ,"демократи". Или всички трябва да се радваме на джуджето ,"Сидеров".
92
4
 
12
 
! Отговори
Сидеров и ... преди 8 години
... този път е прав.
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп ти фашага ли си
90
10
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ!
89
26
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Извинявам се, но да кажеш, че чуждият президент е прав, а твоят не е прав, значи си тотален ПРЕДАТЕЛ. Това е джуджето Волен.
88
31
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Сидеров е продажник.Човек може да си празнува където си иска, не задължително в Москва.Москва не е някакъв Божи гроб или Мека, за да се ходи там на поклонение.Аз съм гласувал моят Президент да няма нищо общо с *** като Сидеров, Путин, Рогозин и пр.
87
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
честно да ви кажа , не харесвах атака но заради тази постъпка на сидеров на изборите ще гласувам за тях
86
14
 
13
 
! Отговори
BG преди 8 години
Ха, ха, а дали московските приятелчета на Сидеров знаят за знаменитата му статия "Да свалим Альоша от наряд" :))))))))))))))Едно обаче ми е адски неясно, защо хора които открито заявяват че искат да сме руска губерния и носят руски знамена и честват руски паметници, обвиняват други хора в "измекярство" и "национално предателство" въпреки че аз лично никога се съм видял някъде да се развява знамето на САЩ или която е друга държава от Западна Европа ! Т.е крадеца вика "дръжте крадеца" :)))
85
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАЛИ Е В МОСКВА ИМИ НЯКАДЕ ИЗ ЯМБОЛКО А МОЖЕ БИ В ПАРИЖ НЕ СЕ ЗНАЕ НО ОТ КАДРИТЕ МИ СЕ МЕРНА ЕДИН КАТО НЕГО ЖИРИНОВСКИ ГО БЕШЕ ГУШНАЛ ЗА ДА ВИЖДА ТОЯ ЛИЛИПУТ ИНАЧЕ САМО ПОТСКАЧАЛ.
84
40
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОЗОР Е ЗА ВОЛЕН ДА ПРИСЪСТВА ДА СИ ПОЛУЧИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО СИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ! БЕЗРОДНИК ! ПОЛИТИЧЕСКИ ЗЛАТОТЪРСАЧ !
83
9
 
37
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
А ИМАТ ЛИ ОЧИ ДА ОТИДАТ НАА ПАРАДА.
82
15
 
8
 
! Отговори
писмо до Волен преди 8 години
Охлхю - Бохлю покажи се!И рогцата покажи!Охлю - Бохлю разсъни се!Приказка ми разкажи!Виж тревичката зелена!Слънчо грее.Погледни!Моля те, поне за менети рогцата покажи!Ще те гледкам удивеноЩе се радвам от сърцеЧудно чудо си за менеОхлювче обичам те!Охлю бе! Защо не чуваш?Криеш се. Не те е срам!Ти на малък се преструваш,а си толкова голям
81
36
 
23
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Нито един президент от европейския съюз не присъства на парада в Москва.Чешкия президент пристигна в Москва ,Путин го посрещна но не се качи на подиума при другите президенти от Мозамбик Казахстан,Узбекистан ,да не ги изброявам всичките несменяеми диктатори.От белите демократични държави нямаше никой.Болен е много болен,игнорирайте го.Извини се бе ...
80
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** седерасисти,става вьпрос за хитлеристка авантюра,отнела милиони живот на хора,които не са се родили като арийи,Абсурд на един луд,,, нещо ми намирисва,че мирис на парите на повечето тук е засенчил всичко човешко,,,в една консерва на концлагерите ли ще ви е подобре?
79
15
 
33
 
! Отговори
Фен на Атака преди 8 години
Абе тя цялата ни държава и нация е позорна, не само премиера и президента, иначе те нямаше да са ни премиер и президент! Затова и си стоя в къщи и избягвам да излизам за да не ги виждам и да нямам контакт с българите. Навън където и да погледна около мен само *** остригани брадясали *** аборигени и кифли! Тотално безполезен човешки материал! Какъв да им е и президента и премиера освен като тях самите! Путин е тотално прав в изказването си за българският народ!