Сидеров с московска атака по Плевнелиев

Било позорно президент и премиер да отсъстват на парада
172
Сидеров с московска атака по Плевнелиев
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров нападна българския президент Росен Плевнелиев и го обвини, че не е отишъл на парада в Москва. Лидерът на "Атака" бе на Червения площад.

Още по темата

"Аз съм в Москва, за да уважа това историческо събитие, поне един български политик да го уважи. Това е невероятно тържествено събитие и е позорно, че българските президент и премиер отказаха да го уважат - жалко поведение от тяхна страна. Чешкият президент например е тук и показва как една страна като Чехия може да прояви самостоятелност", каза Сидеров пред Дарик.

Според него, поуките от Втората световна война са, че който е тръгнал срещу Русия, свършва като Наполеон и Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
8
 
16
 
! Отговори
бa преди 9 години
Бългaрския простaк с aнцунг в джип, фиктивнa фирмa и морaл колкото нa рaдиaтор не е дорaсaл и нямa просто кaк дa приеме концепциятa Сидеров!Дa не говорим, че всякa биткa срещу привaтизaторите и олигaрсите е зaгубрнa aко нямaш подкрепaтa нa нaд 70% от обществото!!
57
16
 
10
 
! Отговори
просто минавам преди 9 години
Волене, ами кат си бил главен редактор на "демокрация", оти си наричал сегашнити си братя рашки - "окупатори", ве, палачинка магнолиева, с жълти маратонки
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво !!!
55
10
 
25
 
! Отговори
123 преди 9 години
Не предполагах, че ще се възхищавам от Сидеров. С това си поведение той придизвиква уважение и сигурно много хора ще си променят отношението към него. За момента той е единствения български политик, който адекватно се държи по повод големия празник 9 май. Браво
54
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров е съвестен!
53
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-лошо от Сидеров, е че има хора, които го подкрепят. Въпреки, че тези хора са нискоинтелигентни, мързеливи, неспособни са българи и ми е жал за тях. Жал ми е че такова подобие на човек ги манипулира и експлоатира. Сидеров има едно единствено качество: да говори уверено, перфектен оратор е. Такива хора не трябва да са в парламента, такива трябва да са далеко, защото е опасен. Недай си боже утре някой *** направи някой атентат под индиректния диктат на Сидеров.
52
28
 
8
 
! Отговори
хахахаха преди 9 години
СИДЕРОВ? КОГА ЩЕ СВАЛЯМЕ АЛьОША ОТ НАРЯД???
51
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цитат на деня: Който е тръгнал срещу Русия, свършва като Наполеон и Хитлер Това заяви от Москва пред Дарик радио, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.А който се е хванал с Русия, свършва още по-зле! Сравни България с "победената" Германия, ***!
50
23
 
10
 
! Отговори
без коментар преди 9 години
Руските победи са все пирови: заради историческо късогледство и арогантност. А това джудже дори няма да го коментирам!
49
21
 
5
 
! Отговори
Евала преди 9 години
Да, после ме чака руско девойче в хотелчето...идилия!
48
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...Аз съм в Москва, за да уважа това историческо събитие .." А аз обичайно заплювам в лицето всеки национален предател на България и понякога се страхувам, че нещо българско - дори във вид на плюнка - ще попадне върху един предател на България....
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко отиде да си полива магнолиите.така му го говорят.
46
3
 
22
 
! Отговори
ъ преди 9 години
плювачите жалки сте ????????????
45
24
 
11
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Аз не виждам смисъл да празнуваме това, че сме били победени и сме дадени на СССР, които ни направиха 16-та република за близо 50 години. Явно доста хора забравят, че през войната сме се били против СССР.
44
20
 
20
 
! Отговори
анти рашист преди 9 години
Аз не знам Рейгън да свърши като Наполеон и Хитлер! Така че този национален предател пак не си е чел урока. Ако имахме прокуратура и нормална държава, отдавна Болен, Гоце, Серж и подобните им да са в дранголника!
43
18
 
5
 
! Отговори
ukraininform преди 9 години
Не ми е ясно как един диктатор-окупатор прави парад в чест на победата на един предхождащ го диктатор над друг диктатор-окупатор,пък той в момента е като тоз диктатор дето е победен окупатор ! Баах мааму-обърках се вече !
42
27
 
13
 
! Отговори
HEISENBERG преди 9 години
Сидере, не те броим за български политик. Ти си руски путинов политик. А по-точно казано: ти си руски агент в България и национален предател!
41
7
 
7
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 9 години
Хич не е психопат. Такъв хитрец е. От гусин никой сега се е нахаптарил с кинти. Нека да му е зле!!! Е на светлинни години е от Боцко и Доганя. Но пак е ехееее.
40
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТочноПравилно!! Съветската армия направи много за нас!!!! Първо ни окупира, после трябваше да я храним, после изпратиха българска войска срещу германците да дадем 70 000 убити и накрая ни сложиха до победените, орязаха ни територията и плащахме репарации!!! Наистина не е малко!!
39
32
 
22
 
! Отговори
Ген. Александров преди 9 години
Болен за мен е национален предател и психично неуравновесен индивид. Предателско е и отношението на Съветска Русия да си присвои денят на "победата". Първо съюзник и боен другар с Германия, а после единствен победител над нея? Лицемерни комунисти *** и безбожници! Окупатори на родната ми земя! Днес е денят в който трябва отново да вдигнем глас за демонтаж на унизителният за нацията ни ***!