Борисов обиден за "едните 2000 лв." за хеликоптера

Направи добро, за да изядеш дърво, коментира премиерът
Обновена: 19 май 2015 14:07 | 19 май 2015 13:56,
301
Борисов обиден за "едните 2000 лв." за хеликоптера
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е обиден, че една седмица му се търси сметка за полета на "Авиоотряд" 28, с който той и министри от кабинета летяха до Разград за празника на местния футболен клуб "Лудогорец".

На бизнес форум в столицата Борисов обеща също, че похарчените пари ще бъдат върнати.

Още по темата
"Правят ми сметка за едни 2000 лв.", допълни той и поясни, че в момента се търси схема, по която да върнат парите, но да не бъде "популистко".

"Горчиво съжалих след посещението си в Разград заради популистките забележки, че в 21 век за 2500-2900 лв. съм ползвал правителствен хеликоптер, за да спестим 10 часа път. Исках да покажа на хората в Разград, че държавата се грижи и за тях и за футбола. Горчиво съжалих, направи добро, за да изядеш дърво много важи в България", коментира още премиерът, като подчерта, че само за четири месеца е събрал милиард.

Премиерът заяви още, че бившият премиер Пламен Орешарски не е летял никъде и нищо не е строил.

Борисов също така разкритикува председателя на КРИБ и шеф на "Лудогорец" Кирил Домусчиев за "непремереното" изказване, с което нарече журналист "олигофрен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баце ако може да осъзнае каква ужасна грешка е на хомо сапиенс ще се метне от балкона на къщурката си в село Банкя но с главъта надолу със засилка. Ако се не утепа поне некоя гънка да му се образува.
112
10
 
12
 
! Отговори
Ше-го-биец преди 8 години
Ама чакайте бе, хора! Да не се е возил сам? Няколко видни дейци са летяли, с което са спестени маса човекочасове висококвалифицирана дейност, която после са отишли за благото на изстрадалата ни малка, последна в ЕС държавица! Помислете си, само една Лилянка колко труд е положила после! Ей, формализираме се за някакви хилядарки! Не за милиони или 16 милиарда, които балъците ще плащаме, докато дишаме! И си мислим, че на Каймановите острови живеят каймани. А в Кипър пият узо и нищо не ги интересува
111
10
 
11
 
! Отговори
Диктатура преди 8 години
Абе няма ли да свърши вече тоя 26-годишен Феодален Тоталитаризъм, представен за пред заблудения избирател като "Демокрация"?!?... Или и него трябва да чакаме 45 години да падне?!...
110
1
 
17
 
! Отговори
ЯЖ ГО СОПОЛИВИЯ преди 8 години
ЗАЩО ТРИЕШ МНЕНИЯ БЕ, СИРАК?
109
10
 
11
 
! Отговори
do tikvata преди 8 години
Emi kato si obiden xaide 4ao vsi4ko xubavo dovijdane
108
6
 
9
 
! Отговори
до Случаен преди 8 години
Блажиш ли ***, блажиш ли???
107
7
 
20
 
! Отговори
SS преди 8 години
Да спестял 10 часа време,че за кво ви е тва време бре,да ядете кренвирши ли,оная не спря да *** по време на мача,чак щеше да и се пръсне сукманчето ... някой хора деца не могат да имат - 2 500 лв. стигат за едно ин витро за сведение.
106
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Управлението на тиквата изисква: да е празен стомаха на народа му, да е слаба волята му и да е силен гръбнака му!
105
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лилето е вдигнала разхода на гориво на хеликопера , закъде без нея нали тя е отговорна за вдигането на самолета на генерала - хахаха
104
5
 
12
 
! Отговори
цеца величковиц преди 8 години
Арен си е Бочката! Само ГРОБ и сръбска музика ви оправят вас бугарите.
103
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много на едро смята тоя Бойко "за едни 2000 лева" нали казаха 2990 лв. Милион горе, милион долу кой ги брои.
102
27
 
5
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
До 83 . Много си прав човече. *** , това са част от хората, които пищат тук. Изказвайки просташкото си мнение. Независимо за какво става въпрос в която и да е статия, те все за Бойковия се хващат. Пишете, пишете ***. Дреме му на Бойко от вашите коментари. Това е единствения управляващ, който както и да постъпи все има недоволни, За всичко им е виновен. Като че ли досега за 25 години преход все са им давали отчет управляващите. Е, па няма такава държава. Смело Бойко, с теб сме.
101
19
 
6
 
! Отговори
голю босев преди 8 години
Нито едно добро дело не е останало ненаказано.Журналята вече не говорят за кражбата на века -КТБ, а за 2000 лева,за тетрадката на присъствие и за това, че някой някого и нарекъл ***, а че въпроса е олигофреничен нищо не казват.
100
4
 
41
 
! Отговори
алоу преди 8 години
до кога ще ни прави на луди тоя самозабравил се пехливанин?2000лв - трънки...Но не са парите най-важното.По-важното е , че това пожарникарче злоупотребява с национални ресурси за нищожни цели...във времена , когато спасителните ни служби не могат да си позволят въздушен трянспорт и адекватна реакция при животоспасителни операции...в моменти когато наши сънародници и съвестни данъкоплатци *** в планините при нещастни случаи, бедствия и аварии , защото спасителните служби не разполагат с хели
99
3
 
29
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
До Анонимен Всички анонимни *** дето защитават Тиковоча! Не не искаме Борисов, не искаме Станишев нито Орешарски, изобщо не искаме нито един бивш комунист да ни управлява! Вие *** не разбрахте ли че само вие взимате пари!
98
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ние не сме ли обидени на пенсинната и здравна реформа които правите! Правите ги за да има повече за крадене а лошия човешки матерал да мре 70 годишните с памперси и бастуни ли да ходят на работа
97
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ние не сме ли обидени на пенсинната и здравна реформа които правите! Правите ги за да има повече за крадене а лошия човешки матерал да мре 70 годишните с памперси и бастуни ли да ходят на работа
96
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще умрете от злоба,ей! Толкова му завиждате,че сами се тровите и разболявате,завиждате му,че прави нещо,а комунистите само крадат и важничат,миризливи крадци,Борисов толкова ги дразни,че скоро те ще умрат от злоба.Злобен и неук народ.
95
3
 
9
 
! Отговори
Кристко преди 8 години
До психиатърТи,ако наистина си психиатър си за удавяне!По-добре по бързо си сложи въжето,че иначе твоите пациенти са загубени!Борисов си го кара както преди,то е ясно на малките деца вече само вие,които го избирате още му се чудите!*** народ без държава!
94
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Друго си беше викате Орешарски,чист,честен човек,само добро правеше на хората. Направо светец,ангел хахахахаха АБе всеки на тая позиция ще краде и ще гледа за себе си,ама ние трябва да изберем тоя ,който ще краде по - малко и ще мисли за народа,до там я докарахме.И този човек е Борисов,да може да прави някакви шашми,ама поне прави нещо за хората,ако не беше той,още да се дондуркате със трамвайте и да смърдите на пот и бабички да ви ръчкат,прави човека,който го отрече е ***!