Борисов обиден за "едните 2000 лв." за хеликоптера

Направи добро, за да изядеш дърво, коментира премиерът
Обновена: 19 май 2015 14:07 | 19 май 2015 13:56,
301
Борисов обиден за "едните 2000 лв." за хеликоптера
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е обиден, че една седмица му се търси сметка за полета на "Авиоотряд" 28, с който той и министри от кабинета летяха до Разград за празника на местния футболен клуб "Лудогорец".

На бизнес форум в столицата Борисов обеща също, че похарчените пари ще бъдат върнати.

Още по темата
"Правят ми сметка за едни 2000 лв.", допълни той и поясни, че в момента се търси схема, по която да върнат парите, но да не бъде "популистко".

"Горчиво съжалих след посещението си в Разград заради популистките забележки, че в 21 век за 2500-2900 лв. съм ползвал правителствен хеликоптер, за да спестим 10 часа път. Исках да покажа на хората в Разград, че държавата се грижи и за тях и за футбола. Горчиво съжалих, направи добро, за да изядеш дърво много важи в България", коментира още премиерът, като подчерта, че само за четири месеца е събрал милиард.

Премиерът заяви още, че бившият премиер Пламен Орешарски не е летял никъде и нищо не е строил.

Борисов също така разкритикува председателя на КРИБ и шеф на "Лудогорец" Кирил Домусчиев за "непремереното" изказване, с което нарече журналист "олигофрен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
5
 
17
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Айде айде, нас.ахте се, пък сега обиден
92
1
 
9
 
! Отговори
междунар. журналист преди 8 години
Днес уж неутралната телевизия и армен-дуду са купили една магарешка каручка за Премиера. Не може някакъв си Министър-председател да се вози в хеликоптер , а телевизионните журналисти на някакви си Мерцедеси . А собственика има собствен хеликоптер , ама на него му се полага , защото е бил съветник на Тодор Живков и от спестените пари от закуски е станал милионер . Хвала на БСП и такЪв назначен капиталист .
91
4
 
23
 
! Отговори
Беселина преди 8 години
Много ми е интересно, кое е "доброто" - фърчиш насам-натам за да откриваш някакви глупости, говориш тъпотии на едро, кое "добро" го е направил премиера сам?! Като казва - "платил съм", "направил съм", той говори за разпореждане с НАШИТЕ пари от данъци и НАШИЯ труд по строежи, концеларии, училища, пътища и така нататък. Какво значи "Аз"? Сам твори само в нужника си в Банкя.
90
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах ГО днес на пресконференцията Великия Вожд. Честно, с проблеми в паведението показващи параноя и циклофрения. Бе заел позата на сърдит и оциден. И стотиците извикани не му зададоха и един въпрос в който да се търси отговорността му за празното говорене и не прявене на нищо. Един плазмодий, Огнян Донев, му зададе толкова близашки въпрос, че погнуса се изписа по лицата на част от прикъстващите. А охрана като на наркобос. Защо, кой плаща всичко това и необходимо ли е?
89
2
 
32
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Бойко, парламента за десетина е закупил около 250 луксозни автомобила за НС. Най-богатата страна в ЕС Германия, която лидер на луксозни возила е купила на Бундестага само... 2 /две/ леки коли. Може би си е купила въртолет за частни полети, попитай твоята приятелка Меркел ?
88
4
 
31
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Явно нашите политици живеят в някакъв паралелен свят, нямащ нищо общо със състоянието на обикновения човек .... "някакви 2000 лева" .. в провинцията хората живеят с тези пари /ако не са безработни/ цяла година, зимата събират кашони и пластмасови бутилки да се греят. Толкова ли е трудно да се досети човек, че едно фърчене с хеликоптер заради едни ритнитопковци /футболисти има в Реал, Барса/ ще предизвика недоволство меко ... мислете малко бе хора !
87
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под статиите за Борисов пишат едни жалки тролчета,неориентирани хорица.Кой искате бе ? Станишев и Орешака ли ? ***! Много сте зле,честно,това е единствения човек в държавата,който прави нещо,а вие само плюете,нещастни хора сте ей.Като стане президент,много ще ви е яд пак.
86
3
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До Анонимен За много малко неща си отидоха - фалит на банка, спрени еврофондове, опитаха се да направят един бушон шеф на ДАНС ? Ако за теб фалита на една банка е малко, що не го обясниш на вложителите ѝ ? Сигурен съм, че ще те разберат.... ако не те линчуват преди това.
85
0
 
9
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
До Kolqak 91И това за 2 часа а ако са повече от два часа тогава става още по-интересно! И тоя ми се прави на обиден?
84
2
 
11
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Със сигурност Домусчиев не се е объркал, когато каза "военен хеликоптер". Това ще е следващият скандал.
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той и гаджето си често вози със правителствения самолет,да не се прави на ощипан.
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не знам как още има хора , които гласува за него
81
2
 
18
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
Ето ви цитат:"16 полета са осъществени до Безмер - 4 със Спартан" и 12 с хеликоптер Кугър", като цената на 1 час полет със Спартан" е 12 хиляди лева, а с Кугър" между 12 и 14 хиляди лева." Това е от предишното управление на ***. Което значи, че *** трябва да връща не две хиляди, не две хиледи и деветстотин а между 25 и 30 хиляди! Това вече е друго нали?
80
3
 
17
 
! Отговори
! преди 8 години
Разстояние: 337.94 кмВреметраене: 4 ч. 18 мин. ---------------- "за да спестим 10 часа път"Разстояние по въздух: 277.33 км "Исках да покажа на хората в Разград, че държавата се грижи и за тях и за футбола."Боко Месия! Чудя се, защо продължава да се бута пред камерите, да се излага по тоя начин.
79
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е луд за връзване.
78
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обиден бил. На него всичко му се разминава! А предното правителство си отиде за много по-малки неща!
77
8
 
6
 
! Отговори
Биволъ преди 8 години
Днес в НС от БСП и Мая Манолова беше внесен законопроект за закупуване на 10 камили и две волски каруци. Втора точка е докато Бойко Борисов е Премиер това да е единственото му средство за предвижване . Трета точка е , ако случайно БСП са на власт да се закупят Руски изтребители и с тях да пътува техния Премиер .
76
4
 
34
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Борисов, Рашидов и т.н. не могат явно да разберат, че проблемът не е в това, че са дадени 50 или 2000 лева, а че използват държавни ресурси за собствен кеф, което принципно не е в реда на нещата в държави, където на власт са истински, а не картофени момчета.
75
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко, оди си!
74
21
 
6
 
! Отговори
психиатър преди 8 години
Това много прилича на форум на ***, които мразят всичко, включително и себе си, защото са прости и бедни! Напълнете един леген с вода и се удавете, така България ще стане по-пълноценна държава.