Юнкер се разчувства: Благодаря ти, Бойко, благодаря, България!

Проговори и български заради лептата ни към плана "Юнкер"
Обновена: 30 юни 2015 17:07 | 30 юни 2015 15:08, Камелия Цветанова
299
Юнкер се разчувства: Благодаря ти, Бойко, благодаря, България!
Снимка: Reuters, архив

Научих новината за заявката на България за участие в европейския инвестиционен фонд с голяма радост, много е важно за България и за Европа. Това заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Брюксел след срещата си с 30 кметове от ГЕРБ, цитиран от БТА.

Още по темата
„Това означава, че България възприема сериозно задачите си по отношение на ЕС. Много съм доволен, сега България може да се възползва от всички предимства на инвестиционния план. Благодаря, Бойко, благодаря, България“, произнесе Юнкер на български език.

"Посланието ми към българските кметове е, че ЕК иска да си сътрудничи с тях възможно най-тясно. Кметовете са най-близо до хората, те са запознати с действителността на място. Обсъдихме какво се случва в действителността. Правителството също е близо до хората в България, но кметовете са по-близо", обобщи той.

По-рано днес комисията съобщи, че България ще участва със 100 милиона евро в проекти, подкрепени от европейския фонд за стратегически инвестиции (т. нар. план "Юнкер).

Българското участие ще бъде осигурено чрез съфинансиране на проекти, одобрени от Българската банка за развитие.

Нашата страна е осмата държава в ЕС, която е съобщила какъв ще бъде нейният принос към фонда, още преди той да е започнал работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: Жан-Клод Юнкерекплана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
9
 
! Отговори
-- преди 8 години
Не ти ли е неудобно г-н Юнкер да взимаш пари от най-бедната държавица в ЕС. А този дето го прегръщаш лицемерно е комунист, точно като теб.
158
5
 
16
 
! Отговори
С други думи: преди 8 години
Благодаря ти, Бойко, че си такъв послушко и надупваш българския народ на всеки, който го поиска от вас. Благодаря ти, че и майка си би продал само и само да угодиш на нас - Вашите господари...
157
8
 
29
 
! Отговори
Ъц преди 8 години
С такива "приятели" и врагове не ни трябват!!!!!
156
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
za kakvoto i da gi popitat nqmalo pari a sega pomagat za tozi fond da im se maznim dano nposle ni gi vazvarnat no mislq 4e tova e porednata Aamerikanska spekulaciq da im napalnim hazni4kata
155
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Юнкер му благодари за слугинажа. А ние за това, че е най-тъпия и корумпиран премиер, че остави България да се *зира и ислямизира, че изтегли такъв заем а пишеше, че Ореха ни фалира с 1 милиард, че разврати протестите като започна да плаща, че краде от държавните поръчки за да плаща за изборите през Октомври които с ще купи корпоративния вот, че се съюзи с ДПС и ги остави да крадат и унищожават България. Надеждата е в рестото на Путин да го изпрати при Дедо Боже.
154
6
 
46
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Нашето е НА ГОЛ КОРЕМ ЧИФТЕ ПИЩОВИ!А иначе - "управляващите" ни мутирали комуноиди от ГРОБ освен да лъжат и крадат, най-много ги бива ДА ХАРЧАТ ЧУЖДИ (НАШИТЕ) ПАРИ.
153
2
 
10
 
! Отговори
Ма шопе преди 8 години
До Шоп Шопе! Един въпрос само ? Ти да не би да си отгледан в дом без родители? Май си ПРОКЛЕТ от преди раждане? Честито да ти е ПРОКЛЯТИЕТО!
152
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До не съм му фен но..A добре е да прочетеш баснята за лисицата, гаргата и сиренето. Това ти е за домашно и много ще ти помогне.
151
8
 
22
 
! Отговори
Български преди 8 години
Рапона си е *** *** и упорит и много зависим от уса... Рапонска му работа
150
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Abe, geiparada ne svarshi li veche???
149
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като дойде времето за членски внос, пари няма да ви дадем. Ще ви платим с благодарности.
148
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто червей !
147
12
 
58
 
! Отговори
boc преди 8 години
Борисов за пореден път се доказва, като най-големия предател на интересите на българия!Като най-големия *** на САЩ и неговия подчинен ЕС!
146
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми хареса извода ,направен от един от народа:При големи началници- и в САЩ,и в ЕС,и в София,и при кметове и в общини- се ходи само по голяма нужда... Обиждали се,ако отидеш по малка нужда....А и животът го потвърждава- не се занимават с каквото и да е:през гугъла: ПРО "ЧАСТНЫЕ" РАКЕТЫ
145
16
 
28
 
! Отговори
не съм му фен но.. преди 8 години
При всеки удобен случай гн. Борисов се унижава и нецензурно се критикува. Отвън обаче след думата България се споменава неговото име. Погледнато така не се ли чувствате като национални предатели ?
144
3
 
24
 
! Отговори
maora преди 8 години
Mazni mazni mazni prestupnici........
143
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Революцията в България срещу евроатлантическото ционистко неофашистко робство е неизбежна........ А Юнкер да закрива ЕС, докато е време, че така са се омазали, та чак до ушите. Има ли една , поне една държава в ЕС, която да няма заеми към международните престъпници от МВФ и Световната банда, питам аз и отговор не искам.
142
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bravo na Boiko!
141
3
 
30
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Както винаги за нас конграчюлейшън и европейски ценности, а парите пак другаде ще потекат.
140
2
 
14
 
! Отговори
тимео данаос преди 8 години
Не вярвам на даже и да носят дарове