Сидеров пак в съда, Гаджева се разрида и...

Искат да ме извадят от политиката, съзря националистът
Обновена: 10 юли 2015 15:40 | 10 юли 2015 15:37, Анисия Иванова
151

Волен Сидеров в съда днес. Снимка: Булфото

Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че целта на воденото срещу него дело за хулиганство е да бъде притиснат и изваден от политиката.

Софийският градски съд (СГС) заседава днес отново по делото срещу националиста, който е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство. Той бе в центъра на скандал в самолет, пътуващ от София за Варна миналата година. Тогава той обиди френско културно аташе, а по-късно скандалът премина във физическа разправа с полицай, който се намесил.

Още по темата

В съдебната зала днес Сидеров заяви, че полицаят Колев лъже, че е бил удрян.

"Това е една лъжа. А тя се поддържа от неговия колега Недев, който иска да си изгони детето и жената от вкъщи, за да вземе апартамента. Това е моралният облик на полицая Недев, който е излъгал, че аз съм ударил неговия 130-килогрламов колега Колев. Върху това се гради цялото обвинение", разказа още националистът, цитиран от bTV.

На делото присъства и бременната приятелка на националиста - Деница Гаджева. Съдията обаче прекъсна заседанието почти в началото, тъй като Гаджева, която даваше първа показания, се разстрои.

Когато се върна в спомените си назад за 2013 година, когато централата на партия "Атака" и депутатите били обиждани и замервани с камъни, Деница се разплака и не можа да продължи, съобщава "24 часа". По думите й повишаване на тон в самолета не е имало.

Това е второто явяване на Сидеров по въпросното дело. В залата днес депутатът се опита да провокира прокурор Зорница Таскова с въпрос – защо е тенденциозна и опитва да нарисува картина, която не съществува, и какъв пост и е обещан след делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комплексирана окачалка. Не става за политик изобщо.
10
2
 
14
 
! Отговори
SILENCE преди 8 години
5,нали прочете по-долу,че сте путинци,а не българи? Я не ни обиждай на националност!Стой си при болена и си мълчи,за да не изхвърчи накрая вожда ти,заради отегчението на нормалните хора от злоупотребата му с държавтни пари за лични цели.
9
2
 
20
 
! Отговори
ТВ АТАКА преди 8 години
Лицето на полицая провокативно е удрял Волен Сидеров в юмрука.
8
10
 
5
 
! Отговори
Волен преди 8 години
До БългаринНе бой се, държа се. Ще им видим сметката и на тях.
7
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕМОЖА ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ СИДЕРОВ ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕМОЖЕ ДА ВИРЕЯТ НА ТОЗИ СВЯТ? ВРАГОВЕТЕ ТИ СА БЕЗБРОЙНИ А ПОДРЪЖНИЦИТЕ МАЛКО. ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СА ПО НИСКИ ОТ ТРЕВАТА И ПО БЕЗШУМНИ ОТ ВЯТЪРА. НО ТИ НИТО СИ ПО НИСЪК НИТО СИ ПО БЕЗШУМЕН. НИКОЙ НЕ ТИ СИМПАТИЗИРА ЗАЩОТО ИСКАШ ДА УНИЩОЖИШ МОНОПОЛИТЕ ЗА ДА ЖИВЕЕ НАРОДА. Е ТАКИВА СЛАДКИ РАБОТИ КАПИТАЛИЗЪМА НЕМОЖЕ ДА ДАПУСНЕ. ПРОЧЕТИ СЕГА СЛЕД МОЯТ КОМЕНТАР ДА ВИДИШ КОЛКО ПРОТИВНИЦИ ИМАШ. ПРЕБРОЙ МИ МИНУСИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ ТЕ ИМАТ ЗА ЛУД.
6
6
 
24
 
! Отговори
anon преди 8 години
прокуратурата ли го накара да удря хора пред стотици пътници
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ударил е православен юмрук в православен автобус по време на православно превозване от самолета до терминала.
4
13
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ни занимавате с психоболни атакисти.
3
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми пречи, че Сидеров прави деца на момичета, които могат да му бъдат дъщери и после им купува мезонети с държавни пари.Това, което истински отвращава в Сидеров е продажната му натура. Днес е собственост на Путин, утре на кого ? ... на Турция, на Ислямска Държава ?
2
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Световната конспирация срещу истинският руски патриот продължава.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахах, и прокурорката призна ли си, кво са и обещали?