Певец, журналист, роднина – съветници в парламента

На хранилката са и куп бивши министри, депутати, общинари
Обновена: 15 юли 2015 14:08 | 15 юли 2015 07:00,
35
Певец, журналист, роднина – съветници в парламента
Снимка: архив, Булфото

Имената на популярен певец и журналист са в списъка на нещатните сътрудници на парламента. Бардът Михаил Белчев е сред съветниците на постоянната комисия по култура и медии.

Спортният журналист Сашо Йовков пък е нещатен сътрудник на спортната комисия в Народното събрание, показва проверка на сайта на Народното събрание. 

Сред депутатските съветници има и някои роднини. Емблематичен случай в това отношение е депутатът от Атака Станислав Стоилов, който вече се прочу с това, че назначи сина си Станил Станиславов Станилов за свой съветник с ресор енергетика.

Проверка в списъка със сътрудниците показва и друг "роднина". Доведеният син на Волен Сидеров и ексдепутат от "Атака" Димитър Стоянов, който напусна и партията и Сидеров след скандал, е сътрудник към парламентарната група на основния опонент на атакаджиите - Патриотичния фронт. 

В списъците със сътрудниците има и други познати имена, най-вече на бивши депутати, министри, общинари и други. Така например някогашният зам.-кмет на София Велизар Стоилов е сътрудник към транспортната комисия в парламента. Бившата депутатка от НДСВ Юлияна Дончева е сътрудник към комисията по медиите. 

Димо Гяуров, който беше депутат от СДС в миналото Народно събрание, а преди това шеф на Разузнаването, сега е съветник към вътрешната комисия в парламента.

Някогашният зам.-шеф на парламента Юнал Лютфи е сътрудник към групата на ДПС. Павел Шопов, който също беше зам.-председател на Народното събрание, е съветник на Атака, а някогашният вътрешен министър Румен Петков - на АБВ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
йк преди 8 години
кви джобни бе! Сигурно взимат повече от половината работещи...
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е интересно какви хора да има на тези места? Нормално е да се назначат свои приятели, познати, роднини. Няма да си назначат враговете я! Точно така си е в целия свят.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Погледнете и в фирмите държавна собственост. Мъртви души, консултантски договори, поръчки за нашите другари.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е важно кой си а на кой си човек !
19
3
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
"Цели родове са на хранилки от дълбока древност"Не си прав, защото се сменят. Общината и парламента са основно от провинцията. Провинциалисти решават съдбата на София и Витоша.
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Синът на вицепрезидента Попова стана заместник на районния прокурор на София
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За вице президента Попова и синът и защо не кажете как си е намерил работа като председате
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е новина !Това е действителност от 70 г.
15
0
 
18
 
! Отговори
Ауууууууу преди 8 години
Открихме Ам-рика.П.П.От статията на " НЕЗАВИСИМАТА " жур / Верчето бе, нашто / става ясно колко ЧИСТА е партия ГЕРБ.При тях няма ткива работи.П.П.Най-много някой министър да заспи кьор-китьок в бара.*** той Бойко е чист като сълзица, като моминска пазва, като...като...като......А де ?
14
0
 
32
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Комисии, комисийки, съветници!СТИГААААААА хрантутници!Народа умира в мизерия.Осъзнайте се! Кого ще съветвате и кой ще ви изкарва заплатите след само няколко години!Но как да мислим като няма със какво!Ножът е опрял до кокала! Осъзнайте се!
13
0
 
6
 
! Отговори
маке преди 8 години
ако ме бея избрали мене поне щеше да е весело ке си имахте пиян банкер ке давах паре на поразия ама вие не избрахте си аз брато и аверите
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А вие какво искате, да метем улиците ли, това е за вас, от улицата! Ние сме къде, къде по-напред в кариерата, не сме като вас. опашкари. За нас е големия кокъл, за вас, метлата и трохите! Нали искате равенство, братство и свобода! Равни сме, ама ние сме по-равни!!!
11
0
 
18
 
! Отговори
a преди 8 години
Аз пък съм убеден, че корпоративно - търговската цаца ще си подаде оставката и след това официално ще стане дпс - там където му е мястото !Имаше един полуграмотен бостанджия от дпс, който каза, че тяхната партия щяла да стане 7 милиона ...Оказа се, че цацата слугува на мафията, която разтваря чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата, Брендо и която е свързана с Йосич ...
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какъвто народа - такива и управляващите
9
0
 
29
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 8 години
В нашата община нЕма случаен човек.Всичко е наш човек!Затова ги отстрелват периодично...
8
1
 
21
 
! Отговори
www преди 8 години
КОМУНИЗМА ПРОЦЪФТЯВА ....
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново у нас. Кажете, каква е ползата от НС? Котило на крадци и мошеници, и техни близки и роднини. Колко милиона струват на България? Сигурно стотици. Накакво подобрение да сте усетили, дори надежда няма. НС е място в което влизаш беден и идлизаш богат. А колко бивши *** и агенти на ДС има? Вижте ГЕРБ и ДПС.
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в Столична община е така. Само че там са само роднини, без певци.
5
0
 
24
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
ЕСТЕСТВЕНО, НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ!!! Да не живеем в Дания? ........ Че е така така е ! Ще има ли промяна? Я д е ц !!!! Безсрамието на властниците у нашенско вероятно е още от времето на Аспарух.....
4
1
 
23
 
! Отговори
явертъ преди 8 години
Нищо ново. Селски даскалици, джипсонита и шуробаджанащина. туй е то