Да даваме на Гърция? Болен здрав носи!

Емил Димитров-Ревизоро се обяви за "омбудсУОмън"
Обновена: 16 юли 2015 14:04 | 16 юли 2015 13:27,
13
Да даваме на Гърция? Болен здрав носи!
Снимка: Reuters, архив

Искането България да помага с пари на Гърция, което дойде откъм ЕК, е малко "Болен здрав носи", коментира депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

Той припомни, че по пътя ни към Европа един грък, ръководителят на ЕК в България Димитрис Куркулас, ни учеше как да извървим верните стъпки за членство.

Още по темата

"И докато ние научихме верните стъпки, лишавахме се и още се лишаваме, се оказа, че те са правили някакви други движения. Досега имат 300 млрд. евро, сега ще получат още 80 и за да си живеят по-добре, ние ще трябва да плащаме и техните разходи", възмути се депутатът.

Той коментира и решението на новия управител на БНБ Димитър Радев да предложи за нов мандат досегашните подуправителите на централната банка Калин Христов и Димитър Костов.

"До този момент виновни за КТБ няма, но има наградени", каза Ревизоро и допълни: "Наградените са целия екип на Иван Искров, който, докато беше в БНБ, тя беше лоша, но след като напусна, се оказа, че е най-експертната. Нещо някъде не е както трябва".

Димитров обясни, че Патриотите все още нямат политическо решение как да гласуват, но той нямало да подкрепи някой, от чиято работа не е доволен.

ПФ няма решение и дали да гласува за втори мандат на Константин Пенчев за омбудсман или за Мая Манолова. Ревизоро обаче се обяви за омбудсУОмън.

"Разбрах, че има две кандидатури, моите симпатии са към нежната половинка, към омбудсУОмън. Този, който беше в момента, каквото можа, направи. Нека да дадем възможност и на жена да направи каквото може", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
1-n преди 8 години
OHI
8
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Нагли европейски лицемери. Живеят само от дългове и се правят на строги господари. Когато някой ги победи в собствената им игра като гърците, реват и после прехвърлят проблема на доверчивите и честни народи като нас. Като ще сме единно европейско общество изравнете доходите в целия европейски съюз и тогава искайте да плащаме всички. Стига вече комунизъм за богатите и капитализъм за бедните. Изберете си едното и да важи за всички. Ако не, е*ете си майката. Ние заслужаваме нещо по-добро.
7
0
 
15
 
! Отговори
zdr преди 8 години
Който има да дава , аз нямам!
6
9
 
4
 
! Отговори
s преди 8 години
Този Ревизоро голям лигльо! Нещо като тук списващия DISCOVERY.
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виц е, но мисля че е подходящСутринта , след референдума в Гърция , Меркел се обажда на Путин по телефона :-Володя , имам една оферта . Защо не анексирате Гърция , вместо да ви налагаме нови икономически санкции?
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да дадем но от 5 те милиарда което Рапонов открадна от нас и внесе по офшорки. Така и няма да може да ги похарчи поне да се инвестира.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички ще подкрепят Мая по една причина - да се отърват от кречеталото.
2
1
 
29
 
! Отговори
мда преди 8 години
Тъй е,да не носим гърците,а Доган ,Пеевски ,Домуса и цялата партийна шайка ......То от тях гърците не могат да се уредят .
1
6
 
25
 
! Отговори
тоя па идиот преди 8 години
А стига бе , никой няма да дава нищо .Всичко ще се опрости.А ,че от 45 насам народа на България ви носи вас болни комунистически *** и простаци ?