Охраната на границите в ЕС е добра, оцени Цветанов

Популизмът ще е основен опонент на ГЕРБ за местния вот, смята той
28 авг 2015 11:24, Анисия Иванова
46
Охраната на границите в ЕС е добра, оцени Цветанов
Снимка: архив Булфото

Създадена е изключително добра координация между правоохранителните органи на евроатлантическите страни. Това заяви във Варна зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов във връзка със залавянето на четиримата косовари на българската граница, предаде „Фокус”.

Още по темата

Цветанов посочи още, че България има възможност да използва богатата база данни на структурите за сигурност на ЕС и това намалява изключително много възможността подобни лица да преминават държавната граница.

Той призова да бъдат оставени българските институции да си свършат работата и отказа да коментира дали заловените лица са свързани по някакъв начин с "Ислямска държава”.

По отношение на членството на България в Шенген той подчерта, че всичко е въпрос на политическо решение. заради  ситуацията от последните 4 години в Близкия Изток и арабския свят, свързана с огромния миграционен поток и необходимостта границите на ЕС да бъдат охранявани надеждно.

Цветанов допълни, че решението за членство в Шенген зависи най-вече от националните парламенти на държавите-членки и именно парламентите на Германия, Холандия и някои други държави са блокирали членството на България в Шенгенското пространство.

Цветанов коментира и местните избори.

По думите му основен опонент за ГЕРБ на предстоящия вот ще бъде популизмът, а най-големият партньор – всички избиратели, които ще гласуват.

Цветанов отново потвърди, че партията издига за кандидат кмет за Варна - Иван Портних, а за София – Йорданка Фандъкова. През последната година и половина по оперативни програми и от национално финансиране Варна е усвоила над 300 млн.лв. и това се дължи единствено на работата на екипа на Портних, посочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
11
 
! Отговори
Дякон преди 8 години
Тоя физкултурник пак ли се проявява вместо да търка наровете в софийския...
21
0
 
7
 
! Отговори
патриот преди 8 години
Добре че не сме в Шенген, сега щяхме да бъдем заляти от тази ***-по гари, паркове навсякъде кърлежи и болести, и естествено разни неправителствени орган. да ни набутват сълзливи истории и да ни карат да ги прибираме в къщите си...защото тове е решила Италия по въпроса с мигрантите-ще накарат местното население да вземе по 1-2 *** да живеят във всяко италианско семейство с цел по-добрата интеграция!Ако това стане в Б-я по-добре да се гръмнем!
20
8
 
0
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
***. Ами защото не се е произнесла последната инстанция, бе ***. Ограмоти се малко каква е процедурата и тогава се плюнчи тук.
19
1
 
19
 
! Отговори
www преди 8 години
АЛОО ПРОКУРАТУРАТА ТОЯ ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА *** ??? - ДНЕС -БГ И ВИЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ......
18
1
 
7
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До Пинокио. Не позна - поздрави от 25 октомври.
17
1
 
15
 
! Отговори
Пинокио преди 8 години
Цветанов е изпята песен.На този и децата от махалата не вярват.
16
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Анонименкато осъден престъпник
15
3
 
12
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
До СТРАНДЖАТАМНОГО СИ *** И ОГРАНИЧЕН, ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ТВОИ КОЛЕГИ ***.
14
1
 
23
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Това изказване Цветанов в качеството му на какъв го дава- на учител по физическо или на обвиняем за злоупотреба със служебно положение?
13
1
 
21
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ДЪРЖАВНИК И ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ.ЗАЩО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК Е НА СВОБОДА И ОСТАВА НЕНАКАЗАН? ЩЕ ВИ КАЖА ,ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г.,НО БЕЗУМНИЯТ НАРОД НЕ ГО РАЗБИРА .
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ ОСЪДЕН НА ДВЕ ИНСТАНЦИИ ПРЕСТЪПНИК ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА? ЕВАЛЛА МВР, ЕВАЛЛА СЪД, ЕВАЛЛА ЦАЦАРОВ!
11
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарите си измислиха дело срещу Цветанов и сега червените *** повтарят като папагали . Когато го осъдят ще влезе в затвора . Знакови крадци от БКП-БСП не са в затвора например дългия инкасатор , а Цветанов не бил дал разрешение за подслушване , ама после го дал . СМЕХ .
10
3
 
22
 
! Отговори
== преди 8 години
Абе мошенико,нас и бежанците ни подминавот ,благодарение точно на вашето управление!
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой знае ли защо лицето от снимката с ВЛЯЗЛА В СИЛА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА все още е на свобода. И не само, че е на свобода, а продължава да се лансира от медиите.Медиите в България над закона ли са ?Или просто някой им казва какво да пишат ?
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офф, той и дебелият си казал "Колко ви мразим тлъсти пържоли". И захапал поредната.... Тежко на общество в което кандидат-затворник коментира конституцията....
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха-ха. Кой го казва? Фактът, че този подсъдим е на висок пост в ГЕРБ е много показателен. Толкова ли не могат да намерят един по-чист човек, с когото да го заместят...
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало защо Станишев не е в затвора . Открадна два милиона евро от държавата и ги даде на Хохегер , а той ги върна на жена му . Това всичко е доказано с подписа на Станишев. Също така открадна 8 секретни доклада и ги даде на престъпниците и това е доказано. Е другари прокурори и съдии какво чакате .
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Морал в поУитиката не търси! Всичко е въпрос на ИНТЕРЕСИ! Каквото и да си говорим, става въпрос за пари, за много пари! А популизъм или не-това са само пътища към целта! Пари->Власт->Пари ' Пари->медии->власт->пари '
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, как ББ ще се справи без популизма си - той без него е нищо, ще трябва да мълчи.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов, радвай се, че в България нямаме ефективна правораздавателна система.