ЕС трябва да плати за охраната на цялата си граница!

Кънев не вярва, че квотите за бежанци ще решат проблема
63
ЕС трябва да плати за охраната на цялата си граница!
Снимка: БТА

Квотите за държавите не решават проблема с бежанската криза, каза днес във Варна лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев, цитиран от БТА.

Още по темата
Според него България за момента успява да удържи бежанската вълна.

По думите му това се дължи както на много добрата работа по границите на страната, така и на адекватната политика спрямо навлезлите у нас бежанци и мигранти.

Кънев допълни, че Европа може да даде адекватен отговор на кризата.

Според него държавите трябва да делегират на Европейската комисия права за безусловна защита на цялата външна граница на ЕС, като това трябва да стане с общите сили и финансиране на Съюза.

Кънев посочи, че не може Старият континент да е изправен пред най-голямата бежанска криза от десетилетия, а богатите северноевропейски държави да си стискат портфейлите.

Кризата е за всички и ако днес бежанците "пробият" в България, Унгария, балканските страни, Италия, утре тези, които сега не искат харчове, ще трябва да дадат стократно повече, за да увеличат бюджета си за контрол по границите, бе мнението на Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Саламандър преди 8 години
До :))Твойта софра май, е ***, айде юруш, да ти е сладко!!!!
24
2
 
3
 
! Отговори
sirene преди 8 години
kvi kvoti?! - tva da ne e krave mliako, domati, sini slivi, cabernet ili vodka? svobodno dvijenie na horata v eu - kadeto iskat horata - tam!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** в България надминаха Меркел искали 2 милиона бежанци
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рамадан Кънев пак е я л нещо развалено.
21
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 8 години
До Юруш на софрата Щот не са Буди/Сидхарти/ та да се отказват от земните блага! :)) Обикноовенни/нормални хора са! пп. а някой разруши техният рай/земен материален и духовен свят! Нали не очакваш да тръгнат към Индия?
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви квоти бълнуват всички,тези нашевственици влизат със хиляди и едва ли някой ги брои,това е план който не е от днес за утре,всичи марионетни правителства на ес са в играта и имитират загриженост а всъщност съвсем съзнателно ислямизират и унищожават родините си.Целта е етническа война в Европа как по ясно да ви го кажат ? Скоро ще изфабрикуват и атака срещу Израел та Израел да може да се защити и да завземе Палестина и половин Азия
19
3
 
7
 
! Отговори
Юруш на софрата преди 8 години
Наистина защо тия т. н. "бежанци от огъня на войната" не се запътят към Обединените Арабски Емирства, към Турция, към Балканите, към Източноевропейските мирни държави или към безкрайните рядко населени руски степи или Сибирска тайга, ами се насочват към гъстонаселени Европейски страни с щедра социална система ?
18
3
 
5
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Радачо кво стана с 16 млрд. лв. държавен заем? Пари ли немате, акъл ли или и двете, м? С приказки стената сама нема да се издигне! На ЕС точно сега е момента да ги врънкате за пари и да се пазарите като на битака, ха-ха-ха!
17
7
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Предизборният щаб на ГЕРБ се събрали в къщата на Тиквата! Яли пили и към полунощ ги ударил алкохола в главите и оттам адреналина в топките и решили да си викнат ***. Чудили се коя елитна от бранша да извикат, чудили се и накрая се обадили на Радан Кънев!
16
4
 
1
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Търгашите от ДСБ ще вземат повече ако се пaзaрят с джихадистите! :))
15
5
 
2
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
ЕС трябва да плати за охраната на цялата си граница!-------Тоз *** ли е, че чак и пари иска от ЕС? В ситуацията с бежансците е очевадно, че всеки ще се спасява поединично от държавите в Европа! Особенно тез от Западна Европа/ от год. се изявяват като егоисти, тесногърди, алчни, недалновидни, ленни и потънали в собствената си дребнавост и късогледство! Хората със сърца нема вече! пп. надявам се, че Кънчо не се мисли за човек с широк размах, щот изказване издава страх и безсилие, въздух!
14
4
 
4
 
! Отговори
Bace преди 8 години
Kънчо Рамаданов явно е забравил че в ЕС знаят че България се управлява от кадци и *** ! Няма нужда да дават пари които ще бъдат откраднати
13
3
 
3
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Когато наближат избори всички комунисти и ченгета скачат на ДСБ, не на ГЕРБ или ДПС. Защо ли?
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Кънев не вярва, че квотите за бежанци ще решат проблема"Пръмова пък точно обратното говори,докато промотира "корупцията срещу народа" на предизборните си срещи из провинцията.Накрая става квото на Баце му нареди баба Маркел,а на двамата чичо Кери.(щото е ясно,че Баце го "държат на верижка с досието му през 90-те в СИК",Меркел чрез някакъв "компромат от записите на телефоните и разговори-лични и служебни").
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
38 Само не твърди че си син , защото си кървавочервен и плюсовете на останалите червенотиквеници подкрепят това мое мнение
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
39 Towa ли е новата опорка
9
4
 
12
 
! Отговори
ОТИВАЙ СИ РАДАНЕ... преди 8 години
Аман от пребоядисани в синьо , КОМУНИСТИЧЕСКИ ДУПАРНИЦИ --верни на Москва!Радан е пълен некадърник!Кой го издигна тоя въшкар в политиката..??!!"Командира" от БКП , ли....??!!!
8
1
 
6
 
! Отговори
СДС+ИД=ВНЛ преди 8 години
Я този клоун пак го изтърваха да ръси глупости,,Рамадане скрии се бързо в седераския г.з откъдето изпълзя
7
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия вън от ЕС! Мерси от такъв двигател!
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРМАНИЯ ВЪН ОТ ЕС!