Атака: Поправките на практика няма да проработят!

"Подкрепихме ги, за да не се губи парламентарно време"
Обновена: 23 сеп 2015 14:32 | 23 сеп 2015 14:19, Камелия Цветанова
14
Атака: Поправките на практика няма да проработят!
Явор Нотев. Снимка: архив, Булфото

Депутатите от "Атака" подкрепили промените Конституцията, за да не се губи парламентарно време, а и за да покажат безсилието на управляващите, защото поправките на практика няма да проработят. Това обясни националистът Явор Нотев след изненадващото гласуване "За" измененията в основния закон на депутатите на Волен Сидеров, въпреки че досега винаги са се изказвали против поправките.

Още по темата

"Това са промени, които нямат собствено съдържание, физиономия и те няма да отговорят на очакванията, съдът няма да работи перфектно след приемането им, но ако бяха минали със 160 гласа, агонията, разправията и губенето на парламентарно време щяха да продължат в следващите от два до пет месеца и предпочетохме да влезем в този дебат и да говорим по същество", уточни Нотев.

Според него явно промените в този вид са абсолютно негодни да променят съдебната система, а "Атака" като опозиция ще извади на светло безсилието на управляващите, което е добър ход.

Националистите са взели решение да подкрепят промените вчера вечерта, но с тях разговор не са имали среща нито правосъдният министър Христо Иванов, нито премиерът Бойко Борисов, нито председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Нотев се ангажира, че депутатите от "Атака" ще имат предложения за промени между първо и второ четене на поправките в Конституцията и ще влязат в спора за окончателната редакция на текстовете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
10
 
! Отговори
щирлиц преди 8 години
А бе къде се пОкриха Правоверните от Атака,аааа отидоха на Джамията да гледат как правят сюнет на Волен-младши,ай честито Правоверни Волене...
8
1
 
7
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Нямя,няма- щом Москва е поръчала,няма да проработят!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният катарзис на Сидеров !
6
3
 
7
 
! Отговори
чорба-каша преди 8 години
На Волен_младши е обещано безплатен сюнет лично на баща му дърт Волен от Дуган Ага,ай честито обрязана първа мъжка рожба Правоверни Волене.А за Герб ДПС е обещал да изкупи всички тикви от Google-то...
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКато не си гласувал за тях какво да чакаш?
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както и да е, от тези поправки в Конституцията няма да се вдигне жизнения стандарт на българите.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато на човек, му се роди дете,понякога идва и просветление.Дано не е за кратко! Все пак малкият да е жив и здрав!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" "Атака" като опозиция ще извади на светло безсилието на управляващите, което е добър ход."Колко ще чакаме това да се случи?
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DRYN DRYN ERINA