Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!

Собствениците на магазинчето разказват за екшъна с "Атака"
11 окт 2015 19:42,
343
Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!
Снимка: Нова тв

Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов ударил шамари на полицейски служител и на собственика на магазина, който стана обект на щателна проверка по настояване на Волен Сидеров.

Още по темата

Собственикът на магазина Йордан Симеонов и съпругата му Александрина коментираха скандала, който се разрази в нощта срещу събота пред клекшоп в центъра на София. Тогава Сидеров и съпартиецът му подадоха сигнал в полицията, в който твърдяха, че в магазина се продават безакцизни стоки и наркотици.

"Г-н Сидеров тръгна към мен заплашително, изби ми телефона от ръката и започна да ме рита в краката. Съпругът ми се възмути и застана между него и мен.", обясни Александрина пред Нова тв.

Йордан пък разказва как Чуколов му е ударил шамар.

"След като съпругата ми спря да снима, аз започнах да снимам. Заснех как Сидеров избутва една жена от гишето и това бе провокацията Чуколов да ме удари.", допълни той.
 
Той разказа, че за проверката на магазина на място са дошли около 40 служители на МВР.

"Тези хора бяха ангажирани, само за да гледат как Сидеров и Чуколов безчинстват", каза още собственикът на клекшопа.

"Очаквах те да ни защитят - мен, съпругата ми и бизнеса ни", разказа мъжът.

Семейство Симеонови не скри разочарованието си от отношението към тях от страна на двамата политици. Те са на мнение, че е по-добре да емигрират, ако нещата в държавата не се променят към по-добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
11
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Атака - победа! Само така. Щом има скандали Атака е силна и печели винаги избори.
133
9
 
19
 
! Отговори
Клопка за Сидеров преди 8 години
Само не ми стана ясно,как грантаджийските медии толкова бързо налазиха?А как наркомани от "Платена мрежа",се оказаха там и защитаваха собственика на клекшопа?
132
12
 
13
 
! Отговори
+ преди 8 години
Не може да не се забележи една закономерност, че русият клоун изнася представления само около избори, а през останалото време си мишкува някъде
131
7
 
11
 
! Отговори
Гном Сидер преди 8 години
Опорна точка 1: Няма запис - Сидероглу е невинен.Опорна точка 2: Преди избори правят шапка на Сидероглу и умишлено са го напили с другия ибрик и да ги закарали посред нощ пред магазина.Опорна точка 3: Само Сидероглу има КАУЗА - чиста и свята България.Хайде *** - бонус за всеки 10 коментара!
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баци от не изказа мнение по въпроса:-) с кой уши байрака?!)))
129
11
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Господа и госпожи народни предтавители,как не ви е неудобно в компанията на вашия колега Сидеров?! Че той си е един отявлен скандалджия и вие търпите това ?! Този човек е срам и позор за българската политика! Честен бил - вятър и мъгла!
128
8
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Сидерко е направил всичко възможно дори да е имало нещо в магазина, продавачът да го изнесе и скрие. Нали виждате как седи пред гишето и вдига гюрултия, а онези се спасяват през задната врата. Целта му е била да ги подплаши да изчистят контрабандната стока, та после да обвини полицаите в чадър. Елементарно е, ако искаше да ги хванат, трябваше да действа тихо и с изненада.
127
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам тази тиква вече се съмнявам във виновността на Сидеров. За да се продават нелегално цигари и безнаказано дрога е ясно, че не е без съдействието и чадъра на властта.
126
10
 
7
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Как не се случи Сидеров да пребие един от привържениците му, които гласуват за него. Скоро и това ще стане с този болен мозък, който има той.
125
2
 
9
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Тоя направо все едно ти казва "Човек, дай ми 1000 лв утре ще ти дам 2000 заклевам се"
124
6
 
9
 
! Отговори
stan преди 8 години
Уважаеми поплювковци, не си губете времето да плюете по Атака и Сидеров за жълти стотинки. Кандидатствайте в Америка за България за хиляди левове, както го направиха Лора Крумова, Галя Щърбева и дестетки други протестъри и журналисти. Милиони долари чакат да ги усвоите. Но побързайте! Чао и лека нощ!
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"независимите" БГ медии никога няма да излъчат клипчето. Всичките им новини са таива - нещо някъде станало, един човек казал как чул от втори, че трети видял.... голяма търговска верига продава некачествена стока - името липсва. Фирма за кетъринг прати деца в болницата заради отравяне - името липсва.После обаче с цялата си наглост се чудят ама защо България е след 100-тното място в класацията за свобода на словото...
122
1
 
0
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Извинете, правилно се пише "оцеляване", а не "отцеляване"- грешка от бързане.
121
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София, не само в центъра, се продават наркотици. Наскоро минах през Мусагеница, пред кафене имаше поне 20-30 дрогирани момчета и момичета. Грозна гледка! Невъзможно е това да става без покровителството на полицията и прокуратурата. Унищожават се десетки хиляди млади хора. Скоро ще има сурово възмездие, вервайте ми,или не.
120
2
 
11
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Не е по- добре да емигрираме, а е най-добре да грабнем сопите, тръбите, оръжията и да изринем и избесим целият български политически "елит" от лицето на планетата!!! Длъжни сме в името на отцеляването ни като нация и държавно формирование, или тази древна държава България няма да просъщесвува дълго без кадърният си народ, който емигрира! Ти избираш БЪЛГАРИНО???
119
1
 
14
 
! Отговори
разкручен преди 8 години
Боже,какъв човек! Какви честни сини очи!
118
3
 
18
 
! Отговори
ей д ухнем преди 8 години
Ех,Лорче ек Крумова, велика КОМБИНА торка си,!Какво момиченце беше,каква подложка стана.....за доларес.Жалко че си дъщеря на военен от БНА.
117
2
 
4
 
! Отговори
bbb преди 8 години
малко ти е
116
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам нова и бтв да пояснят как точно се озоваха на "местопрестъплението" по това време и в такъв ден?!))Иначе за къде по-важни случаи ги няма с часове?!)))
115
1
 
13
 
! Отговори
1 > 100 преди 8 години
По-добре един път да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш. Пред НАТФИЗ имаше екипи на няколко ефирни телевизии. Нека заснемат как Сидеров удря собственик, полицай или когото и да е другиго. Това не е пълното слънчево затъмнение от 11-ти август 1999 г., та професионалистите в бойковизиите да не могат да ни го покажат.