Пийваме и гласуваме в София, на сухо в Пловдив

На погребения ще може да се пие безпроблемно и навсякъде
25 окт 2015 07:19,
12
Пийваме и гласуваме в София, на сухо в Пловдив

София, Бургас, Кюстендил, Монтана, Чепеларе и други градове в страната отмениха дългогодишната практика да се забранява продажбата на алкохол в страната по време на избори.

В Пловдив, Варна и Стара Загора обаче днес ще пазят поведение, след като кметовете, които се борят за втори мандат, забраниха алкохола.

В изборния ден забрана за алкохол в столицата все пак ще има – но само около училищата с изборни секции в тях.

Кюстендил е пионер в отмяната на временния сух режим и тази година отново позволява на гражданите си да се веселят. В Дупница обаче ще стоят на сухо. Същото е положението и в Търговище, Разград и Лом.

Само на погребения ще може да се пие безпроблемно и навсякъде.

Причината: "Това е ритуално събитие, което не може да се предвиди и заяви в общината".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 11 И аз съм от Варна още в 8 си взех 3 амстела, а сега си взех домашно наливно от квартала. Всичките продават алкохол. Това са пълни глупости със забраните. На 99% продавачите на алкохол не ги спазват.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ги обичам тези забрани за алкохол в деня на изборите, стимулират ме още от сутринта да си взема едно патронче и да го метна с мезето от снощи. Живея във Варна, а само един единствен път продавач в магазин ми е отказвал алкохол, естествено набавих си го от съседния, но все още не разбирам дали наистина си въобразяват, че ще ме спрат да пия когато им е кеф.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми ако пийнем, по убаво да идем да ги изтепаме а не да ги избираме
7
0
 
4
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Ееее днеска пак избори на налазиха ама ний си знайме нашият кмет е харен та пак него ша си турим пък и две къщи дигна та хотел ги напрай и сега требвало и ресторант та да не седат гладни гостите-та да си довърши работата човякът де,инак днеска на погребение дават са пийне за комка та старият петел са жертва и на обед ша му пийнем мастичка с яхния-ами кой му е крив бе,днеска часовника смениха пък той си пей по старото време-такъв петел ми не требе-требе как вика Лютвито сичко да е екзактно бе
6
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 8 години
И какво като налага и пази поведение в днешния ден?Хората ги интересува какво е направил през първия мандат за да има очи да се кадидатира за втори.Мислете Пловдив имате си кандидат за втори мандат.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 3Аз бях в Плевен 2006-та септември новобранец. Имаше някакви избори пак и ни пуснаха октомври един ден в града. Не се продаваше алкохол в града, но на свиждането ми след 3 седмици откакто бях влязал в казармата брат ми беше излял половин бутилка спрайт от 2 литра и беше я допълнил с водка за да може да мине през КПП-ти. Така се натряскахме на една пейка пред спалното ни, че още го помня. Едвам станах за вечерната проверка.
4
15
 
5
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
Не може без пиене в долината на вечно полу-трезвите балканоиди! Дайте им да цоцат като фитил на газена лампа на балканската ***!
3
2
 
10
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Спомням си преди години когато все още имахме казарма (2004-2005) служех в Плевен и имаше някакви избори. Подобно на сегашните алкохола беше забранен. От цялото поделение (около 1800 човека) 90%се върнахме мъртво пияни и едвам ходещи. Така че на българина никой по никакъв начин не може да му отнеме най-милото.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е най-голямата простотия- да се забранява алкохол в изборния ден. Сякаш тия които пият едва ли не ще се натряскат до такава степен, че да не могат да вземат правилното решение за себе си за кой да гласуват. Б.ахти тъпотията, баце!
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алкохолика кмет на варненския квартал Владиславово Неделчо Михайлов забранил алкохола в този квартал? Цинизъм от класа!