5 жени, чакали пред "Арена Армеец" – в болница

Сред приетите има и бременна жена в четвъртия месец
26 окт 2015 09:52, Анисия Иванова
23
5  жени, чакали пред "Арена Армеец" – в болница
Столичната зала "Арена Армеец". Снимка: БТА

Пет жени, членове на избирателни комисии, които са чакали в изборната нощ пред зала "Арена Армеец" да предадат протоколите са приети в столичната УМБАЛ "Св. Анна“ с различни оплаквания, съобщиха от клиниката.

Две жени - на 72 и на 60 години, са приети след колапс, но са отказали хоспитализация.

Още по темата

Бременна жена на 31 години също е приета там. В момента я преглеждат в Акушеро-гинекологична клиника на "Св. Анна".

Млада жена на 20 години е с пелвиоперитонит, прегледана, но също е отказала да бъде хоспитализирана.

Жена на 56 години е приета със стенокардия. Тя е хоспитализирана в Клиниката по кардиология на "Св. Анна".

По-рано излезе информация за двама починали членове на секционни комисии, които чакали пред залата с протоколите си. От МВР обаче отрекоха информацията и съобщиха, че хората само са припаднали.

От полицията потвърдиха, че в и около залата има струпване на огромен брой хора заради предаването на протоколите от изборите от секциите в Общинската избирателна комисия.

Намиращи се в залата разказват, че от 1500 секции към момента са обработени данните от около 400. Хората пред залата са много притеснени, че ще трябва да прекарат целия ден там и няма да могат да отидат на работа.

Полицейското присъствие в района е засилено.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Чудя се преди 8 години
Българките припадът от умора заради 50-60 лева, а си ги получиха за да гласуват за някой ***.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Властниците ..... пълно оси&&&&&ране. Такава измама досега е нямало! Лакомията е огромна! Кой им вярва, че това са обективни избори, има ли поне един? Обявиха резултатите, изоставиха хората разчитайки на търпението на българите и се скриха. Ако няма измами и подмяна ще видите съвсем други резултати.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е Данчето, къде е тази честна и работлива тетка? Ега ти организацията! Кой я мантира тази даскалица на място на което няма никакви познания? Слушка милата, слушка каквото нареди Императора от Б. София е в ужасно състояние, ремонти на ремонти на ремонтите. И кой контролира какво и как е свършено, кой, кой? Никой, защото една голяма част е откраднато.
16
1
 
6
 
! Отговори
защо преди 8 години
Пародия на избори!Каквито са кандидатите, такива са и членовете на избирателните комисии, такива са и избирателите, а на върха на пирамидата са политиците - за тях умишлено не слагам епитети, защото ще ми изтрият коментара.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама как отчетоха проценти на победа ?Като от 1,500 секции , 400 са обработени !Ако не бяха припаднали , нямаше да се знае ?
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ЦИК и МВР , всичко си е върха на кадърните !
13
5
 
2
 
! Отговори
nabljudatel преди 8 години
Tezi starite za pari sa otishli,po-dobre e da sa si stoiali u doma,a bremena zena sashto ne ia razbiram...
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте колко хора чакат в залата, значи много секции не са отчетени. Как тогава се разбра, че Картофената Принцеса е спечелила с над 50%? Крадльовците побързаха да обявят победата с много и завинаги. А какво се оказа, Първа, БТВ, НОВА запригласяха на "победителите". Кой ще извърши проверка? Тези избори да се касират и нови ЦИК и ОИК, платени слуги на Рапонкьо.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами цик от коя партия се доминират, бе? От филанкишията ли?
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами вие, които питате какво правели пенсионери в тези комисии си задайте въпроса дали за 50 лева някой нормален човек би се захванал да се подлага на подобно изтезание, каквото е работата в СИК.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Данчееееее, защо се скри? Или не искаш да видиш какви сте ги сътворили. Важното беше да продължите да крадете с Рапона и Цвък и да прикриете вече откраднатото. Хората в зала Армеец се вдигат на бунт. Викат мафия, убийци, оставка. Храната като на кучета, затворени без право да излизат, болни, уморени, бесни. Бойкооо, тиквооооо, к'о пра'м сега? Нема такава държава!!!
8
2
 
7
 
! Отговори
allf преди 8 години
Свой хора слагали. Момче това са хора трудещи се еми извиняжай ама тожа не са пари ж люлин получиха от ГЕРБ 50-60 лв на човек само за да гласуват. А онези 24 часа раб ден за 50 лв. Така е за бъллгарите
7
9
 
13
 
! Отговори
лили преди 8 години
Какво правят тия над 60 г там и бременни.Алчност за пари.Едни и същи не сменяеми.Най кадърни.Други няма като тях.А в действителност има и млади и образовани ,но от вечните номенклатурчици не може човек д а се вреди.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ ВСЕ " СВОИ ХОРА" СЕ СЛАГАТ ЗА ДА ВЗЕМАТ 50-60 ЛВ. НО НАИСТИНА КОЙТО Я Е СЛОЖИЛ ТАЗИ БРЕМЕННА И Я Е ПРАТИЛ ЗА ДА ЧАКА ЦЯЛА НОЩ-ТОЙ ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ
5
4
 
19
 
! Отговори
no name преди 8 години
Какво реват, все едно някой насила ги кара. Всеки път е една и съща простотия с тези бюлетини. Щеше да е новина, ако на тези избори беше различно. Друг е въпроса какво прави бременна в 4 месец да мъкне чували и да виси по опашки, както и жена на 72 години..... хората нямат акъл. От здравето по-ценно няма, научете се най-после!
4
2
 
26
 
! Отговори
Краев преди 8 години
И какво прави тази бременната, като на всички им е ясно с какво се захващат?
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ейй ще си заминат за едните 50,60 лева..лакомия,и беднотия по скоро
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами тия членове на избирателни комисии да са минали на преглед преди да се захванат с тази работа! Всяка година едно и също...
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"От МВР обаче отрекоха информацията и съобщиха, че хората само са припаднали."Хаааахахаха само припадали Ама че изявление