Маршрутки возят бюлетините към зала "Арена Армеец"

Целият район е отцепен от МВР заради мерки сигурност
26 окт 2015 07:24,
1
Маршрутки возят бюлетините към зала "Арена Армеец"
Членове на СИК носят чували с бюлетини. Снимка: "Монитор"

Маршрутки и бусове от транспортни фирми извозват бюлетините от секционните избирателни комисии към общинската избирателна комисия за София, която се намира в зала "Арена Армеец".

Първи да доденсат чувалите с бюлетини са пристигнали председатлят и секретарят на 128 подвижна избирателна секция в район "Младост", която е събрала гласовете на инвали, заявили, че ще гласуват по адресите си.

"Влязохме в 19.20 ч., а излизаме в 23.15 часа. Все по-сложни избори, а организацията все повече куца", разказа пред "Монитор" председателят на комисията Боян Цветанов.

Той обясни, че в първия час изобщо не били допуснати да влязат в сградата. След това влезли и чакали още толкова време за получаване на номер за ред на предаване на изборните книжа, макар че били пристигнали първи.

Служителите на "Информационно обслужване" били по местата си и забавянето не било от тях, категоричен бе Цветанов. Той похвали организацията на транспорта по тези избори.

До 12 часа продължаваха на всяка митуна да пристигат по един бус, съпровождан с патрулка, в който се превозваха членове на СИК и изборни книжа.

Целият район около зала "Арена Армеец" е отцепен от МВР като мерки сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
А, една жена е починала, докато е чакала пред залата ...ГРОБарски избори !