Студентите vs. Сидеров. Другото лице на протеста им

Протестът през един техен фотообектив
30 окт 2015 09:01, Александър Попов
66

Снимка: Васил Борисов

Студентският протест срещу Волен Сидеров и нахлуването му в НАТФИЗ на два пъти накара депутатите да предложат сваляне на имунитета на депутата.

Още по темата

Крайното решение ще бъде на депутатите, но голяма част от политиците вече определиха поведението му като недопустимо.

Кадрите с развилнелия се лидер на "Атака" вече са до болка известни, ние пък решихме да ви представим в кадър как е изглеждал протестът на бъдещите актьори отвътре. Какво е запечатал фотообективът на Васил Борисов, докато той и колегите му са изразявали възмущението си от Волен Сидеров - вижте в галерията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Волен СидеровНАТФИЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров обвини наркодилърите
40
3
 
4
 
! Отговори
До 54 преди 8 години
Ако Волен нахлуе у вас няма да говориш така. :)
39
4
 
6
 
! Отговори
НИЕ преди 8 години
Тази с изправената студентка над всички почти наподобява известната картина на френската революция самодето няма знаме.А друга една си запрята ръкавите като ветеринар,който ще ображда поредното ***!Абе,употребени нещастници,защо не протестирате срещу увеличаващите се такси в университетите,срещу липса на реализацията ви след дипломиране,срещу мизерните стипендии и бедната учебно-материална база във ВУЗ...ами сте се повлекли по чужди интереси!
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
;шорош е служител на цру
37
1
 
3
 
! Отговори
... преди 8 години
Ей не знам кога ще разберете майстор-коментиращи, че на никого не му пука за вас и вашите коментари. Дай му на българина да коментира, да си излее цялата злоба. На мен защо никой не ми е платил да ида на митинга??Какво му е на фотографа, снимки като снимки, па излезте и направете по-добри, па нека публикуват вашите. Някъде прочетох, че студентите били ***, която трябва да работи на полето? -ХА, чакай бе има хора, които трябва да правят това и за съжаление те ни управляват 'държавата'!!!
36
2
 
2
 
! Отговори
Има да чакаме преди 8 години
Тези свити юмруци сме ги виждали и на други протести. Хайде публикувайте снимки да видим как точно, според вас, се е развилнял Сидеров.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоо, студентчетата, защо сте се хванали с един човек с проблеми ?!? Защо не протестирате срещу грабителската и крадлива политика на правителството ?!? Защо не протестирате затова,че родителите ни получават по 200лв пенсия, образованите и младите са навън, че държавата се напълни с , които имамите ислямизират, а християнските попове спят и не искат нищо да направят ?!? Защо не протестирате срещу едрия капитал, сраснал се с държавата!?! Волен ли е най-големия проблем!?Аз също не го харесвам
34
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До СелянинНедей да спиш с отвити крака човек. Почваш за бръщолевиш несвързано. :)
33
11
 
6
 
! Отговори
Селянин преди 8 години
И без имунитет Сидеров ще си остане лидер на партия"Атака" която се разраства,защото никой не иска да е *** на американски евреи.Всички колкото и да се цедите с писане против Сидеров само си хабите пръстовите отпечатъци по клавиатурата.Бойко е никой и все по-ясно се вижда каква е *** и как ви продава на ***.ите янкита,Но *** народ сте и ***.о племе.Ще гладувате тази зима с Бойко и догодина пак през февруари когато се запали друг българин пак ще наискачате по улиците
32
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви студенти -това е платена тълпа .. Аз уча в ТУ и не познавам никой , ама никой който да се е вързал на този протест. Като гледах тези студенти по телевизията ми се сториха доста черни с черни с черти не присъщи на българите.
31
3
 
17
 
! Отговори
... преди 8 години
Много подръжници на сидеров тука! Няма смисъл да СПОРИШ С ТАКИВА ХОРА с каквито и да било РАЗУМНИ ДОВОДИ и КОМЕНТАРИ! Поради простата причина, че 100 и нагоре порецнта са ПЛАТЕНИ! Предлагам който е против сидеров тук да пише за времето! Щото инак другото е БЕЗСМИСЛЕНО! А и дават, че времето ще захладнее!
30
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
40, е ти какво очакваш от един *** като теб? Да се гръмне ли от глупост? Престъпник е Сидеров? Не бе, той убиец беее! Не знаеш ли?
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
39, кадрите са от Алфа. Знам ги. Наистина един полицай замахна към гърба на бялата златка, но нацели човека на Атака който беше до него.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
39 - Е ти какво очакваш, полицията да е нежна с един престъпник ли?
27
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има едни кадри където след като Сидеров и излязал от входа до него е един негов от Атака който го е прегърнал и е отзад него поради една единствена причина- да предпази Сидеров от ударите на полицаите в кръстта му. В случая много ясно се вижда как едно ченге в опита си да удари Сидеров в кръста долу- нацелва кръста на тоя човек дето го беше прегърнал от Атака. Срам, и позор- полицаи да искат да удрят народен представител. Ами ако беше обикновен човек? Полицаите на Рапона! Евала машааала!
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото което искам, е най-после да се спре да се нарича националист, русофилския подмазвач волен. Нито ми трябва имунитета му, нито искам да бъде осъден, нито пък да му отнемат депутатското кресло. Най-валното е да не се лъже ежеминутно, че волен бил националист.
25
5
 
7
 
! Отговори
ohh ohh преди 8 години
драги поплювковци (и тримата с многото никове :) златни сте! Не ви чета дори мнготомния труд в коментари а само минах по един минус на всичките... :) Ако нещо не ви кефи променете го ама не можете, вие и не искате щото няма да имате работа. Колкото и да се пънете на малкия пръст на тези наистина МЛАДИ МУМНИ И КРАСИВИ хора не можете да стъпите. И колкото и да се пънете да звучат обидно тези думи те са точно такива за разлика от вас. Да не забравя минусчета от всички акаунти да ми пуснете хахах
24
6
 
8
 
! Отговори
МОЛБА преди 8 години
Бе кат гледам тука яка подкрепа за "националиста" сидераст, аа пардон сидероооф! Само ви моля не го наричаите НАЦИОНАЛИСТ! Инак е ясно, че си плаща и има подкрепа, за студентите не съм сигурен! Но МОЛЯ НЕ НАРИЧАИТЕ ТОВА ПРОДАЖНО човечеНАЦИОНАЛИСТ! Защото НЕ ИСКАМ НАЦИОНАЛИСТ ДА НЗАЧИ ЧОВЕК ДЕОТО ГЛАСУВА ЗА ТУРСКИЯ КАБИНЕТ и КОИТО РАЗВЯВА РУСКИ ЗНАМЕНА НА ПРЕДИСЗБОРНИТЕ СИ МИТИНГИ И на други места!
23
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За мен също това не са точно студенти, а слуги на управляващите.Истинските студенти, поне в нормалните държави са с либерално мислене и винаги са опозиция на управляващите.Но това са някакви клоуни все пак, на които Борисов и Компания плащат да разиграват театри за отвличане на вниманието. Не могат да излъжат много хора - само партийния си актив.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не виждате ли целият театър на Тиквата? Първо Сидеров, след това Трактора . И двете събития са толкова жалки, че няма накъде.Нема такава държава!.....Играят си на страшни и безкомпромисни ченгета....Голям е Слави!