Европолитиката претърпя провал, съзря Каракачанов

Иска изповядващите "нетрадиционен" ислям да напуснат страната
Обновена: 18 ное 2015 11:42 | 18 ное 2015 11:00, Камелия Цветанова
17
Европолитиката претърпя провал, съзря Каракачанов
Снимка: архив Bulphoto

Стига общи приказки, време е да се действа, призова съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов от парламентарната трибуна.

Причина за коментара му станаха атентатите в Париж, при които загинаха над 120 души, а стотици бяха ранени.

За пореден път Каракачанов поиска арията също да пази границите на България, всички мигранти, които са извън центровете за бежанци да бъдат изведени извън страната ни, а също и тези, които проповядват нестандартен ислям, защото според него това е "ислямът, който се гордее с отрязаната глава, която държи".

Патриотът отсече, че вече не може да се говори за бежанска криза, а за криза на Европа.

"Не просто европейската сигурност претърпя провал, а европейската политика като цяло, европейските политици претърпяха провал, те оставят Европа заложник на чужди конфликти и днес нещата стават още по-лоши", упрекна той.

Каракачанов припомни многократните предупреждения на ПФ, че сред т. нар. бежанци, "за които се проляха толкова крокодилски сълзи", има мнозина, които не се спасяват от война, а идват да търсят по-лесен живот или за да убиват.

"Либералният глобален нихилизъм претърпя провал, всички общи клишета, които се говореха 20 години претърпяха провал, време е да си отворим очите и да настояваме за друга посока, която ще гарантира осигуреност на европейките граждани", призова Каракачанов.

Според него проблемът трябва да се реши в неговия зародиш, а не да се лекуват симптомите.

Той призова политиците да не допуснат разширяването на влиянието на ИД.

"Това означава брюкселският чиновник да се вслушва повече в балканските страни. Никакви политики на квоти няма да решат проблема с нелегалната миграция, а докато той не се реши той, никой няма сигурност, че не влизат джихидисти", обобщи Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Karakachanov mu go pravi ne boi se , a I na Shesel praveshe edno vreme .Ivan Mihailov se varti v groba,ako znae koi e shef na VMRO
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
na tiq koito pluqt po karakachanov napravete po edin kaval na Delqncho I Medi Doganov prodajni pseta
11
12
 
2
 
! Отговори
мисля си преди 8 години
Каракачанов,като мразиш християнството приемай традиционния ислям .Но не виждам разлика от Баязидовите рейдове на традиционния ислям и от нетрадиционния на ИДИЛ. За много еничари папата е по -лош от исляма така че не ме учудваш .
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а, и нищо зверско или чувствително няма в това видео, просто "бежанците" обясняват какво мислят за нас и нашата "толерантност", как се отнасят към порядките в обществото ни и т.н.Пак ще го напиша, ако *** решат да го изтрият: Youtube- With Open Gates: The forced collective suicide of European nations - Extended Cinematic 1080p
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напишете в Youtube : With Open Gates: The forced collective suicide of European nations - Extended Cinematic 1080p - ей тези са "бежанците" . Видеото е на английски, но всеки може да го разбере. После ще си говорим за толерантност.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напълно е прав!
7
11
 
6
 
! Отговори
Непознат преди 8 години
На тоз бая му беше пораснало шкембенцето, но му се свиха нещо топките, пак да продължава против българските турци да говори от трибуната на НС все някой ще го чуе накрая от някаде.
6
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Франция която за три поколения не е успяла да прибощи своите алжирци НАС учешеше как да приобщаваме роми. видя се лицемерието на Запада!
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
престанете да говорите за бежанци, по-малко от 10 процента са наистина бежанци. Първо - над 60 проценат идват от Афганистан и албания или пък са хора идващи през ТРЕТА държава - например през турция. Второ те имат по 40-50 000 евро и се пишат бежанци. Какви бежанци са ? ВЪН. да останат само наистина нуждаещите се.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знаех, че АРИЯТА ще пази Европа. АМан от неграмотници. Сюити ли ще свирят на имигрантите.
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Agent Ivan, kato star komita da prepashe berdanka I dve limonki na skembeto ipravo na granicata!
2
7
 
35
 
! Отговори
не е така преди 8 години
Какво значи традиционен ислям .Наследниците на Баязид ли са традиционен ислям .И с какво се различават от ИДИЛ. За да има мир всички трябва да са християни Каракачанов. Римляните са го проумели преди 1700 години .А вие не . ,
1
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 1 тихо атакисте. целуцай си портрета на *** и си трай :D