Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...

"Брадати и грозни изроди ни крещяха в НАТФИЗ", оплака се половинката на Сидеров
4 дек 2015 07:00,
306
Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...
Снимка: Архив Булфото

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

Още по темата

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
3
 
! Отговори
до 76 преди 8 години
Вие взехте ли си вашето прахче днес?
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Върва си аз, гледам НАТФИЗ. Я да влеза, си викам. С мажо, че съм с операция. Па като излезнаха едни 40 полицаи, едни брадати, че като почнаха да ни дърпат и влачат. А аз с операция! Мажо го пребиха, ама вече не си личи!Гадове мръсни, наркоманчета некви. Човек да не влезе в некъф университет!
27
0
 
3
 
! Отговори
Не се крият вече преди 8 години
Преди месец ми се обадиха. Трябваше бързо да се свърши една работа. Взеха ме със самолетче. Пристигнахме. После с бусче пътувах 2 часа надолу в недрата на Земята.Запознах се с хора от НАСА,но те вече не работели там.Всички правихме странна машинка,която изтрелва кълбовинна енергия,но с памет.Получаваме съобщения от друга галактика.АЗ ДОКАЗАХ,ЧЕ МОГА ДА ВЪРНА МЪЛНИЯТА ОТ ВСЯКО ЕДНО МЯСТО В ГАЛАКТИКАТА. РАЗКРИХ ИМ ИСТИНАТА.Не се съгласиха,защото САТАНА,а не друга цивилизация комуникира с тях.
26
6
 
3
 
! Отговори
до 70 преди 8 години
Вие сигурно сте един от участвалите нарко-зависими.
25
2
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Да им е живо и здраво детето, но ако някой друг им го възпитава сигурно ще стане човек. Майка на 1 месечно бебе да ходи на протести не е никаква майка. Личното ми мнение е че Волен има тежко пиянство и проблем с алкохола.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро утро скъпи ***....сти. Всички ли си взехте сутрешната "инжекция" за да не ви мисля?.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вие с Волен сте изродиии... радваите се, че ви изведоха, защото живи немаше да излезнете нещастници !!!!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се направят тестове за наркотици в който и да е ВУЗ ще се разкрият страшни факти.Но това важи и за депутатите,защото и те се дрогират.Наркотрафикът и разпространението на дрога е държавна политика.Това става с дейното участие на полицията.Борбата с това явление е като борбата на Дон Кихот с вятърни мелници.
21
1
 
4
 
! Отговори
koko преди 8 години
da vi biaha i nae..li , tova zaslujavate
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След сутрешната "демократична доза", представителите на нарко-гей софийската гилдия се активизират. По внимателно с "дозирането", идва коледа и нова година , много от вас ще я пропуснат. те ще се "възнесат" в отвъдното. Приятно пътуване.....
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** къде го намери тоя Убавец *** ? *** той порода бял мастив
18
4
 
14
 
! Отговори
65 преди 8 години
Волен и *** ще си продаде за пари.Пак ти казвам не е националист. Един националист защитава България, не Русия.
17
12
 
4
 
! Отговори
до 55 преди 8 години
Според вас трябва да защитава соросо- наркоманите и техните дилъри.
16
3
 
14
 
! Отговори
до 44 преди 8 години
Хем националисти, хем защитават Русия ???Май сте нещо като русофили? Май всички атакисти осъзнавате че волен не е по-различен политик от другите, ама не смеете да си го признаете.
15
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСЕКИ БРАДАТ, ДРОГИРАН И'ЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА (ИЛИ В КОНЦЛАГЕР).
14
20
 
2
 
! Отговори
АТАКА преди 8 години
Волен Президент !!!Деница вице Президент !!!
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквайте продължение ,родата е голяма, вуйчо и вуйна,етърва и снаха от династията Болен
12
7
 
20
 
! Отговори
Калина преди 8 години
1. На такива доказано луди хора трябва да се забранява да се възпроизвеждат!2. Бъчварова, аз не съм ти фен, но на твое място бих завела дело срещу тази за обида. Красотата и професионализма са различни неща. (Да, знам :), казвам го принципно)3. Гаджева, когато искате да се снабдите с едни субстанции, си намерете друг начин. Този определено е грешен!
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 26 години"демокрация" гнусните брадати *** унищожиха почти на 80% тази страна...още малко остава за доунищожаване...
10
4
 
16
 
! Отговори
Ьвездите ми говорят преди 8 години
В домът на Гаджева се продават амфетамини, цигари без бандерол, хероин и големи количества дуфалак !!! Волен е пристрастен към дуфалак и трябва да му се вземе проба от там дето най -обича да му бъркат, за да се докаже че е наркоман дуфалаклист ! На детето в млякото слагат кока да спи по цял ден. Знам го - звездите ми го говорят !