Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...

"Брадати и грозни изроди ни крещяха в НАТФИЗ", оплака се половинката на Сидеров
4 дек 2015 07:00,
306
Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...
Снимка: Архив Булфото

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

Още по темата

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Занимавате хората с глупости...какво казала п.икл.ата на Сидеров. Много важно е да знаем, ей! за да отклоните внимането от 5,5 милиардния заем който направи Тиквата нали?
48
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Блъскали и ритали ли ви? Малко ви е безродни савецки ***. Какво правите в НАТФИЗ, ваш'та мама и русофилистични мекерета, ти и уродливия Болен Пиздеров? Трябвало е да ви изритат навън с шутове и после директно в затвора.
47
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....... и все още си мисля че малко са ви блъскали и ритали ! Трябвало е още дълго време да ви ритат и блъскат, ама яко !!! А иначе .... вие си знаете защо !!!
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия си лаят, кервана с бялото си върви.. как ви се струва - в основно училище дилърите са в двора, който е на една ограда с Полицията ;)
45
0
 
6
 
! Отговори
до 112 преди 8 години
НЕ БЕ ТЯ РАДА ДЪЛБОКАТА Е ЖИНАТА НА БОЙКА ШИРОКАТА.
44
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гаджева, Като си с операция какво търсиш по улиците и защо се навираш между шамарите- стой си в къщи и си гледай бебето!
43
4
 
20
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 8 години
За тия двамата важи с пълна сила приказката-пази боже сляпо да прогледа . Увъртолиха се с пари от Руското КГБ и сега с гом....а пръчка не можеш да ги стигнеш.
42
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От пишещите тук една заинтересована служба лесно може да открие всички дребни нарко-дилъри в София.
41
11
 
12
 
! Отговори
до 99 преди 8 години
ТИ ВОЛЕН ГО ОСТАВИ АМИ БОРИСОВ И ЦВЕТЕЛИНКА КАКВИ ПАРИ ВЗИМАТ ОТ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ,ОТ ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС НАЛИ БОРИСОВ СИ ПРЕХВЪРЛИ ДЪРЖАВНИЯ СОТ НА СЕБЕ СИ!МАЙ ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА БОРИСОВ В КАКВИ ХОТЕЛИ СПИ?ЗА 3000 ДОЛАРА?ЖАЛКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА...
40
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че те тези корумпирани некадърни торби и рушветчийстващи нерези, освен да пребият някоя майка с детска количка, друго не могат.
39
1
 
4
 
! Отговори
до 98 преди 8 години
Извинете да не сте "трансик"?
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая няма имунитет. Защо не я арестуваха при НАТФИЗ
37
11
 
5
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
Брей как се напъват софийските соросо- дрогиранти. Намалете темпото. да не вземете да направите масово самоубийство с предозиране.
36
1
 
5
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Това тук е спор на махленско ниво.Всеки трябва да може да си защитава каквито убеждения си има. Това е свободата. Но аз не съм убедена какво точно защитава не тази партия (може би в нея има и нормални хора) а конкретно Волен.Знам, че с поведението си, Волен and co. опошлява идеята, вярата в някои ценности сякаш нарочно и в услуга именно на тези срещу които плюе.
35
15
 
10
 
! Отговори
MRAWKA преди 8 години
НЕ РАЗБРАХ КАКВО ВИ БЪРКА ВОЛЕН ?ТОВА КОЕТО ГОВОРИ И ЗА КОЕТО ИМА НЕПРИЯТНОСТИ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.ПРОЧЕТЕТЕ СЛАБОУМНИ ПИСАЧИ ПРОГРАМАТА НА АТАКА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИ ТАЗИ ПАРТИЯ И НЕ СЕ ИЗЯВЯВАИТЕ КАТО СЪДНИЦИ НА СИДЕРОВ ЗАЩОТО СТЕ ЖАЛКИ.
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази така както ги е подкрала, ще забременее и от бащата на Сидероглу.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази като я гледам и са я онодили.
32
4
 
12
 
! Отговори
Да преди 8 години
А, какво се търсили в НАТФИЗ?!
31
1
 
3
 
! Отговори
до 67 преди 8 години
Повече нарко-пътници към "отвъдното" , по чиста София.
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе жена, гледай си детето и не се занимавай с глупости. Това че буйствате не ви прави патриоти ,а психопати. Битовата свада е далече от патриотизма на народа