Борисов пред министрите: Катя получи подкрепата на всички!

Примерът очаква до петък тя да бъде избрана за правосъден министър
Обновена: 16 дек 2015 14:57 | 16 дек 2015 11:11, Веселина Йорданова
116
Борисов пред министрите: Катя получи подкрепата на всички!

До петък Екатерина Захариева ще стане министър на правосъдието. Преди днешното правителствено заседание тя беше представена пред министрите от премиера Бойко Борисов.

Министър-председателят обяви, че тя е получила подкрепата на всички, които участват в управлението – ГЕРБ, РБ, АБВ и ПФ.

Още по темата

"Събрахме групите на РБ и ГЕРБ, защото винаги съм казвал, че трябва да правим така като избираме министри. После проведохме среща с АБВ и ПФ, Катя Захариева получи подкрепата на всички", заяви Борисов.

Той каза още, че се надява до петък процедурата по избора да е приключила. След заседанието на кабинета се очаква Борисов и Захариева да отидат в парламента.

В момента тя е шеф на кабинета на президента Росен Плевнелиев.

Екатерина Захариева е родена през 1975 г. Завършила е Eзикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик, с изучаване на немски език. Магистър по право от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Работела е като юрисконсулт и директор на дирекция "Правно-нормативно и административно обслужване" в Министерството на околната среда и водите.

От август 2009 г. е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството в кабината "Борисов 1" – с ресори: Законодателство; Устройство на територията и проекти; Държавна собственост; Жилищна политика; Концесии; ГРАО; Регионално развитие; Търговски дружества и държавни предприятия.

На 23.01.2012 г. с Указ на Президента е назначена за Главен секретар на Росен Плевнелиев.

От 13 май 2013 до 29 май 2013 г. Екатерина Захариева пък бе вицепремиер и министър на регионалното развитие в служебния кабинет на Марин Райков, същата позиция тя зае и в служебния кабинет на Георги Близнашки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
2
 
! Отговори
Всички в затвора преди 8 години
Срам за ПФ , РБ и ...айде Абв-то са си двуличници по природа! Ама всички са се хванали за шлифера на Мутрата и не го пускат! А той подхвърля по някое кокалче да оближат! Не искам повече да слушам Симеонов, Кунева и Първанов как не били с Герб а само вървели по някаква програма( измислен лаф на Симеонов)!Как можа да гласуват за тая жена, не само не става за министър а въобще трябва да бъде изхвърлена от съсловието! А Мутрата нарочно слага жени , голям хитрец е ! Нарочно го прави за да бъдат по-б
78
3
 
10
 
! Отговори
куклен театър преди 8 години
Кабинета на пожарникаря - куклен театър за бавноразвиващи се.
77
2
 
10
 
! Отговори
а на бас! преди 8 години
А на бас, че всяко едно магаре, сложено на този пост, ще свърши същата работа!
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
прилича на тези от Медицинските филми
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЯВНО "КОЙ" Я Е ОДОБРИЛ !ИЛИ ВЪЗНАМЕРЯВАТ И С НЕЯ ДА СИ ИЗТРИЯТ ЗАДНИЦИТЕ АКО НЕ СЛУШКА !
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Захариева е същата неорентирана женица като Бъчварова. И двете са на хранилка при американските НПО-та. Толкова ли няма свестен кадър в съдебната система, все някакви протежета на Роско и на "протестна" мрежа ще ни пробутват.
73
1
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
СЪБРАХМЕ ГРУПИТЕ НА РБ И ГЕРБ И АЗ НЕЗАЛЯЗВАЩОТО СЛЪНЦЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРЕМИЕР НА РОБСКА БЪЛГАРИЯ РЕШИХ.......
72
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 8 години
Пловдивския юридически факултет сигурно е от "гъбите" след 10 ноември , когато избуяха много "вузове" много нещо...
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, защо на всичките американски агенти, които набутват във властта, елегантно пропускат онази част от биографията, от която личи, че са чуждестранни агенти?Такъв е Митов, такава е и тази "специалистка", както и ред други подобни екземпляри, които интензивно ни набутват във властта, за да прокарват интересите на задграничните си господари.Може би знаят, че народа много обича един такъв слугинаж.
70
3
 
10
 
! Отговори
тя преди 8 години
Завършила е право в Пловдив. Не знаех , че и там има юридически факултет! За такива високи постове , в случая най- висок трябва да се назначават само хора , завършили най- доброто ВУЗ!, а това е СУ!
69
1
 
3
 
! Отговори
не сънувате преди 8 години
Върви й на служебни кабинети,отсега нататък трябва да приемаме тоя кабинет така.Временен дорде изпукат парите за 2016 ,после избори.
68
2
 
12
 
! Отговори
сънувам ли? преди 8 години
Отскоро Герб ще почнат вече и магарета и кучета да правят министри......така е като си седим по къщите и си мълчим........
67
1
 
3
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 8 години
до гербераст-евроатлантис или как то там се е кръстила тази ***: бате, много си зле, напълно като всички в антуража на тиквата проста и неграмотна. с промени в министерство на правосъдието не се прави съдебна реформа. една от причините е, че министерството не е част от съдебната власт. всички сте недоучили неграмотници и зомбита, ду ю гет ит
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доволен ли е Маняшки . Сега ще се оправи правосъдието .*** МАНЯШКИ е символ на всичко отвратително в БГ. Стар натегач ,спускан навсякъде.Една купа сено не може раздели ,но конституционалист голям .
65
0
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
До Анонимен 83 Щото трбява да си (И) почине от "Подкрепата" малко че май голямо подкрепяне е било за да я изберат
64
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Не станаха ли прекалено много калинките в кабинета на Рапона? Или така по-лесно се тушират проблемите, докато мафията си гледа кефа. Под бащиното око на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ от Дондуков 1.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не я гласуваха днес като е получила подкрепа от всички?На Баце аритметиката не му е много силна, този мандат съвсем!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже и на него така му викат - Боко, та и той именува сериозни хора с малки имена или определения. Спомнете си разговорите му с "шведа", "датчанката" ... Той така си говори за министър-преседатели (така няма нужда да помни имена), та камо ли за другите.
61
2
 
0
 
! Отговори
ee преди 8 години
Това е ОК, при всички положения по-добре от човека, осъдил Максим Савов на затвор !!!!!!!!!!!!!!!
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов пред министрите: Катя получи подкрепата на всички!- - - Ама г-н Борисов, моля уточнете - къде я получи, как я получи, всички ли я "подкрепихте", един по един ли ??? Та как тя прие "подкрепата" ? Доволна ли е ??? А не така ВСИЧКИ !??? Аз, пък други в тази държава също искаме да я "подкрепим" ......