Захариева за съдебния ремонт: Реформа на реформите!

За реални промени се обяви бъдещата министърка
18
Захариева за съдебния ремонт: Реформа на реформите!
Снимка: БТА

Съдебната реформа е реформа на реформите, смята Екатерина Захариева, която в петък ще стане правосъден министър на мястото на Христо Иванов, който си тръгна заради поправките в конституцията, който не му харесаха.

След като два пъти беше служебен министър, макар и не на правосъдието, а на регионалното развитие, днес показа, че не й липсва амбиция да се справи начело и на Темида.

Тя се обяви за реални стъпки в съдебната реформа, за успокояване на разговорите по нея и връщане на дебата на професионално и експертно ниво.

"Неслучването на съдебна реформа ще доведе до неслучването на други реформи. Едно от нещата, за които винаги се говори, когато искаме по- добър живот това е усещането за справедливост, а за привличането на инвестиции това е съдебната власт", коментира Захариева.

Тя добави, че е получела уверение от партиите, които стоят зад кабинета, че за тях тази реформа е също толкова важни и ще има реални стъпки, които няма да останат само на хартия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Също така казала:"Със сигурност мога да заявя, че съм съгласна"
16
1
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
На тая снимка Катето е като .........след устния изпит
15
0
 
2
 
! Отговори
кк преди 8 години
Перефразиране на Ст.Л.Костов: Като е казал Народът Захариева министър, та министър.... Ех, да беше жива прабаба й да я види на върха на държавата... Нагоре - небе !!!!Е, кажете ми какво се е променило от Големаново време до сега.Големановците ***, но големановщината остава.... И все е яхнала държаната.Как става така, бе, Народе????
14
0
 
4
 
! Отговори
а на бас! преди 8 години
А на бас, че всяко едно магаре, сложено на този пост, ще свърши същата работа!
13
0
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
До Анонимен 11А, много трябва да "чете" за министър на Отбраната, щото там устния изпит е по сложен, пък и не е само устен - питай Редник Куртински
12
0
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Аха, разбрах я сега : Катето требва да си почине от "Уверенията" до петък и тогава ще я назначат. Издържала е вече устния изпит, сага само трябва да внимава как сяда на бюрото на Боко -да не закачи кристалния полилей с токчето
11
0
 
0
 
! Отговори
Пишете правилно преди 8 години
Журналистите, погледнете си текста, особено в последните две изречения! Започвам да си мисля, че и основно образование е достатъчно за да стане човек ваш колега! Това не е само сега, но от ден на ден става все по-драстично неграмотното писане и то, при наличието на програмни продукти, които да ползвате.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вечната министърка! От регионално развитие до правосъдие.. Очаквам скоро, ако чучелото Плевнелиев се задържи на власт, тая да стане министър на отбраната, после на здравеопазването и т.н. Нещо като съвременен гербаджийски прочит на филма "Специалист по всичко"
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Захариева,трябва да си много плиткоумна,за да изречеш подобно нещо!Каква реформа ще е,след като ще и правиш реформа??
8
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До ?? 5Е на какво да се дължат. Хората са заети с това да станат едни от най-богатите хора в югоизточна Европа. Не ги прекъсвай с твоите нищожни дела (животи). Иначе: Много гнусна история това, прочетете за Максим Савов (гугъл).
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
-Абре Митре, верно ли Костоваците биле као муде?-Не бре, мудете участват ама не се увират у арното а тея са баш обратното. Сакат да са у арното ама да ги мислим дека не участват
6
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
и после уж протестирате кой кой е сега назначете и съпруга и за гл арх насофия и пак питайте кой
5
0
 
4
 
! Отговори
?? преди 8 години
Примката за кого е само ?За народа или и недосегаемите , трябва да спазват закона ?Бавните съдебни процедури на какво се дължат ??
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата има пари за бронирани лимузини и преторианска гвардия за чиновници, но няма пари за заплати.
3
0
 
9
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ЗАХАРИЕВА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ НЯКАКЪВ ЧАСТИЧЕН УСПЕХ САМО АКО ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ НА ХРИСТО ИВАНОВ, ДОРИ И ДА СЕ ИЗПОКАРА С БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ САМО ЩЕ ВЗЕМА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЕДНА ТЛЪСТА ЗАПЛАТА.
2
0
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Б.Б. винаги си избира министри и кметове, които да не застрашават лидерството му.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Властта приема все по-брутални закони и решения, които са насочени само към едно нещо. А това нещо е стягане на примката около шията на онези хора, които са имали неблагоразумието да останат тук, в България.