Турската пропаганда – Доган путинист, Местан натовец

Психолог: Смущаващо е политик да се крие в чуждо посолство!
Обновена: 29 дек 2015 10:16 | 29 дек 2015 10:14, Веселина Йорданова
53
Турската пропаганда – Доган путинист, Местан натовец
Людмил Георгиев. Кадър: Нова тв

"Турската пропаганда в момента тече в тази посока - Доган е путинист, а Местан е натовец", коментира психологът проф. Людмил Георгиев пред Нова телевизия по повод изключването на Лютви Местан от движението. 

Още по темата
Според Георгиев, който е бил част от ръководството на ДПС преди 6 години, най-важно е да запазим хладнокръвие и да проведем нормална дискусия за бъдещето на България, а не да разсъждаваме дали сме с Местан или с Доган.

По думите му Ахмед Доган не може да позволи ДПС да бъде партия проводник на чужди интереси.

"Стана ясно, че всеки, който престъпи националните интереси на България, ще последва съдбата на Местан. Смущаващо е, че български политик се крие в чуждо посолство. Самото му пребиваване е непонятно, това е едно недоразумение, груба грешка", смята Георгиев. 

Според него, когато политик от мащаба на Доган поставя фундаментални въпроси, би трябвало това да предизвика дискусия сред политическия елит.

Той посочи още, че Китай и Русия се появиха като нови центрове на света и би трябвало да се прецени перспективата от сътрудничеството с тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: ДПС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агент Сава много ясно показа на кого е човек. Пионка на Русия, и това е от създаването на ДпС.
13
8
 
14
 
! Отговори
ясно е преди 8 години
Местан е турски агент,от ясно по-ясно.А Доган просто усеща накъде вее вятъра и кой ще е следващия победител,та бърза да се обърне натам
12
18
 
12
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Да твърдиш, че Рассия е нов център на света заради няколко военни нахлувания, превърнали се в постоянни конфликти, говори само, че си оставен да дрънкаш с конкретна цел. Китай добре - най-голяма икономика, огромен пазар, ама като отиде Боко с половината министерски съвет - ааа, що ходи, пък не седи тука, само им плащаме воаяжите
11
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция тази пропаганда да си я завре...знае къде. Местан е гл.упак, да се скрие в турското посолство!, е няма толкова *** агент на чужда служба по света. Доган такъв, онакъв, ама е реалист и е класи над него. Искам да ги попитам турчеещите се мюсюлмани в България: Готови ли сте да умрете за възстановяването на османската империя и забогатяването на султан Ердоган?
10
17
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Мине не мине и като от нищото вземе та се появи някой "професор"-разбирач, който след порой от глупости задължително споменава как Рассия е супер готина, мега развита държава, която само чака да ни даде я пари, я нещо друго
9
2
 
29
 
! Отговори
кк преди 8 години
1.".... да проведем нормална дискусия за бъдещето на България...."Г-н Професор, не е ли "малце късничко" за такава дискусия???Ние сме единствената държава, която няма нац. доктрина, т.е. не сме наясно какво сме и не знаем какво искаме да бъдем.2. "Смущаващо е, че български политик се крие в чуждо посолство."А в чие посолство беше баш Премиера през Февруари 2013 г, малко преди да обяви оставката на правителството?3."Съветници" от посолството но САЩ ежедневно са в нашето Външно... Факт!!!!
8
8
 
14
 
! Отговори
грешка преди 8 години
е ако някой си преставя българският народ да избере нато пред русия !! и то не защото русия е единствената сила която би защитила България ( русия е едно а руският народ друго и не винаги руските политици биха направили каквото иска народа и при нас политиците си правят каквото искат) а защото българският народ не вижда в нато силата която защитава интересите на европа !! ес трябва да излезе от нато и сама да се защитава-заедно !!
7
13
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До gogoАз съм от Варна и работя като програмист!
6
6
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До 7Много възпитан език използваш!
5
10
 
9
 
! Отговори
Смерть России преди 8 години
Че кое му е пропагандното?Доган е руски шпионин, Местан турски.Това трябва вече да е ясно и на малките деца.
4
28
 
8
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Герб са най-великите.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!
2
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Петата колона" започна с пропагандата.Копейкаджиите не помнят ли, че ДПС бе създадено от ДС и КГБ.
1
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евроатлантическата принадлежност на България - гарант за сигурност и стабилност на страната!