Доган трябвало да се върне начело на ДПС

Има място до Баракова и мен за Местан, кани го отлюспен
Обновена: 30 дек 2015 10:16 | 30 дек 2015 10:00, Камелия Цветанова
62
Доган трябвало да се върне начело на ДПС
Снимка: Булфото, архив

Според изключеният от ПГ на ДПС, а по-късно и от партията Гюнай Хюсмен заради това, че се е възползвал от преференциалния вот, почетният председател Ахмед Доган трябва да се върне начело на движението, за да оправи нещата.

Още по темата

Той е убеден, че това не може да се случи, докато ДПС се управлява от триумвирата Рушен Риза, Мустафа Карадайъ и Четин Казак.

"Бях изхвърлен като куче от парламентарната група на ДПС и от партията. Изключващите също ги изключват. Най-големият изключващ е избирателят", коментира Хюсмен пред bTV.

Според него Лютви Местан не е действал нито срещу интересите на държавата, нито срещу интересите на партията, какъвто мотив изложи Централният съвет, за да го изключи от движението.

На въпроса къде ще седне Местан в парламента, Хюсмен каза, че има място между него и независимата Ана Баракова.

Гюнай Хюсмен напомни, че Местан е казал по негов адрес, че е "язвата на ДПС". Заради това депутатите от ДПС се страхували да го поздравят, а тези от ГЕРБ му помагали да си върши работата.

По думите на независимия депутат в ДПС има подмяна на ценностите. "Вярвам в ГЕРБ и в Бойко Борисов", каза в заключение бившият член на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ИЗКАЗВА СЕ ПО ДОБРЕ ОТ НАШИТЕ ПЪРВИ ПОЛИТИЦИ,А НЕ ЗНАМ КОЙ НА КОГО Е АГЕНТ,А ГЛЕДАМ ПОСТЪКИТЕ,КАТО ГЛЕДАМ НАШИТЕ НЕ СА ПО ХУБАВИ ОТ ДОГАН,АЛЕКО Е КАЗАЛ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.КАТО ГЛЕДАМ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОТЛЕПЯ ОТ ДЪНОТО,ТАКА ЧЕ НЯМАМ НИКАКВИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВА И СВОБОДИ.
28
2
 
3
 
! Отговори
! преди 8 години
След "тежката "си биография, загадъчни смърти в дома МУ( ЕМИН), ЯВНАТА стрелба срещу него от човек от турския етнос, ДОГАН НЯМА МЯСТО НИТО в българската политика, НИТО в СЪЗДАВАНЕТО на закони!НЕ може РБългария да се управлява и да се ВСЛУШВА в хора, които живеят около 1985г.( ДВИЖЕНИЕ за ПРАВА и СВОБОДИ)???!!! Всички сме ЕВРОПЕЙСКИ граждани с ЕДНАКВИ права и свободи.С какво са по-специални турския етнос през 2016 година в РБългария от турски етнос в ГЕрмания?ЗАЩО там НЯМАТ смелост да правят так
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po molba na stotici trudovi kolektivi, dr, Dogan se otklikna
26
1
 
5
 
! Отговори
Шиши Миши преди 8 години
И Валерия Велева...
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камелия по бели прашки с дантелки довечера в Сараите
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пълни глупости в този сайт , повторение по 100 различни начина на една новина
23
0
 
8
 
! Отговори
турчин преди 8 години
В България винаги когато има проблеми се вади взаимоотношенията за етносите. Къде остана земеделските партии, демократическата, СДС, ББ, БСП. Тези коментират за ДПС защото им е тежко че ги няма на яслата. И независимите и последните отлюспени са в един проект. Иначе няма обяснение за съвместната им работа на послевните избори. След една година няма да ги има.
22
1
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ДРЪНДАРСКИЯ ИБРИК И БЕЛАТА ЗЛАТКА ------РАБОТЯТ ЗА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/...требва да си кьорав--за да не го видиш...ха,ха,хаааааа/ДРЪНДАРСКИЯ, "ВЕЛИК ПОЛИТИК".......се ОС""Р.А...!
21
4
 
7
 
! Отговори
БИВШ ДПС-ар преди 8 години
С*О*П*О*Л*А (пардон СОКОЛА) такъв автогол си вкара, че не е наясно с нещата! Машината, която създаде ще смачка главата му!
20
2
 
8
 
! Отговори
БИВШ ДПС-ар преди 8 години
*** такъв автогол си вкара, че не е наясно с нещата!
19
5
 
7
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
*** трябва да банват всеки пост в който българите биват наричани "***", защото се обиждат българите, а това е недопустимо.И само да му кажа на този дето обижда, че свинската религия "ислям" не е станала по-малко свинска от факта, че е забранила да се яде свинско.
18
4
 
5
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Агент Павел също не става, защото открито водеше България към гражданска война. Турците трябва да са *** за да го подкрепят и него. И Сава и Павел открито и целенасочено работят против интересите на българските турци. Турция също играе опасна игра. В момента на власт там са ислямисти, но дори и да не бяха, не е задължително Турция да води политика в интерес на българските турци. Съмнявам се вече, че дори властта в Турция се грижи и за интересите на Турция. Има някакви про-ислямски интереси.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България няма една партия която да работи за интересите на България и българите!Дори ДПС, незаконна партия, за която е ясно, че се поддържа от Турция и работи единствени и само в полза на турските интереси в България, се оказа че е пропита с руско влияние...
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Местан и Доган са еднакво отвратителни. И двамата са агенти на ДС , и двамата са обвързани с интересите на чужди държави.
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да си срещу Турция и да очакваш подкрепа от турците! Доган направи политическо самоубийство!
14
5
 
9
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 8 години
ГОГАН НИКОГА НЕ СТАНА МЪЖ,ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ КРИ ЗАД ТУРЦИТЕ,СЕГА СЕ ПРАВИ, ЧЕ СЕ КРИЕ ЗАД ДЪРЖАВАТА ОТ ТУРЦИТЕ - ЦАРЯ Е ГОЛ,ОТ ГОДИНИ НЕ ИЗЛИЗА ОТ ДУПКАТА СИ,НИЕ СИ ВИКАХМЕ , ТОВА МОМЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СТАНЕ МЪЖ,НО ТОВА ТАКА И НЕ СЕ СЛУЧИ
13
5
 
18
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Ако българите се вържат на това героизиране на агент Сава, значи нищо не помнят и не разсъждават. Проекта на ДС, който по-късно явно минава в ръцете на КГБ (ФСБ), е така замислен първоначално като "етничска партия", която уж защитава интересите на българските турци. Сега явно формата на проекта трябва да се смени и искат да направят от ДпС вече "национална партия", която уж защитава интересите на България. Колкото са направили нещо за турците в България, толкова ще направят нещо и за България.
12
19
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Бивш холландски премиер се вайкаше, че "Българите са народ, неспособни да създадат и поддържат функционираща държава!" Да се благодарите, че в България все още има шепа турци да я поддържат тази ... за сега да я нарека държава!, че ако се остави само на българите, този бантустан съвсем ще се разпадне за 18 минути!
11
4
 
5
 
! Отговори
G преди 8 години
Докато всички мрънкат, че няма за кого да гласуват и затова си седят във вкъшите, ДПС смело си проправят път напред. От две злини нека изберем по-малкия.Весели празници!
10
15
 
3
 
! Отговори
Ястреб Осмалията преди 8 години
Един турчин като Ахмет Доан да бъде определен като най-големият политик на България произлиза от това, че е ... турчин! Все пак във вените му тече турска кръв, а не метилов алкохол като при круводзурлатите балкански пияндета. Той е чедо на един народ, който през последните 2000 години е градил империя след империя, управлявал десетки народи и градил опит в държавните дела!