Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...

Сидеров обвини полицаите в ЕС че изпълняват задачи на САЩ
Обновена: 12 яну 2016 22:18 | 12 яну 2016 20:54,
166
Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...
Снимка: Reuters

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предрече гибелна съдба на Европа. Той описа ситуацията на стария континент като хаос, в който чернокожи бият бели и ги изнасилват, а полицията пази вандалите.

"Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа", каза Сидеров по повод  напрежението в Германия и друга страни.

Още по темата

Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветва жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

"Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират", каза още Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

Сидеров обвини полицията в Германия, че изпълнява същите нареждания както българската. "Както тук на полицията нареждат да бият "Атака" и да пазят циганите и пришълците в кв. "Овча купел", по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци", каза Сидеров.

Според него това е част от обща политика, която се командва от САЩ. "Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено", каза още националистът.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, обявена за политик №1 у нас, посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос.

"Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016-а", иронизира Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
11
 
9
 
! Отговори
перхидролчо преди 8 години
Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...- че то в българия е така от доста години, ама волен ефенди не го е забелязал.
22
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атакистите...вие сте...нямам думи :) Ама сте нещо средно гадно между БСП и турско-руската ДПС :)Вие сте дъното на хранителната верига.
21
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен може да е всякакъв, но повярвайте ми в едно. Всички, които напуснаха милата ни родина, оставиха родители, корен, приятели, за да са финансово обезпечени с нормална работа в чужбина по-скоро симпатизират на Волен, защото той се гнети точно по тази най-голяма сурова непсраведливост за мизерните доходи, а не на Плевнелиев, който директно обяви, че всеки, който не намира работа е мързелив, със недоразвит бизнес нюх, неквалифициран и сипса на качества!За това зад Волен винаги ще има хора!
20
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен е болен, старец вечно недоволен.Измамник, безсрамник, КГБ-ейски отрядник.
19
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За наивните душици, дето твърдят, че Волен бил "прав" - той не се ли кълнеше, че миналата година през месец май ще започне война с Русия?Позна ли? НЕ. Значи е лъжец.А за магистрала Тракия, когато ИЗЛЪГА, че е бил жертва на атентат? А за Варадеро нещо кажете?
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъдростите на следствения...
17
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудият Волен е много скучен напоследък - върти едни и същи изтъркани опорни точки. Само забрави да спомене, че Ротшилдови се опитват да го убият чрез гама лъчи :)
16
2
 
17
 
! Отговори
Wilson преди 8 години
Как къртещия се и нямащ много време за анализи изгради образа си за Волен през годините?Като беше облъчван от медии, които започват новините си с криминалната рубрика на областни дирекции на МВР, кой коя даскалица набил, с времето и опасния и лош сняг, дъжд или жега!Заливат ни с банални нелепости от личните животи на личности и завършват с глазура как някой построил кафез за врабчета в парка!Всичко необходимо обаче за реалния свят и ситуация ни се спестява, обективните факти се премълчават!
15
3
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Извинете , да не сте "обратен" ?
14
1
 
19
 
! Отговори
Баш гледач преди 8 години
Преди две-три седмици писах като на майтап по ник-нейма , Паяч се на гледач , че през 2016 в Германия, Франция, Австрия, Белгия, Швеция, Финландия и Англия ще има изнасилвания, грабежи, убийства, атентати, контрабунтове и бунтовеи дори и гражданска война. Само, че не очаквах, че ще позная и при това толкова скоро. *** и ЕС.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЖДА СЕ И ОТ САМОЛЕТ КАКВО ЗЛО ВЪРЛУВА В ЕВРОПА.НО НЯКОЙ Е РЕШИЛ ДА РАЗРУШИ СПОКОЙНИЯ НИ ЖИВОТЕЦ.
12
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добрият, стар Сидеров! Единственият контрапункт на статуквото в 43 НС .
11
26
 
9
 
! Отговори
N преди 8 години
И онзи дето го фрасна в муцуната и той сигурно изпълнява заповеди от САЩ!Няма ли един смел психиатър да му бие малко успокоителни
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волене, ти пак не си разбрал!Нас тъй ни инструктира видната гербаджийка и либерал-атлантичка:ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ДЕМОГРАФИЯТА!ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ, сеш ли са?Трябва да сме луди да не я слушаме, а тебе !!!
9
6
 
18
 
! Отговори
Тибетски Монах преди 8 години
Герб ке падне , Белокосия Управник и Войн Волен Волния Вълк ще стане Кан на древна и Велика България...Скоро
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До F22 педисиRaptorinvestor.bg/surovini/365/a/evtiniiat-petrol-uvelichava-zaplahata-ot-***-za-redica-kompanii-v-sasht-209297/
7
4
 
16
 
! Отговори
Шипка преди 8 години
Хайдутин е Волга Войвода, ама с чета бунтовници нищо не може да направи!Хубаво е, че поне дума от телевизора самите груби истини и чорбаджиителаят от злоба и болка!
6
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново и отново Волен е прав! За съжаление докато политици като него не застанат начело на държавата оправия няма да има. А това едва ли ще стане предвид пропагандата с която го заливат.
5
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тепърва ще се влошава ситуацията в ЕС ***!Няма перспектива за подообрение с тия 1% икономически ръстове, а кризата с пришълците ще придобия вида за класически продукция със бягащи от зомбита гладни и боси граждани по предградията на опожарени европейски градове1
4
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние това го виждаме и без да ни ги тълкува Сидеров фурнаджийската лопата.