Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...

Сидеров обвини полицаите в ЕС че изпълняват задачи на САЩ
Обновена: 12 яну 2016 22:18 | 12 яну 2016 20:54,
166
Европа по Волен: Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...
Снимка: Reuters

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предрече гибелна съдба на Европа. Той описа ситуацията на стария континент като хаос, в който чернокожи бият бели и ги изнасилват, а полицията пази вандалите.

"Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа", каза Сидеров по повод  напрежението в Германия и друга страни.

Още по темата

Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветва жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

"Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират", каза още Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

Сидеров обвини полицията в Германия, че изпълнява същите нареждания както българската. "Както тук на полицията нареждат да бият "Атака" и да пазят циганите и пришълците в кв. "Овча купел", по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци", каза Сидеров.

Според него това е част от обща политика, която се командва от САЩ. "Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено", каза още националистът.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, обявена за политик №1 у нас, посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос.

"Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016-а", иронизира Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро и на шопкините,а и на шопите,ще им излезе късмета.Ама им се полага,след като избират демократи и евроатлантици.Да са им честити евр.огейските ценности с ориенталски нюанси.
42
0
 
23
 
! Отговори
Pinochet преди 8 години
До АнонименАма е вярно . Тежко ни и горко ако не се събудим. Ще ни бият ще ни ..... и ние ще чакаме.А кого???
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
скоро г-н Хайл ще вземе власта в Германияи ще прочисти Европа от афроарабо-европейцитеа Мерккел ще бъде съдена на процес
40
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя е най големия клоун в света,,,,,но има и по големи да му вярват!
39
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tozi put Bolen e prav!
38
1
 
26
 
! Отговори
STAR преди 8 години
VSICHKO KOETO KAZVA VOLEN E TAKA . ABSOLUTNA ISTINA. I V ANGLIA POLIZIYATA E SASHTATA. CHERNITE MOGAT DA SI PRAVYAT KAKVOTO POISKAT SAMO ZASHTOTO SA CHERNI. ZA TYAH PRAVILA NYAMA. AKO IM KAJESH CHE NE E ZAKONNO SI RASIST.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спи и ще продължи да спи дори ,когато немците започнат да връщат тумби бежанци в България като им плащат сухо-помощи само и само да не са им в задния двор.Даже немците ще "инвестират" в България за обучение на въпросните бежанци и ще построят фабрики ,в които да работят въпросните бежанци у нас на прилични заплати,докато българите изчезват.
36
8
 
35
 
! Отговори
Червей преди 8 години
Сидеров е единственото и последно спасение за България
35
6
 
20
 
! Отговори
Хау от Резервата преди 8 години
Волен Сидеров '' И враговете ми знаят че съм прав !''
34
0
 
27
 
! Отговори
ТуПка преди 8 години
Кой какво казва, вече няма никакво значение.НО, ЧЕ НАРОДЪТ СПИ е безспорно!ТИЯ ГЛАВИ ЗА КАКВО ГИ НОСИШ, българино?Не само държавата ти, но и континента ти е вече МАЩЕХА!
33
12
 
16
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Волен ако не се беше излагал последните 6-7 години, сега можеше да обере огромна част от гласовете на едни президентски избори, например. Глупавата политика на Меркел ще доведе до много сериозно засилване на националистическите движения, в което няма нищо лошо, даже звучи перфектно, но ние тук си нямаме качествена националистическа партия за жалост
32
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе стига с тоя пръдлив фотограф и агент на ДС! В България има умни хора и на тях им писна от лансирането на джуджето Сидер!
31
17
 
6
 
! Отговори
Волен пред Лора преди 8 години
"Мястото на жените е в кухнята и да раждат деца"-Защо ли пак си е променил мнението за жените?
30
15
 
5
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Сидоренко непрекъснато излага и компроментира руснаците !!! Не че те са по-умни от него .От един дол милиционерш са! Да му вдигнат паметник в Русия !!!!
29
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя кога го изтърваха? Абе прибирайте го преди да е ухапал някое дете!
28
8
 
22
 
! Отговори
Хау от резервата преди 8 години
Където и да съм бил във села и паланки , Волен го имат за преродения Левски . Евала на човека не България ами цяла Европа ще реве за него , от ранга на Путин , велик политик и мъдрец . Дано управлява държавата след време
27
18
 
7
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Сидеров скача и се бие с персонал на Луфтханза , не не не това не престъпление а Тероризъм
26
21
 
8
 
! Отговори
Румби преди 8 години
Гад лъжлива, проблемът не е в цвета, а в това, което вършат. Какво, евтин расизъм ли ще насаждаш? Така и не те осъдиха, нито за лъжесвидетелстване, нито за побоищата.
25
2
 
17
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
То Волен е ясна работа,ама ще се окаже,че плакатът с изобразена Айфелова кула с минарета е бил пророчески!Тогава скандален,днес вече изглежда съвсем реалистичен.Не мога да си спомня от коя година беше,но фразата "Айфелова кула с минарета" е от митинг през 2009-та.
24
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да пази България от предатели и опасни психопати като Сидеров и неговите маймуни пицаджии.