Новo 20 от Танев: Ще си подам оставката, когато ми я поискат

Образователният министър иска среща с Борисов
Обновена: 28 яну 2016 21:52 | 28 яну 2016 21:45, Красимир Ангелов
50
Новo 20 от Танев: Ще си подам оставката, когато ми я поискат
Снимка: БТА

Ще си подам оставката, когато ми я поискат, обяви пред БТА министърът на образованието проф. Тодор Танев, който се присъедини към срещата на Реформаторския блок на "Раковски 134".

Още по темата
Спешната среща е във връзка с по-рано поискана оставка на министъра на образованието от премиера Бойко Борисов.

"Да хвърля някакви папки ли", попита журналистите Танев по повод оставката си и посочи, че до момента не е поканен на разговори с Борисов и очаква да чуе официалните мотиви.

Министър Танев добави още, че 13 месеца е подложен на атака, която идвала най-вероятно от ГЕРБ и Реформаторския блок, но възможно било и от самото министерство.

На въпрос възможно ли е следващият министър на образованието да има същата фамилия като неговата (бел.ред едно от спряганите имена е на Димитър Танев), той не изключи такава възможност.

В заключение Тодор Танев увери, че има подкрепата на учителското съсловие и ще остави на наследника си пет приети закона в сферата на образованието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: РБТодор Танев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
12
 
! Отговори
някой преди 8 години
Според Кодекса на труда: Борисов пише едномесечно предизвестие за уволнение на Танев.Танев си изкарва един месец на поста, и примерно, на 28-ми февруари следва да си събере чантичката или куфарчето с личните вещи от кабинета и да си тръгне мирно и кротко.Съответно мястото му ще трябва да бъде заето от друг, което за един месец би трябвало да се осигури, и заплатката му се спира. Следва да си върне банковата карта, ключове от евентуален служебен автомобил, лаптоп и каквото му се числи.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя като Местю ще се скрие в турското посолство. Вервайте.
5
4
 
15
 
! Отговори
някой преди 8 години
Еми - поискаха му я!Какво чака? Да дойдат германците ли?
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво. После ще кажат, че сам е напуснал и никой не го е задължавал да дава оставка. Умен е Киряк Танев. Печели време за реформаторите да намерят нов *** за поста.
3
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди пет века, нашата страна не е съществувала, опитали са се да забранят нашият език, писменост, училища и нашата християнска религия. Ето това този смачканяк и селска муцуна от снимката нарича съжителство. Оставка нещастници.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да напиша коментар ))))))))
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееее сега Баце трябва да му Обяснява ЩО Е ТУЙ МОРАЛАХАХАААААААА