Представители на Турция шетат в Южна България

АБВ ще има кандидат за президент, разкри Първанов
7 фев 2016 21:14, Анисия Иванова
148
Представители на Турция шетат в Южна България
Снимка: Булфото

Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България, мачкат наши сънародници, български турци, лидери на мнение, дори активисти на ДПС.Това заяви пред Нова телевизия Георги Първанов, президент (2002-2012) и лидер на АБВ. "Имам достатъчни сериозни сведения, че това е така”, обясни той.

„Сега се върви по структурите по места, за да се обръщат хората в правата вяра. Това го правят представители на турската държава и аз питам къде е българската държава”.

Според него трябва незабавно да се свика Съвет за национална сигурност към премиера, а защо не и към президента, ако има волята и характера да го направи. „Да се чуят службите, да се чуят политиците, да има една консолидация на българските политици по този въпрос, защото тук не можем да се делим. Това нещо не се е случвало над 25 години”, каза още Първанов. Той заяви, че ще сподели това с премиера Бойко Борисов буквално в близките дни и часове.

Първанов поясни, че той е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. „Позицията на Доган беше национално отговорна”, смята Първанов. Аз винаги съм уважавал Лютви Местан, но това, което той направи, за мен няма как да бъде оправдано, допълни лидерът на АБВ.

Той заяви, че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той. Името му ще бъде обявено в средата на май, обеща Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
17
 
11
 
! Отговори
Боко преди 8 години
И на Русия ще направим възродителен процес. От днес нататък на нея ще й викаме Резиля а на Путин- *** (за по-кратко: мистър ***).
33
16
 
13
 
! Отговори
Оху преди 8 години
"Русофилите" са изглупели шемети: gъza си продават,русия не дават на българска вера.
32
36
 
14
 
! Отговори
ПОМАК преди 8 години
Южна България не уважаваме гя урската държава България. Убивахте ни, биехте ни по религиозните празници, но нищо няма да остане без последствия. Не сме забравили, Гоце, това което ни причинихте!!!!
31
11
 
5
 
! Отговори
Оху преди 8 години
"Русофилите" са изглупели шемети: *** си продават,русия не дават на българска вера.
30
4
 
8
 
! Отговори
Бг преди 8 години
До 46 от турско еврейския както виждш ти лепне вече 25 години след още 10 държавата е затрита
29
11
 
5
 
! Отговори
До Бг 42 преди 8 години
Това,което ломотиш няма да се сбъдне: по-скоро народът на България ще ти завре питката и меда отзад,в продажния "русофилски" дирник!
28
7
 
13
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Факт е,че комунистите създадоха ДПС- те затова сложиха начело "русофила" (руския агент) Амед Догон.
27
12
 
10
 
! Отговори
Бг преди 8 години
Искам Русия да ни превземе,ще посрещам войниците с питка и мед
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 28 А Тиквата бетонира - СЪЖИТЕЛСТВОТО И ВЛАДИЧЕСТВОТО .
25
0
 
3
 
! Отговори
Боко преди 8 години
Реших на Осман,Мурад и Баязид също да им се направи възродителен процес,понеже излязоха доста по-нагли,*** и упорити от това,което е разрешено у нас. От днес нататък ще им викаме Ясмин,Марин и Бай Мит (за по-кратко: Бай Мите). Ако товаришт ИрдУгин и дрУгар Давидоски побързат да се извинят от тяхно име и порицаят техните безподобни глупости и престъпления,възродителният процес веднага ще спре.
24
2
 
8
 
! Отговори
Iho преди 8 години
Da- komunistite sa zlo i to ogromno,no 6opite ne gi slagai do tiah,komentator 31 !
23
9
 
11
 
! Отговори
комунисти и шопи преди 8 години
това е най-голямото зло за българите
22
4
 
5
 
! Отговори
Боко преди 8 години
Взех решение да бъде направен възродителен процес на Ердоган и Давидоглу- от днес нататък ще им викаме товаришт ИрдУгин и дрУгар Давидоски.
21
1
 
11
 
! Отговори
дърто хюмне е тоз преди 8 години
Гошко шопа
20
1
 
13
 
! Отговори
ДДД преди 8 години
Е КАК БЕ ГОЦИТО И ОНУЙ КАЛФИТО НЕ ДОМЪКНАХА ЛИ НАТО БАЗИТЕ. КАКВА РУСИЯ..
19
0
 
3
 
! Отговори
Gost1 преди 8 години
Те да са само там те и докторите са ужас еи го свършиха банкетите грип сега март празник април по цветница и великден едене и пиене и след това летен грип мама му стара писна ми се едно и също всяка година само парите ни обират те и зъболекарите и зъботехниците са едкн дол дренки не се наядоха лакомии
18
10
 
15
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Aко Москва не бе наредила на "нашите" глупави комунисти да направят турска партия,НИКОГА в България нямаше да има ДПС! ДПС е нужно повече на Русия отколкото на Турция,но Путин изпуска от ръцете си контрола и религиозните екстремисти около средновековния фанатик Ердоган бързо я изместват.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само един въпрос, драги ми "отговорен" екс-президент!Защо вие българските национално отговорни политици постъпихте така, както би искал Лютви Местан? Всеки ден рецитирате някакви "български позиции", които в крайна сметка галят ухото на Ердоган!
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - А Волен Сидеров защо мълчи ? Или няма мнение по въпроса ?ми има мнение, ама не е съгласен с него. Пиперижат му по меките части някои срещи с една независима власт.
15
2
 
16
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Гоце,Гоце какъв хубав комунист беше,кога си ти кръвта смени и демокрацият залюби ти.