Гласуват вота на недоверие другата седмица

Дебатите започват в сряда, съобщи Цецка Цачева
8
Гласуват вота на недоверие другата седмица
Снимка: Bulphoto, архив

Дебатите по внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството заради провал на политиката му в сферата на здравеопазването ще се състоят следващата сряда – 17 февруари.

Това обяви председателят на парламента Цецка Цачева. Тя мотивира решението си да насрочи дебатите за първия работен ден на депутатите за следващата седмица с правилника за работата на Народното събрание. Съгласно него дебатите могат да са не по-рано от три и не по-късно от седем дни след внасянето на вота в деловодството на парламента.

Гласуването на вота ще стане 24 часа след приключването на дебатите.

БСП и ДПС вчера внесоха първия вот на недоверие срещу втория кабинет на премиера Бойко Борисов.

69 народни представители са сложили подпис под него. Сред тях освен депутати от БСП и ДПС са и двамата независими Велизар Енчев и Георги Кадиев.

Според Хасан Адемов от ДПС се очаква и част от БДЦ са подкрепят внесеното искане и да гласуват за падане на правителството заради здравната му политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 8 години
Спиш ли добре ? Завиват ли те ?
5
0
 
7
 
! Отговори
мда преди 8 години
ББ е бита карта ,след изборите в САЩ идва нова администрация ,а знаем ,че новите работят със нови диктатори ....... Дали ще е Слави или Радан или Кънев няма значение за тях.
4
0
 
7
 
! Отговори
Пепи далаверата преди 8 години
И тъй ,вие разбрахте ли дали прокуратурата изтегли пентаксила ,който бил безвреден ,но с повишено съдържание на живак . Който бил законен бартер,ама бил забранен в ЕС.
3
2
 
5
 
! Отговори
мда преди 8 години
П.Москов се изложи .
2
2
 
6
 
! Отговори
м преди 8 години
Направо се чудя на ББ.Всичките му министри са я за затвора,а за психични отделение........Така ДС ще сътвори ново НДСВ -Трифонов.И няма кой да ги спре.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
уекичко див поглед на пребозал козел ...