Срязали спирачките на колата на Мартин Димитров

Той се обадил на Румяна Бъчварова и тя задействала случая
17 фев 2016 10:30,
34
Срязали спирачките на колата на Мартин Димитров
Снимка: архив Bulphoto

Инцидент с колата си е претърпял депутатът Мартин Димитров, след като някой е прерязал маркучите на спирачките.

Избраникът от Реформаторския блок се оплака пред Нова телевизия, че автомобилът му е бил умишлено повреден.

"Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. От там ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност” , разказа Мартин Димитров.

"И аз и жена ми ползваме този автомобил. Според мен някой ни е следил и това твърде вероятно е свързано с търсенето на отговор на въпросите: "Кой източи КТБ?" и "Защо цените на горивата в България са едни от най-високите в ЕС?", коментира той.

"Вече се обадих на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, тя реагира мигновено, свърза ме с нейни колеги, които ще направят оглед на автомобила, аз ще дам показания ”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
37
 
! Отговори
Fan преди 8 години
Милият той, веднага му се привиждат конспирации...на министъра се обадил...ами ние на кой да се обадим, когато нашите коли са не просто повреждани а крадени?!Сега ще се почуства заплашен и хоп, ето ти една охрана от НСО :)
2
3
 
28
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Той се обадил на Румяна Бъчварова и тя задействала случая? С други думи, тя му е срязала спирачките?
1
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече се обадих на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, тя реагира мигновено................ КОГА АЗ, КАТО ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ ЩЕ МОГА ДА СЕ ОБАДЯ И НА МОЕТО ОБАЖДАНЕ ДА РЕАГИРАТ ВЕДНАГА?...РЕФОРМАТОРИ ЛИ? СЪЩИТЕ ЛАЙ...