Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот

Има ли връзка между заплахите към Бойко Борисов и Делян Пеевски?
Обновена: 23 фев 2016 10:09 | 23 фев 2016 10:09,
170
Патронът за премиера – прелюдия към предсрочен вот
Снимка: Facebook

Заплахите, отправени към премиера Бойко Борисов, изглеждат като прелюдия към предсрочни избори, коментира ген. Кирчо Киров в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той не потвърди дали има връзка между заплахите към министър-председателя и тези към Делян Пеевски, но подчерта, че не бива да се подценява това, че случаите са възникнали по едно и също време.

Според Киров най-вероятната причина за плика с куршума до премиера е отменянето на редицата обществени поръчки за над 1 млрд. лева.

"Аз не изключвам политическа причина. Трябва да се разглеждат множество версии. Всяка една от тях трябва да бъде разглеждана като реална заплаха", поясни Киров.

По думите на генерала опасността за депутата от ДПС Делян Пеевски също не е за подценяване, защото информацията за нея дойде по линия на опита за покушение срещу Алексей Петров.

Целият разговор с ген. Кирчо Киров – във видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
18
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Какъв патрон,бе !!! ***!!!
78
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Магистрали се правят со паре или со д""""""е. Меркел рече оня ден като си говориа с баце, че паре нема. Сега шо ке праим?
77
0
 
19
 
! Отговори
онз преди 8 години
последно, патрон ли са пратили или куршум? наброски, двете не са синоним...
76
0
 
28
 
! Отговори
младен преди 8 години
Аре стига с тоя ефтин ПР бе. Не ви ли омръзна???
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той спира, той строи, той дава, той, единственно той, само той
74
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нема са плашиш, земи да теглиш още некое заемче, милиардче , после вече им го каза, матряла е лош, да са оправят, къв им е проблема
73
0
 
18
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 8 години
Един (или няколко) от получателите на такива заплахи е и поръчителя или изпращача им. Прави го с цел и той да се представи за жертва (с цел издействане на охрана) и да остане извън кръга на заподозрените. Най-вероятно става въпрос за ГОЛЯЯЯМ и корумпиран наш политик или магистрат! Елементарно драги ми Уотсън!
72
0
 
34
 
! Отговори
Герберчета, как сте? преди 8 години
Тиквун нищо не е спрял. Парите са ги спрели от Брюксел. За да не трябва да връща комисионните, сега ще платим на мафиотите от бюджета, а за целта ще вземем 4 милиарда НОВ кредит. Гербери, срам ли ви е, че гласувахте за МАФИЯТА?А на постановките с патрона може да повярва само полуuдиот, който прекалява с "Кръстникът"!
71
0
 
22
 
! Отговори
99 преди 8 години
Бойко снима детско филмче за избирателити.... и без това той мисли че са прости и трудно мислят. Тук там ще има някоя просълзена баба ,какъв герой ни управлява
70
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оф, хайде стига с тези обществени проръчки, имам чувството че по-голямата част от тези политици и експерти не могат да съберат 2+2. Единствената причина за спиране на поръчките беше, че няма пари в момента, от Европа насочиха милиардите по фондовете към Турция, за да спрат мигрантския поток. Всички други измислици на Бойко, че ги спрял защото имало корупция в тях са пълни глупости. А за тези художествени постановки с писмото-заплаха, мисля че всеки нормален човек ще го е срам да коментира.
69
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edinstveniyat chovek e Boiko,koito napravi neshto za BG i Bog da go pazi i zakrilya!Drugoto za mafiyata e veche kazano i yasno..
68
1
 
25
 
! Отговори
ДЗУ Ботевград преди 8 години
Чакайте сега, може да не го заплашва мафията . Напълно вероятно е заплахата да идва от някой зъл синдикат на чистачите - тия с оптиката.
67
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този наш премиер още живее в 90-те май...но не може да се отрече,че PR щаба му работи на пълна пара и гледа от всичко да извлече позитиви.Но е толкова *** горкия...дори правилен български не знае...С какъв акъл го избират не знам :(
66
0
 
1
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До Муто. А как реши, че ти си "умен"?
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сс. Явно не си слушал добре обясненията. Пликът не е отворен от Боко, защото преди него се проверява пощата на три нива. Той го е видял чак след отварянето още на второто ниво.
64
0
 
4
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
Глупости.
63
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрените поръчки,историята със чистачката,заплахата с куршум в писмо и всичко това за 2-3 дена.Да си уволни пиар екипа,за нищо не стават.
62
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боце тоя път изби рибата.Ама матряла си го заслужава.
61
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Под прикритие" - сезон 8!В главните роли - Тиква, Прасе и летящия куршум, от време на време има каки, цаци и някое и друго мустакато банкерче под особен надзор!
60
2
 
7
 
! Отговори
сс преди 8 години
как може бе службите спите, Бого да отвори плика и вътре да има снимка с заплаха и патрон ...... ами в патрона ако имаше бомба????? как сте допуснали да стигне до него, тц тц тц