Корнелия Нинова влиза в лидерската битка за БСП

Тя обяви, че целта й е БСП да прави реална и почтена политика
Обновена: 15 мар 2016 12:10 | 15 мар 2016 10:03,
22
Корнелия Нинова влиза в лидерската битка за БСП
Снимка: Bulgaria ON AIR

Корнелия Нинова заяви намеренията си да оглави БСП като се включи в лидерската битка за Столетницата.

Пред Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR тя разясни, че целта ѝ е БСП да прави "реална, прозрачна, почтена и последователна политика, която да даде облика на модерното ляво".

"Искам да надграждам над досегашното състояние на БСП", посочи тя.

Корнелия Нинова обяви, че е гласувала против проект на декларация "125 години БСП":"„Аз съм една от шестимата, които поискахме тя да бъде преработена", поясни тя.

По думите й нещата в Мизия вече са спокойни, но тревогата в града през последните дни била напълно обоснована, тъй като превантивни мерки след първото наводнение през 2014 г., така и не били взети.

"В нощта на наводнението бях в Мизия. Отидох умишлено, защото знаех какво ще се случи. Когато човек цяла нощ е стоял в пълна тъмнина и 4 метра вода и е слушал как пищят давещи се хора и потъват къщи, няма как да не е емоционално", спомни си Нинова.

Тя обвини правителството на Бойко Борисов за лошото състояние на язовирите у нас, като посочи, че голяма част от тях доскоро не са се стопанисвали.

"Преди две години 238 язовира бяха с неизяснена собственост. Дадоха ги на областни управители и дотам. Следващите две стъпки са лоши – в новия закон на правителството собствеността на язовирите се прехвърля на кметове без да ги финансира през бюджета, за да свършат тази работа“, посочи Нинова.

Миналият месец народните представители приеха закон, съгласно който хората, изгубили имущество при бедствие, няма да получават обезщетение в размера на данъчната оценка изгубеното, както е било досега. Такава опция ще остане в сила само за социално слабите.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно тя - Корнелия Нинова предложи 1 милион лв на Миков за да се откаже той от изборите на миналия им конгрес!!! Зад нея обаче стои другарят Овчаров /енергийният олигарх/ и разбира се самият Първанов... Задължително ще я подкрепи и Кирчо Добрев, който притежава няколко ВЕЦ-а и хотели в Гоцеделчевско! Докато има такива социалисти и такива "десни" партии, изградени от комунисти нищо добро не ни очаква...
15
2
 
5
 
! Отговори
Face преди 8 години
Лелее тая върви по стъпките на Цола Драгойчева , ако е и к*рва като оная ще я изберат . :)
14
0
 
3
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
14 коментара за 2 часа показват колко е популярна другарката. Другаря Сергей би събрал 10 пъти повече. ПСТова менние се струва неудобно на сайтодържачите защото разкрива голата истина, но дори да го изтриете фактите няма да се променят и другарката ще си остане все така непопулярна.
13
5
 
7
 
! Отговори
Дриско преди 8 години
Абе турете я бе, друго си е лидера да ти прави svirki, това само при Серго го имаше!
12
10
 
8
 
! Отговори
Коко преди 8 години
Браво.Тя е кандидата.Жената предизвикала Бойко да излезе като мъж.Антибългарите явно почва страх да ги тресе.
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оппаааа,конкуренцията се раздвижи.Корнелия,не се предавай.Вече започнаха да те плюят,преди още да са разбрали и видяли какво можеш.Няма да са нито първите,нито последните.Но народа е с теб.Действай.
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корнелия Нинова е обикновена интересчийка и крадла. БСП-то много се излага с тая кандидатура и тепърва ще берат ядове червените. Слагат вълк да води стадото! :) :) :)
9
8
 
11
 
! Отговори
хх преди 8 години
Това е влашката крадла,която в качеството си на министър открадна от държавата Пловдивския панаир и го хариза на един друг влах свинаря гергов.За държавата остана една малка щета от 500 милиона, а 1000 пловдивчани загубиха хубавата си работа и хубавите си заплати.Та точно тази клептоманка ще оправи лявата БСП.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що направо не сложите Радан Кънев начело на БСП? То дали той или Корнелия то е все едно и също. Аз предлагам Иван Костов за председател на червената партия, той е сравнително по-подходящ и има по-леви убеждения от Нинова. С нейната кандидатура *** удариха дъното и задълбаха още по-надолу!
7
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А вие знаете ли че Корнелия дори не е член на БСП? Не знаете, е затова ви казвам. Тя беше присадена от НИС на СДС направо във ВС на БСП без дори да е членувала някога в БСП и направо я натикаха в ръководството и почнаха да я бутат напред към високите постове. Тази ако е социалистка значи ние живеем в първобитно робовладелско общество. Да му мислят бесепарите ако тая кака ги яхне!
6
5
 
9
 
! Отговори
Киро Тракториста преди 8 години
Другарката Нинова е за социална демокрация, нали? За БСП русофилите трябва да споменем че синчето и се подвизава в щатите, докато тя в залъгва с разни приказки празни.
5
8
 
8
 
! Отговори
stefo23 преди 8 години
Тя нали щеше да пребори монопола на големите вериги магазини ? Кво стана ?
4
5
 
10
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Я цъкнете Гугъла да видите какви неща излизат за тази дама, тя направо герой на капиталистическия труд бе, никаква социалистка не е :)
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нинова е най-малко подходяща за лидер на БСП защото си гледа само собствения интерес и изобщо не мисли за хората и с нея партията просто ще си отмре окончателно.
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки друг, но не и Корнелия. Тя няма нищо общо с леви убеждения, единствената й цел е материално облагодетелстване чрез власт. В никакъв случай да не се допуска Корнелия да стане председател!!!
1
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корнелия Нинова е една умна,красива и сериозна жена.Ако бъде избрана,за пръв път ще гласувам за БСП.