Борисов пуска армията за нощни учения в метрото

"Все едно сме пророкували такива неща като в Брюксел да стават"
Обновена: 22 мар 2016 13:36 | 22 мар 2016 12:30, Камелия Цветанова
118
Борисов пуска армията за нощни учения в метрото
Снимка: БТА, архив

От една-две седмици планираме учение през нощта в метрото с армията, МВР, все едно сме пророкували такива неща да стават. Опитваме се да сме максимално подготвени. Това каза премиерът Бойко Борисов в коментар на атентатите на едно от лещата в Брюксел и на една метростанция в белгийската столица, при които загинаха повече от 20 души.

Още по темата
19 авг 2010 12:40
17

Той успокои, че заплахи за терористични атаки в България няма.

По думите му това, което се случва, не е справедливо към Европа, която харчи милиарди само тези хора да са добре, да са интегрирани.

"Няма никъде в света да се грижат така добре за тях и да ни удрят в сърцето на Европа не е честно към европейците", отсече той. 

Според него това е абсолютен провал на външната политика на много държави.

„Видно е, че няма как да интегрираме терористи“, настоя Борисов.

"Това, което се случи в арабския свят, е разгневило много хора, някои от тях – справедливо, и ги е направило зли", каза още премиерът.

"Брюксел не е просто белгийската столица. Това е столицата на обединена Европа. Това е сърцето на една общност, към която България принадлежи", обяви още той.

Според него днес всички европейци трябва да покажат на целия свят, че няма да позволят на тероризма да разруши цивилизацията им.

"Знам, че ще го направим по най-убедителен начин, защото това е част от нашите общи ценности, от нашия общ морал и култура", допълни българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 104Всичко хубаво и лека нощ.
81
0
 
0
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 102Просто псевдоним.
80
1
 
3
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Приканвам хората да се обърнат към Бога и Христа, защото само там е спасението. Редица катастрофални събития предстоят, но верните в христовата вяра които устоят до края ще бъдат спасени а дори и да умрат пак ще живеят. Вярвайте в Бога и в Христос вярвайте и не се притеснявайте ни най-малко от събитията по света които имат да стават, защото те трябва да станат за да се изпълни Божият план и всичко да бъде доведено до край.
79
0
 
2
 
! Отговори
Джон преди 8 години
За това време говори и Господа Иисуса Христа като казва, че Бог непременно ще защити избраниците си, но когато дойде Сина Човечески с небесните ангелски армии, ще намери ли вяра на земята? Тези процеси които сега стават не са случайност, нито са плод на грешка или иди0тизъм а са внимателно планирани и изпълнявани от зли хора, слуги на дявола които искат да прокарат своя сатанински "нов световен ред" от "хаоса" предизвикан от самите тях. Ордо аб чао/ред от хаоса.
78
0
 
3
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Според предвижданията на известния масон и сатанист албърт пайк изложени в писмото му до манзини които са получени от неговия "дух-водач"/демон и които са планове на сатаната, третата световна война ще бъде между юдео-масонския западен свят или както той го нарича политически ционизъм и исляма като двете се предвижда да се унищожат взаимно. После в бъркотията, социалната нестабилност, отчаянието и т.н. на хората тайните общества ще излязат с решение - вярата в сатаната. Това им е плана.
77
0
 
3
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Докато в Европа има ислямисти и африканци, хората са под постоянна заплаха и нищо не може да се направи! Те вече са в кошера! Те нямат намерение да стават пчелички а искат да завладеят кошера! Масоните, илюминатите и слугите на дявола които изпълняват доктрината да залеят Европа с тези диваци носят отговорността за това което се случва. А преди това да се случи провеждаха други сатанински политики на морална деградация и падение което доведе до демографска катастрофа. Това са дяволски доктрини.
76
0
 
3
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Хахахахахахаха армията в метрото?!? Краля слънце да не мисли, че терористите ще се барикадират там и ще водят окопна война? Ха! Ислямистите подготвят удар, извършват го и или сами се ликвидират в процеса или бягат, няма да стоят за да водят конвенционални бойни действия! Те са на територията на Европа и във всеки един момент могат да се активизират и то не става въпрос за такива обучавани, става въпрос на трето поколение ислямистки и африкански емигранти.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко - Ненчев да дойдат Танковете .Ненчев - Ама и двата ли !
74
0
 
6
 
! Отговори
боц преди 8 години
Тази вечер в Панорама един разумен и национално отговорен мъж каза:"Винету няма да ни спаси!Трябва да се спасяваме сами!"
73
0
 
3
 
! Отговори
boc преди 8 години
Абе какво става с примадоната на Цар Бойко, лъжливата Лилянка?От много време не се е явавала редом до Него, не са рязали лентички.Да не би да е бременна или болна, или след като си прибра милионите от Лилетките, забягна с тях, като Братя Галеви, Бисеров и Цветан Василев???!!!Липсват ми лъжите й!!!
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България няма армия бе, др. премиер! Вие реформаторите я унищожихте. Ако тук не почнат да ни гърмят , причината няма да е жалката ви некадърна политика, а факта че сме безкрайно бедни и безинтересни дори за имигрантите.
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само така, кошии за заптиетата и джандарите, технатамама ***, требва да си отработат 20-те заплати при пенсиониране, търтеимръсни!!!
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родната полиция ни "пази"........Дюнерите също.
69
0
 
15
 
! Отговори
Спокойно преди 8 години
СПОКОЙНО ВОЖДА ТИКВА е добре защитен.ДОРИ ПРИ СВОИТЕ ХОДИ ДОБРЕ ОХРАНЯВАН/ОХРАНЕН/. С БАБА МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН СА МНОГО БЛИЗКИ. КЛАНЯ ИМ СЕ ДОЗЕМИНАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ. ВСЕ МУ Е ТАЯ НА ВЕЛИКИЯ.
68
1
 
14
 
! Отговори
по една табела преди 8 години
На секи терорист ще сложим по една табела "аз съм терорист" и така че ги изловиме сичките, ухили се доволно другаря Борисов.
67
1
 
18
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 8 години
Това според теб което любовта ти ББ нормално ли е ? Ти нормален ли си ? Що не му подухаш за разнообразие ? Хората са изнервени от глупостите на тоя полуолигофрен...
66
2
 
17
 
! Отговори
нощен учител преди 8 години
Другарят Борисов пуска армията за нощни учения в метрото. Ще учат да играят на карти, да се напиват, да кръшкат, да се скатават, да мързелуват и на други полезни науки.
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да излязат Танковете
64
1
 
25
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 8 години
Шменти-капели, другарю Борисов ! Сам знаеш,че сме безсилни...
63
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САМО НЕ РАЗБРАХ, КОЯ АРМИЯ???? Я ПАК???