Борисов призова за бдително гражданско общество

Да подава сигнали, без да превишава правата си, съветва той във Facebook
Обновена: 11 апр 2016 19:56 | 11 апр 2016 19:50, Анисия Иванова
48
Борисов призова за бдително гражданско общество

Премиерът Бойко Борисов призова за бдителност на гражданите, но без превишаване на правата.

"Категоричното ми мнение е било и е, че гражданското общество трябва да бъде бдително, да подава сигнали и да не остава безразлично към нарушаването на закона, но в никакъв случай не трябва да има превишаване на права", написа той на страницата си във Facebook.

И днес, и вчера заявих, че настоявам да сме напълно адекватни на очакванията и променящата се ситуация по граничните райони, припомня Борисов.

"Никакви пропуски в този труден момент не можем да си позволим. Настоявам за пълна мобилизация и отговорно отношение. И считам, че действително правим всичко възможно и се води превантивна дейност, така че да се знае, че у нас не може да се преминава нелегално границите на ЕС", отбелязва премиерът. Същевременно разбирам, че част от моето изказване е некоректно употребено, посочва той и уточнява, че всяко беззаконие или нехуманно отношение не само, че не се толерира от държавата, но ще бъде и преследвано от закона.

По думите му в страната се взимат всички мерки за по-добра охрана на границата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
Каратанас преди 8 години
До всички РУСОФИЛСКИ Тикви; Никой не ви спира .Марш в Русия. Отидете по--отблизо да лижете *** на Путин. Да ви е сладко.
25
0
 
1
 
! Отговори
Memory преди 8 години
Otechestven shirok bulgarski front e imal veche vednaj dobri postijenia v RBg. Bulgarite znaiyat chudesno kak samo kogato sa polojitelno koncentrirani i zadrujni, samo togava postigat i realizirat bulgarskite narodni tseli i ideali. Bulgarskiat narod vinagi visoko tseni drujbata si i priatelskoto vzaimodeistvie s drugite narodi, bulgarskiat narod vinagi e okazval pomost spored silite si na postradalite narodi po sveta. I sega pomaga na bejancite v eu, no e i otgovoren za eu vanshna granica.
24
0
 
1
 
! Отговори
Belosnejnochist преди 8 години
bulgarite v akt na personalna samozastita i samosahranenie da puskat video v web za vsichki nerednosti na bg zakoni v bg dirjava li?
23
0
 
2
 
! Отговори
Бокоооо преди 8 години
Засиленото полицейско присъствие на границата пречи на родните контрабандисти...Тези мутри рекетьори изведнаж обикнаха България!
22
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Бдителност?Куха лейка си ей! С вешето управление г-не / визирам ВСИЧКИ членове на БКП и демократи / сринахте моралните устои на хората. Сринахте образователната система и сега простотията се толерира.Издигнахте в култ пошлостта, парвеньощината , лицемерието, измамата. Какво мислите, като запалите една свещ при попа, олигавите ръката му и сте отново чисти?Лошото е, че ВИЕ управляващи, докарахте младежта до безнравствие и идиотизъм.Много малко са изключенията.За вас неграмотността и предимство, защото простака лесно се манипулира.
21
1
 
3
 
! Отговори
Честен човек преди 8 години
Г-е, АЗ бдя. И виждам, че ИЗЛЪГАХТЕ българина най-безочливо, като още в началото ОБЕЩАХТЕ, че ще премахнете престъпността, беззаконието, корупцията, контрабандата ...... още да изреждам ли?Г-е, Вие се оказахте мошеник, обричащ народа на мизерно съществуване, като същевременно се съюзихте бандитите.Ние бдим-бдим-бдим и като ни дойде до гуша грабваме кой каквото хване и ..................
20
1
 
8
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Шефа на ДАИ продава книжки,Полицаи продават наркотици,Граничари прекарват бежанци,Кметове станаха наркопласьориИзберете отново ГЕРБ и в частност Бойко Борисов.Прекраснен живот и сигурност за децата и внуците ни.
19
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герб са следващото правителство, а вие си плюйте за няколко копейки.Само тези строят и работят здраво, без да чакат Москва да им плаща като на вас, партайгеносен
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха.Шефа на каналджиете.Хората им секнаха далавета и тоя реве.ЩОМ РЕВЪТ ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ ХОРА.БОЙ ПО ЧЕНГЕТАТА ГРАБИТЕЛИ БОЙ
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
27 Ти да не си от престъпниците на границата
16
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз съм буден гражданин. Г-н Премиер, пазете границите, но се пазете от БХК и подобните им продажни активисти! За ваше и за наше добро е.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехх Боци, Боци преди 2 седмици една сел ска от.репка така ме засече, че ме изхвърли от пътя, качи ме на тротоара за да не го ударя с колата! Вместо да му напукам главата от бо.й подадох сигнал в КАТ! Ей го.вна минаха 2 седмици и никой не ми се е обадил да каже ко става със сигнала ми!?! Някое сержантче си е избърсало г...зъ с моя сигнал! Кво гражданско общество, кви 5 лева? Бой до дупка и това е
14
1
 
17
 
! Отговори
Pablo Escobar преди 8 години
И мафиот от теб не става тиква,камо ли държавник!....топки се иска,акъл и отстояване...всекидневна битка за народа...качества които са ти чужди!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Борисов, ето аз съм един буден гражданин на българското общество.Никога не съм и няма да гласувам нито за теб, нито за продажната ти глутница!Като буден гражданин, те уведомявам, че отдавна си ни пуснал на либерално турско робство , плацикаш се по морето и се правиш на ударен, че се учредява партия на чужда държава!Нашата България не ти е бащиния!В песните много точно е казал народът-"чорбаджии-изедници"!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4akai malko be tapanar koi previshava pravata si az koito ti plashtam zaplatata s mizernata si pensia ili onia deto vlizat N E Z A K O N O -VBALGARIA KOITO DRIABVA DA XRANIM OT MOIA DJOP SHTE IM DA VZEMASH MYSHMOROK - SAMOTO IM VLIZANE E NARYSHAVANE NA ZAKONITE NA REPBLIKA BALGARIA KOITO IDVA IMA PROPYSKVATELNI PYNKTOVE NA MITNICATA -PISHE DOBRE DOSHLI .
11
0
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
С македонска наденица!
10
0
 
7
 
! Отговори
makedonec преди 8 години
eto kakvo da pravim s kafe i lykymi li da gi posreshnem
9
13
 
2
 
! Отговори
фен преди 8 години
Бат Бойко е ГОЛЯМ! Кой ли не се опита да го катурне, от плешивата лисица Станишев до руския шпионин Сидеров. Но Бат Бойко ги нашамари здраво! Голям,ГОЛЯМ!!!!
8
0
 
12
 
! Отговори
Сидероглу преди 8 години
Докъде я докарахме...разграден двор....
7
2
 
4
 
! Отговори
x-men преди 8 години
Тоя ***, добре че са посолствата и неправителствените организации да му набиват редовно канчето и да го вкарват в правия път, иначе кой го знае какви още по-големи простотии би наплямпал и направил. ***.