А Дончев знае ли за номинацията, чуди се Радан

Тръгне ли си Ангелкова, Борисов да поеме туризма, предложи той
12 май 2016 15:37,
9
А Дончев знае ли за номинацията, чуди се Радан
Снимка: архив, Bulphoto

Лидерът на ДСБ Радан Кънев нарече обсъждането на номинацията на Томислав Дончев за социален министър хипотетичен разговор. 

Той призна, че е озадачен от това, че официално се обсъжда името на човек, който не е дал съгласие да поеме поста. "Разговорът е страшно хипотетичен", каза реформаторът.

Още по темата

"Въпросът е дали номинацията е обсъждана с Дончев", отвърна Кънев на въпраса дали кандидатурата е обсъждана с РБ. 

Реформаторът направи ироничен коментар на новината, че Томислав Дончев ще е социален министър. 

"Оригиналността на идеята вицепремиери да поемат овакантени постове някак си се изчерпа. И понеже това ни е последният вицепремиер, боя се, че ако Николина Ангелкова подаде оставка, което се очаква отдавна, ще се наложи на Борисов да заеме поста на министър на туризма", каза той и допълни: "Между другото това не е лоша идея, човек, който е продал ГЕРБ за дясна партия на Запад, може да продаде "Слънчев бряг" за семеен курорт". 

Той обясни, че ДСБ не са били търсени за подкрепа и той е научил от журналистите научих за кандидатурата.

"Непотърсена подкрепа в политиката не се дава. Ако подкрепата ни не бъде потърсена, няма да го подкрепим. Ако бъде потърсена, ще трябва да вземем тежко политическо решение, но това е много хипотетичен разговор", каза още Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Радане! преди 7 години
Радане, пише ти един СИН човек, не пропускал митинги, от 1990 гласувал САМО за СИНьОТО ЛЪВЧЕ, по-късно за ДСБ.С УЖАС и разочарование чета приказките ТИ, чиято ЕХИДНОСТ по'-приличат на Станишев, Миков, К.Нинова, Първанов. Не виждаш ли, че като дойдат БКП/БСП, пак ще се обърнем към Путин и тогава ще бъдеш доволен? ПОНЕ Борисов е обърнат към ЕВРОПА, прави всичко възможно да балансира положението и да вървим с ЕС!!!Срамота е да "подливаш вода" на единствените "читави" проевропейски настроени хора
5
0
 
4
 
! Отговори
Реформатор преди 7 години
Ама моля ви, когато пишете за лица като Радан Кънев думичката Реформатор да я слагате в кавички - "Реформатор". Какви реформатори са тез от РБ. Никакви. Какво реформираха с корумпираните си кадри...нищо. Някакви идеи за реформа, не. Затова кавички. За уточнеие не съм фен нито на ГЕРБ, нито на БСП нито на която и да е партия. Всички са некадърници, включително и т.н, "реформатори"....
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, Рамадане, тебе вече никой не те бръсне.
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя рамадан се оказа обаче много нагло човече !
2
2
 
11
 
! Отговори
Стеф преди 7 години
ХАХАХАХАХА най-накрая малко смех :Д
1
2
 
16
 
! Отговори
Дракона преди 7 години
Тоя Радан само се чуди и цъка във фейсбук спасителя наш